Hotel Piroska Bük akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Piroska**** Bük

Bükfürdő (Magyarország)
Cím: 9737 Bük, Kossuth Lajos u. 60.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élménymedence beltéri 45 m² 32-34 ºC
› Gyermekmedence beltéri 20 m² 34 ºC
› Kültéri medence kültéri 42 m² 28 ºC
 

Hotel Piroska**** Bük vélemények

A személyzet készséges és segítőkész volt minden tekintetben. A szobában az ágyak nem voltak túl kényelmesek (kifeküdt volt a matrac), és napközben (mivel rossz idő volt) fűtés hiányában kissé fázós volt az idő. Ezt estére persze mindig kompenzálták. Kérésre azonban plusz takarót azonnal kaptunk. A wellness nagyon sokrétű, a gyermek rész szuper, a felnőtt élmény medence vizét hidegnek találtuk. Mindemellett nagyon tiszta és ízléses volt az egész szálloda. A főétkezésnél az étlap választéka nem túl széles. A gyerekek kényelmére és szórakoztatására nagy hangsúlyt fektetnek, többek között ezért is választottuk a Hotel Piroskát.

Hotel Piroska**** Bük Homoki-tóth Magdolna
 
Vélemények elrejtése

Kedves, segítőkész személyzet. Az éttermi kínálat kifogástalan, a kiszolgálás gyors és udvarias. Egy kis szépséghibája van, hogy az étterem 22 órakor bezár, és nincs sem egy bár rész, sem egy társalgó, ahol egy pohár bor mellett elbeszélgethetnek a vendégek.

Hotel Piroska**** Bük Bagdi Brigitta
 
Vélemények elrejtése

A szállodai szoba kényelmes volt, csak nagyon meleg volt. A radiátor hőszabályozójával és szellőztetéssel sem sikerült az ideális hőmérsékletet beállítani.Az éttermi ellátás kitűnő volt. Öszességében nagyon jól éreztük magunkat.

Hotel Piroska**** Bük Csekméné Nagy Erzsébet
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes négy napot töltöttünk el a szállodában, csak ajánlani tudom mindenkinek. A medence lassan már szűkös a vendégsereg megnövekedett száma miatt, de közel van Bükfürdő, ahol ezt az élményt pótolni lehet. Én inkább a vendégekkel voltam elégedetlen, de ez semmiképp nem a szálloda hibája. :)

Hotel Piroska**** Bük B E
 
Vélemények elrejtése

A szoba, az étterem és a személyzet kifogástalan volt. A szálloda mérete magyarázhatja, hogy nincs olyan beltéri medencéjük amiben úszni is lehetne. Igazából csak ez hiányzott. Nyáron valószínüleg ezt megoldja a szabadtéri medence. Köszönjük jól éreztük magunkat.

Hotel Piroska**** Bük Németh József
 
Vélemények elrejtése

Bükkön a Hotel Piroskában töltöttünk el egy csodálatos hosszú hétvégét. A hotel wellness szolgáltatásaival teljes mértékben meg voltunk elégedve, akárcsak a személyzettel, a szobával és a programokkal. Ha tehettük volna, maradtunk még. És biztosak vagyunk benne, hogy még vissza fogunk látogatni.

Hotel Piroska**** Bük Orbán Ilona
 
Vélemények elrejtése

Érkezésünktől a távozásunkig nagyon kedvesek voltak a recepciótol a felszolgálókig. Nagyon jól éreztük magunkat. Az étel bőséges volt, nagyon jó a kuponos megoldás, lehet vele gazdálkodni.Svédasztal megoldás is nagyon jó bőséges minden. A pincérek kedvesek oda figyelnek mindenre.Hát elegük lehet ennyi emberrel. A Tabáni est jól sikerült, fantasztikus élőben halgatni ezt az embert.Egyszóval jól éereztük magunkat. Az idő nem volt valami jó de hát ez nem rajtuk múlott.

Hotel Piroska**** Bük Németh Attila
 
Vélemények elrejtése

A párommal voltunk már néhány wellness szállóban: Bük- Hotel Piroska: kellemes tapasztalataink voltak. A kiszolgálás és az ellátás is nagyszerű volt. Nagyon jól éreztük magunkat. A Spirit Hotelben magasabb színvonalú ellátást kaptunk, viszont a Hotel Piroska családiasabb hangulatú volt, ami számomra nagyon fontos.

Hotel Piroska**** Bük Bodnár Éva
 
Vélemények elrejtése

Minden nagyon jó volt!!

Hotel Piroska**** Bük Molnár Róbert
 
Vélemények elrejtése

Szép, rendezett szoba, segítőkész és figyelmes személyzet (kiemelve a pincéreket). A wellness rész szauna kínálata szuper, az egy beltéri medence egy kicsit szűkös volt. A reggeli változatos és bőséges, a kuponrendszeres megoldás is tetszett.

Hotel Piroska**** Bük Rákóczi Anna
 
Vélemények elrejtése

Mi a szilveszteri időszakban töltöttünk el egy hetet,és csak elismerően tudok nyilatkozni minden tekintetben,nagyon meg voltunk elégedve a szállodával és a személyzettel is.Már most nézegetem a nyári akciókat,mert mindenképpen szeretnénk visszamenni. Bátran merem ajánlani aki még nem volt.

Hotel Piroska**** Bük borosné alapi éva
 
Vélemények elrejtése

Nagyon tetszett, udvariasak, kedvesek voltak. Egy kicsit talán kicsi az élménymedence a szálloda befogadóképességéhez képest, főként, hogy és ez nem a szálloda hibája, a szülők a kicsi gyerekekkel is inkább a nagy medencében időztek, mint a gyerekmedencében. Nekünk is vannak gyerekeink, de itt csak ketten voltunk és inkább feltöltődni, pihenni szerettünk volna, mint gyerekzsivajban. Ez persze nem volt olyan óriási probléma. Talán tényleg lehetne egy úszómedencét is építtetni, és akkor ez nem okoz problémát. Ettől eltekintve, a szálloda személyzete, az étkezés és az egyéb szolgáltatások (masszázs, tornák) kitűnőek voltak, és nagyon jól éreztük magunkat.

Hotel Piroska**** Bük Blatt Gyula
 
Vélemények elrejtése

A büki Piroska Hotelban voltam már kétszer is. Szuper jó hely, fantasztikus wellness részlege. Az egész szálloda is szuper. Már több ismerősömnek is ajánlottam,és már ők is voltak ott.

Hotel Piroska**** Bük Mali Pálné
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.