Hotel Piroska Bük akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Piroska**** Bük

Bükfürdő (Magyarország)
Cím: 9737 Bük, Kossuth Lajos u. 60.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élménymedence beltéri 45 m² 32-34 ºC
› Gyermekmedence beltéri 20 m² 34 ºC
› Kültéri medence kültéri 42 m² 28 ºC
 

Hotel Piroska**** Bük vélemények

A szállodai szoba kényelmes volt, csak nagyon meleg volt. A radiátor hőszabályozójával és szellőztetéssel sem sikerült az ideális hőmérsékletet beállítani.Az éttermi ellátás kitűnő volt. Öszességében nagyon jól éreztük magunkat.

Hotel Piroska**** Bük Csekméné Nagy Erzsébet
 
Vélemények elrejtése

A szálloda kiváló, a személyzet udvarias, kedves, az étterem minden igényt kielégtő, erre egy szavunk nem lehet, csak a szobánk volt kicsit sötét. Nagyobb gond volt a sok kicsi gyerek, akik hangosak, zajosak voltak, és az élményfürdőt nem tudtuk igénybe venni, mert tele volt a kisgyermekekkel és okos szüleikkel, pedig volt külön gyermekmedence, de az persze üres volt. Nekünk kellett volna abban pancsolni, oda befértünk volna :-)

Hotel Piroska**** Bük Izsay Éva
 
Vélemények elrejtése

Kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el a szállodában.A személyzet kedves volt.Az ételek nagyon finomak voltak ,a kiszolgálás gyors és udvarias .Nagyon jó a transzfer a gyógyfürdőbe.

Hotel Piroska**** Bük Hornyák Józsefné
 
Vélemények elrejtése

Profi szervezés, maximális udvariasság és kedvesség, a szálló személyzete, a terapeuták, és az étterem dolgozói részéről is maximális figyelmesség irányult felénk. Nagyon finom ételek, még finomabb Sopron-környéki és villányi borok, többféle új és érdekes wellness fürdő, medence, élmény-fürdő és kétféle szauna állt a rendelkezésünkre egész nap az extra szolgáltatásokat is kedvező áron és kedves kiszolgálással biztosították. Abszolút gyermekbarát környezet, változatos programok és nagyon kellemes, mondhatom nyugati színvonalú környezet vett körül. 1 egész picike hibapont: kevés az internetezési lehetőség. De mivel nagyon sok kedves embert ismertünk meg, ezért biztos, hogy még vissza fogunk térni néhányszor. Köszönjük a Piroska Hotel dolgozóinak a kellemes élményt, bizonyosan sokáig nem felejtjük el.

Hotel Piroska**** Bük Borbély László és Borbély-Kenderesi Andrea, Budapest
 
Vélemények elrejtése

A személyzet készséges és segítőkész volt minden tekintetben. A szobában az ágyak nem voltak túl kényelmesek (kifeküdt volt a matrac), és napközben (mivel rossz idő volt) fűtés hiányában kissé fázós volt az idő. Ezt estére persze mindig kompenzálták. Kérésre azonban plusz takarót azonnal kaptunk. A wellness nagyon sokrétű, a gyermek rész szuper, a felnőtt élmény medence vizét hidegnek találtuk. Mindemellett nagyon tiszta és ízléses volt az egész szálloda. A főétkezésnél az étlap választéka nem túl széles. A gyerekek kényelmére és szórakoztatására nagy hangsúlyt fektetnek, többek között ezért is választottuk a Hotel Piroskát.

Hotel Piroska**** Bük Homoki-tóth Magdolna
 
Vélemények elrejtése

Érkezésünktől a távozásunkig nagyon kedvesek voltak a recepciótol a felszolgálókig. Nagyon jól éreztük magunkat. Az étel bőséges volt, nagyon jó a kuponos megoldás, lehet vele gazdálkodni.Svédasztal megoldás is nagyon jó bőséges minden. A pincérek kedvesek oda figyelnek mindenre.Hát elegük lehet ennyi emberrel. A Tabáni est jól sikerült, fantasztikus élőben halgatni ezt az embert.Egyszóval jól éereztük magunkat. Az idő nem volt valami jó de hát ez nem rajtuk múlott.

Hotel Piroska**** Bük Németh Attila
 
Vélemények elrejtése

"A születésnapomat töltöttem a párommal a Hotel Piroskában a "romantikus Valentin napok" csomag keretében. Maximális kedvesség és figyelmesség vett körül. Családias hangulatú a hotel, elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal, a szobával, az ételekkel is. A masszázs zseniális volt. Külön dícséretet érdemel a hotel a válogatott, finom borokért, a külön buszjáratért, és a kuponos étkezési rendszerért. Ami negatívumként megemlíthető, hogy kicsi a wellness részleg. Aki ide utazik, mindenképpen vigyen hajszárítót, mert nincsenek a szobákban."

Hotel Piroska**** Bük dr. Tarhos Emese
 
Vélemények elrejtése

Kellemes hétvégét töltöttünk el. Közvetlen, udvarias kiszolgálásban volt részünk feleségemmel.

Hotel Piroska**** Bük Kiss Árpád
 
Vélemények elrejtése

Szerintem a fürdőköpeny használat is térítés nélkül bele kellene férjen a szolgáltatásba.A wellness törölköző és lepedő kicserélése problémás volt kissé, mivel később volt a napi takarítás mint részünkről a wellness részleg igénybe vétele.Gyerekkel érkező családoknál a nagyobb gyerekek beugráltak a medencébe ezzel zavarva az ott tartózkodó felnőtteket.A wellness részlegben nagyon lelkiismeretes volt a hölgy, aki a büfét, recepciót vezette, nagyon odafigyelt a helységek napközbeni tisztán tartására, a vendégekre egyaránt. Az étteremben bőséges volt minden étkezés, talán a főétkezéseknél az étlapon választható ételek sora változatosabb lehetett volna.( 7 éjszakát töltöttünk el, ez idő alatt egyszer sem változott a választható levesek és főételek sora az étlapon.

Hotel Piroska**** Bük Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

2009.júniusában ismét a Piroska Hotelben jártunk már visszatérőként. Örömmel láttuk, hogy micsoda fejlődéseken mentek keresztül.Látszik, hogy hozzáértő csapat vezeti.Nem volt olyan kérésünk amit ne teljesítettek volna. Szinte a gondolatainkba olvastak. Kiváló a recepció, a masszázsok,a pincérek. Nekünk különösen szívünkhöz nőtt Zsolt. Bizonyosan 2010-ben is ide fogunk menni. Gálos Ferencné

Hotel Piroska**** Bük Gálos Ferencné
 
Vélemények elrejtése

A szoba, fürdő tiszta nem hagyott kívánnivalót maga után. A Wellness részben, a folyóson klórszag terjengett. Az étteremben a kiszolgálás hibátlan volt, az ennivaló kiválósága a szakácsot dicsérte. Nagyon finom volt. A szobák falai viszont nagyon vékonyak, ezért a szobák elég zajosak. A tv csatornaválaszték lehetne bővebb, wifi egész épületben legyen elérhető. Reggel nem volt túl kellemes a személyzetnek a szennyes elszállítására ébredni. Mindezeket figyelembe véve meg voltunk elégedve a szállodával. Másnak is ajánlom.

Hotel Piroska**** Bük Harmati Éva
 
Vélemények elrejtése

Kényelmes,családi hangulatú hotel.Jól éreztük magunkat.A személyzet is nagyon udvarias és segítőkész volt. Máskor is szeretnék ott tölteni pár napot.

Hotel Piroska**** Bük K É
 
Vélemények elrejtése

A szálloda i szoba kényelmes,az éttermi kiszolgálás kifogástalan,a wellness részleg nagyon tettszett,a személyzet udvarias és segitőkész.

Hotel Piroska**** Bük kosa jozsefne
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.