A Puchner kastélyszálló Önre vár, Ha megfizethető áron keresi az átlagtól eltérő egyedit, ha szereti a korabeli kastélyok hangulatát, ha keresi az aktív kikapcsolódás lehetőségeit, ha élvezni szeretné a wellness szolgáltatások kényeztetetését, ha kedveli a nyugalmat, az erdőkkel, tavakkal, rétekkel körülölelt gyönyörű dombvidékeket, ha nem veti meg az élet kulináris
Regisztráció  

Puchner Kastélyszálló****

Bikal (Magyarország)
Cím: 7346 Bikal, Rákóczi u. 22.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Ellenáramos medence beltéri 80 m² 27 ºC
› Élményfürdő beltéri 100 m² 30 ºC
› Gyermekmedence beltéri 0 m² 33 ºC
› Mélymerülő szaunához beltéri 0 m² 19 ºC
› Pezsgőfürdő 1 beltéri 20 m² 36 ºC
› Pezsgőfürdő 2 beltéri 20 m² 30 ºC
› Pezsgőfürdő 3 beltéri 20 m² 36 ºC
› Úszómedence kültéri 250 m² 26 ºC
› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Gyógy/termálmedence
› Csúszda
› Hullámfürdő
› Ellenáramos medence
 

Puchner Kastélyszálló**** vélemények

A korábban megszokott otthonias légkörhöz képest, mintha nagyüzemmé kezdenének átalakulni, ami nem jó irányba viszi a dolgokat.

Puchner Kastélyszálló**** Kovács János
 
Vélemények elrejtése

Nem tudok kiemelni egy helyet sem. Mivel nagyon elégedettek voltunk!Volt olyan is amire15-t adnán,na de ilyen nincs!!A szoba asszonyoktól kezdve mindenki aranyos kedves segítőkész és figyelmes!!Köszönjük az egész kastély dolgozóinak a hosszú hétvét amit ott töltöttünk!

Puchner Kastélyszálló**** Sári Lászlóné
 
Vélemények elrejtése

A szálloda kényelmes és tiszta.A személyzet udvarias,az éttermi szolgáltatás minden igényt ki elégit.A programok szórakoztatóak voltak.A wellness része elég kicsi.Nem a legolcsóbb hely,de meg éri.Mindenkinek ajánlom.

Puchner Kastélyszálló**** V J
 
Vélemények elrejtése

A legutóbbi wellness szállodáról megállapítottuk, hogy egyike a legjobbaknak. Bikal Puchner Kastélyszálló. Bármikor szívesen visszalátogatnánk. Nagyon kellemes wellness résszel rendelkezik. Nagyon odafigyelő személyzettel, állatsimogatóval, kellemes étteremmel.

Puchner Kastélyszálló**** Balogh Györgyi
 
Vélemények elrejtése

A kártyalehuzó nem müködött amíről a szálló nem tehetett.Ha lehet a jövőben legyen 2 drb fizetési lehetőség a kártyákkal. Köszönet a pihenésért és a tisztességért amit kaptunk. tisztelettel : Dr.Kovács Imre MTA

Puchner Kastélyszálló**** Dr.KOVÁCS Imre
 
Vélemények elrejtése

Kellemes kikapcsolódást nyújtott,a mellett,hogy nagyon gyermek központú és a gyermekeket teljes jogú vendégként kezelték.Feltétlenül ellátogatunk máskor is.

Puchner Kastélyszálló**** D Z
 
Vélemények elrejtése

A Puchner Kastélyszálló és élménybirtok nagyon kellemes csalódás volt számunkra! Színvonala nagyon jó,konyhája kítűnő, a wellness részleg is széleskörű szolgáltatásokat tartalmaz. Teljesen alkalmas a kikapcsolódásra,felfrissülésre! Az egész szálloda komplexumnak és a hozzá kapcsolódó élménybirtoknak igen különleges milliője van,amelyet máshol /legalábbis belföldön/ nemigen talál az ember! A menekülőszoba című játékuk,szolgáltatásuk is nagyon tetszett,ilyet sem találni mindenütt! Szállodájukat szívesen ajánlom másoknak is és valószínüleg a jövőben visszatérek még Önökhöz! Üdvözlettel: Kóczián Zoltán

Puchner Kastélyszálló**** Kóczián Zoltán
 
Vélemények elrejtése

Tökéletes hely a kikapcsolódásra, gyönyönyű környezetben, ötcsillagos szolgáltatásokkal és különösen kedves, figyelmes személyzettel. Bármikor visszatérnék!!

Puchner Kastélyszálló**** Palányiné Babák Zsófia
 
Vélemények elrejtése

Az egész birtok különleges, legközelebb kisgyerekekkel mennénk, mert nekik még szuperebb. Az állatsimogató és az élménybirtoki átjárási lehetőség nagyon jó.

Puchner Kastélyszálló**** G G
 
Vélemények elrejtése

a vendég jó közérzete, kényelme a legfontosabb /- jól összeállított szolgáltatás csomagok,/ egységes külső és belső terek, esztétikai élmény is

Puchner Kastélyszálló**** dr. Somogyi Erika
 
Vélemények elrejtése

Minden nagyon tökéletes és mindenkinek csak ajánlani tudom korosztálytól függetlenül.A wellness gyönyörü az étterem csodálatos a felszolgált ételek nagyon finomak,a kiszolgálással és a szálloda munkatársaival is meg voltunk elégedve.

Puchner Kastélyszálló**** Faludi Zoltán Ferencné
 
Vélemények elrejtése

A személyzet nagyon kedves segítőkész, a kiszolgálás professzionális igen magas színvonalú. Az éttermi választék a svédasztalos rendszerben több mint bőséges és az ételek döntő hányada kiemelkedően finom,ízletes. A különböző kiszolgáló egységek , étterem . bár, fürdőház szobáinak berendezése designja ízléses sok esetben kiemelkedő. A fürdőházi szolgáltatások színvonala jó ,változatos egyetlen negatívum a medencék mérete és száma.Azonban ezt is fejlesztették némileg az elmúlt 1-2 évben habár nem egy egységben. Nekünk eddig ezzel sem volt problémánk mert nem főszezonban vagy hétvégén voltunk a kastélyszálló vendégei. Azonban szerintünk a fürdőház kényelmesen max. 50 60 főnek nyújt egyszerre kényelmes kikapcsolódást. Összességében nagyon elégedettek voltunk amit az is bizonyít , hogy immár harmadszor pihentünk a Puchner birtokon. Látva az elmúlt évek fejlesztéseit nagyon bízunk abban , hogy tovább bővítik a fürdő szolgáltatásokat, így nagyobb vendégszám esetén sem érhet csalódás senkit az esetleges zsúfoltság miatt. Összegezve 10 ből 9,5 pontra értékeljük a szolgáltatások színvonalát. Remélem jövőre ismét felkeressük ezt a csodálatos helyet.

Puchner Kastélyszálló**** N Z
 
Vélemények elrejtése

Többször jártunk már a szállodában kis gyerekekkel, élveztük, hogy teljes jogú vendégnek tekintik a piciket is, mindent megtettek kényelmünkért, azért, hogy élvezzük a pihenést. A fürdők tiszták, igényesek, a személyzet barátságos, a környezet gyönyörű. Változatos programot biztosít az élménybirtok, az állatok, a wellness részleg. A reggelik bőségesek és változatosak, a vacsorák kiemelkedő kulináris élményt nyújtanak, étteremként is jó szívvel ajánlom.

Puchner Kastélyszálló**** S Z
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.