A vadonatúj,nemzetközi standardoknak megfelelő wellness és konferencia profillal rendelkező hotel egész évben várja az üdülő- és üzleti vendégeket. Minden szobából látható a Balaton csodálatos panorámája. Egyaránt biztosítva van a nyugodt pihenés, és lehetőség van színvonalas rendezvények
Regisztráció  

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton****

Balatonalmádi (Magyarország)
Cím: 8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Pezsgőfürdő beltéri 5 m² 35 ºC
› Úszomedence beltéri 225 m² 28 ºC
› Pezsgőfürdő
› Uszoda
 

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** vélemények

5 fős családunk ( 2 felnőtt, 3 gyerek ) töltött el 2 éjszakát a szállodában.2 egybenyitható szobát kaptunk, ami nagyon jó megoldás nemcsak kis gyerekek esetén. A két szoba között egymás mögött két ajtó volt, így biztosítva a hangszigeteltséget, mindkettőt becsukva olyan volt, mintha fal lenne ott is, nem ajtó. Mindkét szoba felől zárni lehetett. Így biztosítva volt az elkülönülés lehetősége is, és az is, hogy apartmanszerűen össze is lehessen nyitni. Mindkét szobában van fürdőszoba. A szobák mérete megfelelő. Az ételek nagyon finomak, reggelinél és vacsoránál is nagyon sokfajta étel van, a reggelinél más,hasonló kategóriájú szálladában nem tapasztaltunk ekkora választékot. Animációs programokon is részt vettünk, meg voltunk elégedve.

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Nagy Zoltánné
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jó szálloda,kiváló és bőséges menüválasztékkal.Udvarias vendéglátás nagyon kényelmes és jól felszerelt szobákkal,gyönyörű panorámával a Balatonra.A wellnessrészlegben jók a szaunák a nagy úszómedence is, amit kifogásolok, hogy a jakuzzi picike.Lehetne az élményfürdő kicsit választékosabb és nagyobb.

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Nagy Zsolt
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes szálloda.Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, egyedüli ,problémánk az úszómedence volt, amit sajnos nem tudtunk élvezni a pancsoló gyerekek miatt.

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** M
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szép ,kevés a benti fürdőzési lehetőség a szauna is kívül található ,kisgyermekes családnak nem a legmegfelelőbb,Az árak pedig nagyon magasak.

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Gyönyörű kilátás a szobából csodaszép Balatonunkra. Ételek kiválóak,szobák tiszták.A saját strandrész pár perc séta.Wellness rész is tökéletes.Személyzet kedves. (2 alkalommal voltunk.)

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Burián Ágnes
 
Vélemények elrejtése

Tökéletes volt minden, kivéve, hogy az ágy kissé kényelmetlen volt, megfájdult, nyakunk, derekunk. Amúgy semmi más kifogásunk nincs. Az éttermet csillagos ötösre értékeltük és maximálisan meg voltunk elégedve. Köszönjük!

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Hegyi Ildikó
 
Vélemények elrejtése

Az ételek választéka, minősége nagyon jó. A kiszolgálás a bárban lassú, sokszor nem is hozták , amit rendeltünk. A wellness szolgáltatások közül a vizes rész nem megfelelő, ennyi ember részére 1 db meleg vizes jakuzzi felállítása nevetséges. Meleg vizes medence nincs,így az idősebbek és a gyerekek vízben való hosszabb idejű tartózkodása nem megoldható...A gyerekek számára nem sok lehetőség van. Konferenciaszállodának jó, de wellness szállodának nem.

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Oláh Eleonóra
 
Vélemények elrejtése

Kitűnő a félpanzió, nagy választási lehetőségek, de a wellness részleg gyenge.

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Szabo Lorant
 
Vélemények elrejtése

Nagyon segítőkész volt a személyzet, a szoba fűtése azonban nem volt szabályozható,csak ablaknyitással,így túl meleg volt a hőmérséklet. Egyébként nagyon kellemes,tiszta volt a hotel és nagyon jól éreztük magunkat!

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Wlasitsch Andrea
 
Vélemények elrejtése

Nagy belső terek, minden szoba a balatonra néz (tényleg így van) Kedves a személyzet. wellnes rész szegényes 1 úszó és 1 pezsgőmedence, ami reggel hideg. Úszómedence egész nap hideg. Szauna fürdőruha nélküli a kiírás szerint, de nem úgy használják. A medencetér látványmedence, mert a bárban ülők üvegablakon át ezt nézhetik. Az étterem jó, bár a svédasztali kiszolgálás miatt a sok gyaloglástól elfáradtam, viszont van pezsgő a reggelihez. FEKETE PONT: utólag félpanziót kértem, a pincér viszont még az italrendelés előtt aláirattatta a számlát, nehogy elszökjek.

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Takács Balázs
 
Vélemények elrejtése

Kényelemes,viszonylag egyszerűen berendezett szoba. Fantasztikus étel kínálat és minőség. Kedves,szimpatikus személyzet.

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Varga Ildikó
 
Vélemények elrejtése

Nagyon segítőkész volt a személyzet, a szoba fűtése azonban nem volt szabályozható,csak ablaknyitással,így túl meleg volt a hőmérséklet. Egyébként nagyon kellemes,tiszta volt a hotel és nagyon jól éreztük magunkat!

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Wlasitsch Andrea
 
Vélemények elrejtése

Csodálatos napokat töltöttünk a Balatonnál és ebben nagy szerepe volt a Ramada Hotel teljes személyzetének, a szállloda felszereltségének és a környezetnek. Jó volt néhány napot olyan emberek között (a szálloda teljes személyzete) tölteni, ahol mindenki kedvesen, mosolyogva végezte munkáját és a mi kényelmünkről gondoskodott. Ide bármikor szívesen újra visszatérnék! Tisztelettel és köszönettel: Kovács Ernő

Ramada Aurora Hotel & Resort Lake Balaton**** Kovács Ernő
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.