A Ramada Resort - Aquaworld Budapest komplexum Közép-Európa legnagyobb fedett szálloda- és élményfürdő együttese Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett zöld környezetben, de mégis közel a város központjához található. A komplexum hitvallása, hogy komplex élményeket nyújtson a vendégeknek mezítlábtól lakkcipőig. A Ramada Resort Budapest négycsillag superior konferencia- és wellness szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten, 309 szoba, lakosztály és apartman internet csatlakozással, 1000 fős konferenciaközpont, spa, wellness és fitnesz részleg, valamint éttermek, bárok és szórakoztatóközpont. Az Aquaworld fedett vízibirodalom egyidőben 1800 vendéget fogad, egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi, ahol 15 medence - többek között az Európában is ritka szörfmedence -, 11 csúszda, külön szaunavilág, és gyerekvilág, nyáron pedig strand várja a látogatókat. Ingyenes buszjárat indul a Hősök tere - Aquaworld és Hősök tere között. Buszok minden órában indulnak a Műcsarnok elől minden nap 08:00 és 17:00 óra között. (kivéve déli 12:00
Regisztráció  

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior

Budapest (Magyarország)
Cím: 1044 Budapest, Íves út 16.
             
H-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-16:00
Tel: 06-21-262-0608 (alapdíjas!)
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Csendes fürdő beltéri 236 m² 33 ºC
› Csúszda érkező beltéri 105 m² 27 ºC
› Élménymedence beltéri 292 m² 31 ºC
› Élménymedence kültéri 193 m² 32 ºC
› Gyerekmedence beltéri 274 m² 29 ºC
› Gyerekmedence kültéri 168 m² 29 ºC
› Hegyi patak érkező beltéri 69 m² 27 ºC
› Hullámmedence beltéri 550 m² 27 ºC
› Kerti kiúszó kültéri 141 m² 33 ºC
› Kneipp medence beltéri 13 m² 15-35 ºC
› Mandala beltéri 74 m² 35 ºC
› Merülő medence beltéri 38 m² 14 ºC
› Pezsgőmedence 2db beltéri 33 m² 34-38 ºC
› Szauna merülő beltéri 7 m² 15 ºC
› Szörfmedence beltéri 140 m² 27 ºC
› Ugrómedence beltéri 84 m² 27 ºC
› Úszómedence 25 m beltéri 312 m² 28 ºC
› Úszómedence 25 m kültéri 317 m² 27 ºC
› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Gyógy/termálmedence
› Csúszda
› Hullámfürdő
› Úszómedence
 

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior vélemények

Az apartmanban csak egy tv-volt, pedig a szobaleírásnál két tv-t szerepeltettek. A vacsora svédasztalával nem voltunk teljesen megelégedettek, lehetett volna sokkal jobb a választék

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Sirkó Tiborné
 
Vélemények elrejtése

Jól felszerelt, minden kényelmet kielégítő a szálloda. Azonban hatalmas méretéből adódóan hiányolom a közvetlenséget a magyar vendégekkel, a családias hangulatot (ami érződött a külföldi vendégeknél), a barátságosságot. Ajánlatos lenne megválogatni a személyzet tagjait. Sok esetben a köszönésünket sem fogadták... Szokatlan, hogy már az érkezésünk napján előre ki kellett fizetni nyaralásunk teljes összegét (több szállodát kipróbáltunk már), az pedig végképp felháborító, hogy ezen felül még 20000 Ft-ot is megőrzési díjként- mintha mi adtunk volna erre megbízást! (Ezt az összeget költőpénzként is hasznosíthattuk volna.) Ez nem szerepelt a honlapjukon,sem egyik névre szóló levelükben sem! Az éttermi részlegnek gratulálok a változatos és finom ételekhez!Összességében véve remekül sikerült a nyaralásunk, sok szép élményben volt részünk.Köszönjük!

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Smolnicki Beáta
 
Vélemények elrejtése

Udvarias, segítőkész a személyzet. Szép a szálloda, kellemes a szoba. Összességében a 4 csillagos szállodák közül az egyik legjobb volt, ahol jártam, ehhez képest az ételek viszont átlagosak voltak.

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Nagy Ágnes
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szolgáltatásai jó minőségűek és maximálisan a vendég kényelmét szolgálják. Nagyon elégedettek voltunk és jól éreztük magunkat ezen a hétvégén. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Pintér Szabolcs
 
Vélemények elrejtése

az ételek ízvilága és választéka nagyon alulmúlta a csillagokat, s a Ramada névhez kötődő ismereteinket, a személyzet közül volt, aki ránk sem nézett, míg vele beszéltünk, a szálloda amúgy nagyon ízlésesen, gyönyörűen berendezett, a tökéletes pihenést biztosító épület.

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Stecher Rita
 
Vélemények elrejtése

A hotel gyönyörű, a szoba kényelmes és nagyon hangulatos volt. Az Aquaworld-ben rengeteg élményben volt részünk, a szálloda Oriental Spa részlege nagyon kellemes és hangulatos. A reggeli kiváló volt, a vacsora esetében lehetett volna nagyobb választék. Összességében elégedettek voltunk; az ott töltött néhány nap alatt sikerült tökéletesen kikapcsolódni!

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior G.A.
 
Vélemények elrejtése

A szálloda és a fürdő szinvonala eléri,vagy meg is haladja a hasonló ausztriai vizividámparkok szinvonalát.(Pl.Lutzmansburg)Az étteremben az ételek izletesek voltak,de 4 csillagos szállodában találkoztam már nagyobb választékkal is.Furcsa volt,hogy néha csak langyosak voltak az ételek.A szállodában mindenki kedves és udvarias volt.Azt hiszem,hogy a gyenge pont a wellness,és azt hiszem itt is a vendégekkel van a főbaj.A szállóda tévéje bemutatja képek segitségével a fürdőben valő viselkedés mikéntjét.Ennek ellenére pl. a szaunában szinte senki nem használja a zuhanyt a merülő medence használata előtt.Szerencsétlen megoldás a két szauna elválasztása is.Időnként a ruhás szaunából átkukucskálnak a másikba a kifeszitett vászon alatt.A szaunamesternek nem az ajtó előtt kellene a telefonján játszania hanem a vendégeket kellene figyelmeztetnie az alapvető hygienes és illemszabályokra.Ausztriában,de Magyarországon is(Pl.Sárvár)van egy meghatározott metódusa a szaunázásnak.A vendégek egyszerre foglalnak helyet a szaunában,ezután jön a felöntés,ekkor már nincs ki-és bemenetel.a felöntés után mindenki kimegy és a szaunamester kiszellőzteti a szaunát és fertőtleníti a padokat ,a kövön összehuzza a vizet.Probléma,hogy este külsősök is bejönnek ,kigyúrt tetovált nagyhangú emberek,akik nem emelik a szálló szinvonalát.Az élményfürdőnél hasonló a helyzet.A csúszdáknál a személyzet nem ügyel arra,hogy csak a zöld lámpánál induljanak a vendégek.Így fordulhatot elő,hogy 10 éves lányomat a csuszdában egy 100 kilós férfi elütötte,szerencsére kék foltokon kívül más nem történt.A szabadság alatt jól éreztük magunkat,az észrevétleimet a jobbítás szándékával irtam.Megnéztem egy ausztriai hasonló tartózkodás a duplájába került volna.Minden adott egy nagyszerű wellness részleg létrehozására, csak az emberi tényezőkön kellene változtatni.Sok sikert kívánok a munkájukhoz:Dr.Bérdi Zsolt

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Bérdi Zsolt
 
Vélemények elrejtése

MAGYARORSZÁG LEGSZEBB SZÁLLODÁJA!

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior KÁLMÁNNÉ LAKNER JUDITH
 
Vélemények elrejtése

A reggeli szuper volt, a vacsorát 10-es skálán csak 9-re értékeltem a kínálat miatt. Ragyogó ötlet,hogy a hotel vendégei térítésmentesen használhatják a hotel szaunáit. A wifi szolgáltatással is elégedettek voltunk, 6 - 10 Mb/s körüli letöltéseket, 2 Mb/s körüli feltöltéseket mértem. Az AquaWorld-be való átjárás is gond nélkül zajlik, egyedüli furcsaság, hogy a hotel vendégei nem gumi csuklópántot kapnak, hanem a szobakártyájukat használják. Ez is csak akkor lehet kényelmetlen, ha nem éppen tudod hova tenni a kártyákat (nem viszel szatyrot, vagy táskát, vagy ilyesmit). Egyébként 10/9.9, szóval messzemenően elégedetten és kipihenten távoztunk. Amennyiben aktív pihenéssel egybekötött lazulást szeretnél, kimondottan ajánlott hely. Egyedüli bánatom, hogy a fitnesz részlegre már nem maradt időnk.

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior H. L.
 
Vélemények elrejtése

Az apartmanban csak egy tv-volt, pedig a szobaleírásnál két tv-t szerepeltettek. A vacsora svédasztalával nem voltunk teljesen megelégedettek, lehetett volna sokkal jobb a választék

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Sirkó Tiborné
 
Vélemények elrejtése

A szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal rendelkezik. A szoba, a wellness részleg kényelmes, pazar, szinvonalas. Az étterem szintén látványos, viszont az ételek választékossága nem illik egy ilyen szinvonalu szállodához. Kevés volt a választási lehetőség és több étel ismétlődött ottlétünk alatt.

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Kovács Ferenc
 
Vélemények elrejtése

Nagyon szép kiváló volt a szoba.

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Popa Ibolya
 
Vélemények elrejtése

Udvarias, segítőkész a személyzet. Szép a szálloda, kellemes a szoba. Összességében a 4 csillagos szállodák közül az egyik legjobb volt, ahol jártam, ehhez képest az ételek viszont átlagosak voltak.

Ramada Resort-Aquaworld Budapest ****superior Nagy Ágnes
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

Szilveszteri Aqua Party

Legalább 3 nap / 2 éjszaka - Félpanzióval
2014-12-30 - 2015-01-02

39 025 Ft/fő/éj helyett

37 854 Ft/fő/éj-től

Az árkedvezményt a rendszer üzemeltetője ajándékozza Önnek.
 

› Galéria
› Vélemények a
Wellness Hotelről
HA MÁR ELEGE VAN AZ UNALMAS SZILVESZTEREKBŐL....

...cserélje báli ruháját fürdőruhára és köszöntse az Újévet Magyarországon egyedülálló fürdős szilveszteri esténken;

MIT KÍNÁLUNK?

19:00 - 22:30-ig ünnepi vacsora a szálloda éttermében,

...majd ezt követően indul az igazi fürdőruhás Szilveszteri buli az AQUAWORLDBEN:

? vízi színház

? tűz show

? vízi és légi akrobatika

? élő koncert

? lézer show

? táncbemutató és táncverseny

? szörf verseny

? óév búcsúztató szaunaszeánszok

? és trópusi  fürdő party táncosokkal

...és természetesen az Aquaworld valamennyi szolgáltatását élvezhetik egész éjjel, csúszdák, szaunák, jakuzzik, szörf.

0:00 éjféli büfévacsora az Aquaworldben AJÁNDÉK pezsgővel!

Ha egy jó pohár bor mellett inkább "szárazon" ünnepelnék az év utolsó napját, arra is van lehetőség! Szállodánk Lobby bárjában 22:30 ? 02:00 óra között élő Jazz esttel várjuk a kikapcsolódni vágyó vendégeinket.

És gondoltunk a gyermekkel érkezőkre is!

A vizes programok mellett 23:00 óráig a Bongo Kids Club játszóházban szilveszteri gyermek programokkal, tini discoval, tánccal és kézműves foglalkozással várjuk a kicsiket.

Tegye emlékezetessé az óév utolsó napját Nálunk!!

A FÉLPANZIÓS SZOBAÁRAK A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT TARTALMAZZÁK

? szállás gazdag büféreggelivel és bőséges büfévacsorával,

? Szilveszter esti ünnepi büfévacsora a szállodában,

? éjféli büfé falatok az Aquaworld élményfürdőben AJÁNDÉK pohár pezsgővel december 31-én

? részvételt az Szilveszter esti Aqua Party-n,

? az Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont korlátlan használata (relaxációs medence kerti kiúszó résszel, mandala-        medence, szaunák, gőzkabinok, fitneszterem),

? korlátlan Aquaworld belépés a tartózkodás teljes időtartamára szaunavilág használattal,

? a szálloda szaunáinak korlátlan használata,

? a szálloda fitnesztermének korlátlan használata,

? fürdőköpeny bekészítés a szobában,

? korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi),

? ingyenes szabadtéri parkolás.

Minden megrendelt szolgáltatás előre fizetendő legkésőbb 2014. november 30-ig.  Ezen időpont után a szobafoglalást követő 72 órán belül, de mindenképpen érkezés előtt.

A szálloda fenntartja a jogot, hogy a megrendelt, de nem kifizetett szolgáltatásokat ezen időpont után más vendégnek értékesítse.

A fenti időpontok egyben lemondási határidők is. A szobák kötbérmentes lemondási határideje november 30. a kötbér mértéke ezen időpont után 100%. Ugyanez vonatkozik azokra a vendégekre, akik a megrendelt szolgáltatás nem veszik igénybe. Amennyiben a szolgáltatás előre ki lett fizetve, vissza nem térítendő.

Fizetési lehetőségek:

? dombornyomott bankkártyával, hitelkártyával (Az alábbi hitelkártyákat áll módunkban elfogadni: VISA, American Express, Eurocard / Mastercard),

? banki átutalással (ez esetben lakcím alapján előlegbekérő levelet állítunk ki),

? készpénzfizetéssel.

Csoportok esetében az árak azonosak, azonban a lemondási és fizetési feltételek igény esetén változhatnak.

A szálloda fenntartja a jogot, hogy a vendégtől érkezéskor fizetési garanciát, hitelkártya autorizációt vagy készpénzes letétet kérjen az előre ki nem fizetett szállodai alap és extra szolgáltatásokért.

HA MÁR ELEGE VAN AZ UNALMAS SZILVESZTEREKBŐL....
...cserélje báli ruháját fürdőruhára és köszöntse az Újévet Magyarországon egyedülálló fürdős szilveszteri esténken;
MIT KÍNÁLUNK?
19:00 - 22:30-ig ünnepi vacsora a szálloda éttermében,
...majd ezt követően indul az igazi fürdőruhás Szilveszteri buli az AQUAWORLDBEN:

- vízi színház
- tűz show

- vízi és légi akrobatika

- élő koncert  lézer show

- táncbemutató és táncverseny

- szörf verseny

- óév búcsúztató szaunaszeánszok

- és trópusi  fürdő party táncosokkal

...és természetesen az Aquaworld valamennyi szolgáltatását élvezhetik egész éjjel, csúszdák, szaunák, jakuzzik, szörf.
0:00 éjféli büfévacsora az Aquaworldben AJÁNDÉK pezsgővel!
Ha egy jó pohár bor mellett inkább "szárazon" ünnepelnék az év utolsó napját, arra is van lehetőség! Szállodánk Lobby bárjában 22:30 - 02:00 óra között élő Jazz esttel várjuk a kikapcsolódni vágyó vendégeinket.

És gondoltunk a gyermekkel érkezőkre is!
A vizes programok mellett 23:00 óráig a Bongo Kids Club játszóházban szilveszteri gyermek programokkal, tini discoval, tánccal és kézműves foglalkozással várjuk a kicsiket.
Tegye emlékezetessé az óév utolsó napját Nálunk!!

A FÉLPANZIÓS SZOBAÁRAK A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKAT TARTALMAZZÁK
- szállás gazdag büféreggelivel és bőséges büfévacsorával,

- Szilveszter esti ünnepi büfévacsora a szállodában,

- éjféli büfé falatok az Aquaworld élményfürdőben AJÁNDÉK pohár pezsgővel december 31-én

- részvételt az Szilveszter esti Aqua Party-n,

- az Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont korlátlan használata (relaxációs medence kerti kiúszó résszel, mandala-        medence, szaunák, gőzkabinok, fitneszterem),

- korlátlan Aquaworld belépés a tartózkodás teljes időtartamára szaunavilág használattal,

- a szálloda szaunáinak korlátlan használata,

- a szálloda fitnesztermének korlátlan használata,

- fürdőköpeny bekészítés a szobában,

- korlátlan vezeték nélküli internet-hozzáférés a szálloda egész területén (Wi-Fi),

- ingyenes szabadtéri parkolás.

Minden megrendelt szolgáltatás előre fizetendő legkésőbb 2014. november 30-ig.  Ezen időpont után a szobafoglalást követő 72 órán belül, de mindenképpen érkezés előtt.A szálloda fenntartja a jogot, hogy a megrendelt, de nem kifizetett szolgáltatásokat ezen időpont után más vendégnek értékesítse.A fenti időpontok egyben lemondási határidők is. A szobák kötbérmentes lemondási határideje november 30. a kötbér mértéke ezen időpont után 100%. Ugyanez vonatkozik azokra a vendégekre, akik a megrendelt szolgáltatás nem veszik igénybe. Amennyiben a szolgáltatás előre ki lett fizetve, vissza nem térítendő.

Árkalkulátor
Felnőttek száma      Gyermekek száma és kora
db
db
év
Szobaigény
db
Tel: 06-21-262-0608 (alapdíjas!)
Mobil: 06-30-481-5655
    
 
 
Bezár [X]
>