Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!

© 2011 WellnessCentrum.hu Minden jog fenntartva.

Na peeersze, wellness!

Gondolatok a "velneszről"

A szomszédasszonyod velneszelni megy?

Na peeersze, akinek telik rá! A Kati az irodából is elment tavaly nyáron egy hétre velneszbe.
Látnod kellett volna, amikor megjött! Vigyorgott, mint a macska, aki tejfölös köcsögbe esett. Meg a sógornőm műkörmösének a lányáék is valami velneszhotelben voltak a tavaszi szünetben. A Gizus vigyázott addig a gyerekekre, míg ők áztatták magukat ott vidéken.
Jó, nem mondom, én is elmennék valami dögönyözésre meg lubickolásra, de kinek van erre ideje? Meg pénze! Miiii? Nem mondod komolyan, hogy te is mész? Kedvezménnyel? És nem is drága? És masszázs is lesz? Az meg mi az a merülő medence? És ha beszorulsz a szaunába? De ugye nem kell csak zöldségeket enni egész nap az étteremben? Van azért valami jó kis pacalpörkölt is, ha arra vágyik az ember?!
Jó-jó, mondjuk egy nagy séta a parkban vagy egy kis lovaskocsikázás? hát nem mondom. De hogy még tornázzak is a szabadságom alatt! Vizi balett? hihihi. Azt megnézném, ahogy a szomszéd Mónika ott ugrál! Persze a te urad egy macsó, biztos simán leúszik vagy 10 hosszt a medencében.

Én tuti csak a jakuzziban vagy hogy hívják üldögélnék naphosszat. Azaz, na, a pezsgőfürdő! Szóval szerinted is menjek? Egyeztetek az irodában a Katival, nehogy egyszerre menjük szabira. Megállna az élet nélkülünk! De nélkülem biztos. Mit fognak ezek odabent csinálni, amíg én velneszelek?!

 

Bodó Lívia, a Napvilág Íróklub tagjának írása