Hotel Piroska Bük akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Piroska**** Bük

Bükfürdő (Magyarország)
Cím: 9737 Bük, Kossuth Lajos u. 60.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élménymedence beltéri 45 m² 32-34 ºC
› Gyermekmedence beltéri 20 m² 34 ºC
› Kültéri medence kültéri 42 m² 28 ºC
 

Hotel Piroska**** Bük vélemények

Az ott dolgozó személyzet kedves, segítőkész, udvarias. Tiszta, kultúrált szobák, kedvező árak,

Hotel Piroska**** Bük Antretter Zsolt
 
Vélemények elrejtése

Szép, és tiszta volt minden. Nagyon tetszett a szálloda. A kiszolgálás remek volt! Örömmel térnék vissza, egy következő alkalommal is.

Hotel Piroska**** Bük Németh Gábor
 
Vélemények elrejtése

Szuper volt! Nagyon jól éreztünk magunkat, a kiszolgáló személyzet nagyon kedves volt, segítőkész. Az ételek finomak voltak, a választék bőséges volt. Termál víz kiváló volt, nyugodt hangulat, pihenésre csodás hely. Köszönjük!

Hotel Piroska**** Bük L E
 
Vélemények elrejtése

A szállodai szoba kényelmes volt, csak nagyon meleg volt. A radiátor hőszabályozójával és szellőztetéssel sem sikerült az ideális hőmérsékletet beállítani.Az éttermi ellátás kitűnő volt. Öszességében nagyon jól éreztük magunkat.

Hotel Piroska**** Bük Csekméné Nagy Erzsébet
 
Vélemények elrejtése

Minden szempontból maximálisan elégedett vagyok: wellness részleg jó, tisztaság mindenhol, udvarias személyzet, finom, bőséges ételek. A fentieken kívül a hotel mérete miatt bensőséges hangulat, csend, nyugalom. Hétvégén élő zene!

Hotel Piroska**** Bük Draganitsné Máthé Ildikó
 
Vélemények elrejtése

Sajnálatos hogy egy négy csillagos hotelben nincsen légkondi. A szobában nem lehet megmaradni a nagy nyári melegben!

Hotel Piroska**** Bük Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Zárt parkoló, szobák és a fekvőhelyek kényelmesek, kedves a személyzet, a wellness részleg is elegendő a pihenéshez kikapcsolódáshoz. Külön Piroska busz járat a városi fürdőhöz.

Hotel Piroska**** Bük Adler Attiláné Erika
 
Vélemények elrejtése

Csöndes, tiszta, a kiszolgálás elsőrangú. A konyhája nagyon jó. A welnes részlege csalódás volt, kevés nyugágy, és hideg fürdő víz volt a medencében!

Hotel Piroska**** Bük Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

csak ennyi:szuper!!!

Hotel Piroska**** Bük kozma tibor
 
Vélemények elrejtése

Tisztaság, udvariasság szempontjából rendben volt a szálloda, a csomagba tartozó szolgátatások minőségével azonban nem voltak nagyvonalúak.

Hotel Piroska**** Bük Soós Judit
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes négy napot töltöttünk el a szállodában, csak ajánlani tudom mindenkinek. A medence lassan már szűkös a vendégsereg megnövekedett száma miatt, de közel van Bükfürdő, ahol ezt az élményt pótolni lehet. Én inkább a vendégekkel voltam elégedetlen, de ez semmiképp nem a szálloda hibája. :)

Hotel Piroska**** Bük B E
 
Vélemények elrejtése

kellemes családias udvarias mosolygos megnyugtato eröt ado a szaunák is nagyon jok egyszoval maximálisan meg voltunk elégedve mindennel

Hotel Piroska**** Bük cenky marika
 
Vélemények elrejtése

"Szálloda kül és beltere megfelelt az elvárásainknak. Elégedettek voltunk a wellness szolgáltatásokkal is. Ami a személyzetet illeti, legkedvesebbek a takarítónők voltak-minden alklommal köszöntottek és segítőkészek voltak. Amiben nagyon csalódtunk, az az étterem volt. A színvonal inkáb a mi szlovákiai éttermeinkre hasonlított és nem a megszokott magyar éttermekre kedves pincérekkel és nagy adagokkal. Főleg a fiatal pincérekre töbször kellet sokat várni, és nem mindig a sok vendég végett (vagy elfelejtették a megrendelést, vagy felcserelték amiért bocsánatot sem kértek, vagy egyszerűen szórakoztak). Étellel is gond volt-száraz rossz ízű burgonya, száraz, túl sózott rizs, száraz sült hús, furcsa kombinációk ami a főételt és köretet illeti és a reggeli tojásrántottában töbször tojáshéjra haraptunk, egyszer bogár is volt benne. Egy alkalommal ki akartuk használni az animátorokkal kínált gyermekprogramot, a kölyök diszkót. De mikor lementünk a konditerembe a lányok úgy próbálták táncra bírni a 3 gyereket, aki ot volt, hogy "táncoljatok, mert mindjárt lejár a CD". Úgy hogy mink se maradtunk sokáig."

Hotel Piroska**** Bük Matiasko Natália
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.