Hotel Piroska Bük akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Piroska**** Bük

Bükfürdő (Magyarország)
Cím: 9737 Bük, Kossuth Lajos u. 60.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élménymedence beltéri 45 m² 32-34 ºC
› Gyermekmedence beltéri 20 m² 34 ºC
› Kültéri medence kültéri 42 m² 28 ºC
 

Hotel Piroska**** Bük vélemények

Az ott eltöltött 1 hét alatt nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Szívesen maradtam volna tovább is.

Hotel Piroska**** Bük Bancsics Krisztina
 
Vélemények elrejtése

A szálloda tökéletesen megfelel a pihenésre,kikapcsolódásra vágyóknak.A wellness-részleg kitűnően felszerelt,a személyzet szolgálatkész.Mivel a szállodát bővítették,a pihenő és a medence kezd kicsi lenni.A gyerekmedence nagyon jó ötlet volt.

Hotel Piroska**** Bük Jazbinsek László
 
Vélemények elrejtése

Jól felszerelt kellemes környezetben található szálloda.Parkolás remekül megoldott.A svédasztalos reggeli talán lehetne bővebb és minőségben kicsit magasabb színvonalú.

Hotel Piroska**** Bük Kiss Attila
 
Vélemények elrejtése

A szállással elégedettek voltunk, A helyszínen fogyasztott ételek minőségével és mennyiségével elégedettek voltunk, a kuponos megoldást ötletesnek tartottuk.Viszont az úti csomag mennyiségével és minőségével,már volt kifogásunk. A wellness részlegben több szauna sem működött. Hiányoltuk a köntös ingyenes használatát. Jónak tartottuk az ingyenes buszjáratot és annak személyzetét. Számunkra a szobák túl fűtöttek voltak,de nagyon.

Hotel Piroska**** Bük Nimsz Kati
 
Vélemények elrejtése

csak ennyi:szuper!!!

Hotel Piroska**** Bük kozma tibor
 
Vélemények elrejtése

Egy hetet töltöttünk el a párommal és a 6 hónapos kisfiunkkal. Nagyon jó volt minden, de számunkra a legfontosabb, hogy baba barát szálloda elérhető áron és minőségi kiszolgálással. Köszönjük!

Hotel Piroska**** Bük Borbely Zsuzsanna
 
Vélemények elrejtése

Szálloda kül és beltere megfelelt az elvárásainknak. Elégedettek voltunk a wellness szolgáltatásokkal is. Ami a személyzetet illeti, legkedvesebbek a takarítónők voltak-minden alklommal köszöntottek és segítőkészek voltak. Amiben nagyon csalódtunk, az az étterem volt. A színvonal inkáb a mi szlovákiai éttermeinkre hasonlított és nem a megszokott magyar éttermekre kedves pincérekkel és nagy adagokkal. Főleg a fiatal pincérekre töbször kellet sokat várni, és nem mindig a sok vendég végett (vagy elfelejtették a megrendelést, vagy felcserelték amiért bocsánatot sem kértek, vagy egyszerűen szórakoztak). Étellel is gond volt-száraz rossz ízű burgonya, száraz, túl sózott rizs, száraz sült hús, furcsa kombinációk ami a főételt és köretet illeti és a reggeli tojásrántottában töbször tojáshéjra haraptunk, egyszer bogár is volt benne. Egy alkalommal ki akartuk használni az animátorokkal kínált gyermekprogramot, a kölyök diszkót. De mikor lementünk a konditerembe a lányok úgy próbálták táncra bírni a 3 gyereket, aki ot volt, hogy "táncoljatok, mert mindjárt lejár a CD". Úgy hogy mink se maradtunk sokáig.

Hotel Piroska**** Bük Matiasko Natália
 
Vélemények elrejtése

Sajnálatos hogy egy négy csillagos hotelben nincsen légkondi. A szobában nem lehet megmaradni a nagy nyári melegben!

Hotel Piroska**** Bük Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Fantasztikusan jó hotel,arról viszont tudni kell,hogy telt ház esetén a magyar vendégeket előszeretettel a lepukkant mellék épületben kívánják elszállásolni.De erről nincs egy szó sem a honlapjukon.Tapasztalatból mondom 2008 őszén voltunk ott.Úgyhogy vigyázzatok.

Hotel Piroska**** Bük Németh Tibor
 
Vélemények elrejtése

Kellemes, családias hangulatú szálloda, kiváló konyhával és étteremmel. Kár hogy spórolnak a fürdőköpenyek választékának frissítésével a belföldi vendégek esetén.

Hotel Piroska**** Bük Nagy Ferenc
 
Vélemények elrejtése

Szinvonalas a szálloda és nagyon jó a wellness része.A szállodában dolgozok udvariassak és segítőkésszek.

Hotel Piroska**** Bük L M
 
Vélemények elrejtése

Az ott eltöltött 1 hét alatt nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Szívesen maradtam volna tovább is.

Hotel Piroska**** Bük Bancsics Krisztina
 
Vélemények elrejtése

Mi azért választottuk a Piroskát, mert már 2 szer voltunk ott, és mindennel meg voltunk elégedve. A szobával semmi bajom, csak a matracot nem éreztem kényelmesnek. De ezen kívül minden jó volt

Hotel Piroska**** Bük L E
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.