Sok wellness szállodában jártam már, mindenütt próbáltam azt megfigyelni, hogy miért is tudnám ajánlani a helyet, mi az, ami egyedivé teszi azt! A Szegedtől 20 percnyire található Mórahalmon találtam valamit, amit érdemes
Regisztráció  

Mórahalom, gyöngyszem Szegedtől 20 percre!

Gyógyfürdő kicsiknek és nagyoknak, házias ételek és igazi szeretetteljes vendéglátás! Aktív, természetközeli pihenés, városnézés és rekreáció! Sok wellness szállodában játram már, de itt van valami egyediség, amit érdemes felfedezni!

Először is le kell szögeznem, hogy három 8 év alatti gyerekkel nem könnyű wellnessezni! Egy két éjszakás wellness hétvégét követően vasárnap este 8 órakor a fotelben ülve aludtam el úgy, hogy a vízes cuccokat még ki sem pakoltam a bőröndből.

De el kell, hogy mondjam, hogy megérte!

Mórahalom egy kis gyöngyszem Szegedtől 20 perc kocsikázásra, ahol a Colosseum Hotel****superior-ban minden adott egy aktív kikapcsolódáshoz. Mi családi lakosztályt foglaltunk, ami két szobás, jól felszerelt, kényelmes. Az ágyak szélesek, jó minőségű matracokkal, jó hangszigeteléssel, még a gyerekek is 6:45-ig aludtak - ez nálunk egy külön ajándék!

A személyzet nem mívelten, hanem eredendően kedves, nyitott és segítőkész, az ételek kiválóak, igazi különegességekkel, mint a rántott borjúláb, vagy velő, de persze megtalálhatóak különböző halkülönlegességek, vagy a tenger gyümölcsei is.

A desszertes pult ízei egyszerűen rabul ejtenek!

Wellnessezni reggel 8:00-tól késő estig lehet akár a szállodában, ahol mindezek megtalálhatók:

  • több beltéri medence élményelemekkel
  • jacuzzi
  • gyermekmedence a legkisebbek számára
  • szaunapark: infraszauna, gőzkamra, sókamra, finn szauna
  • Kneipp-taposó medence

akár a szomszédos Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben, amit nemrég újítottak fel és - szerény véleményem szerint - Magyarországon a legjobbak között van!

A gyógyfürdőben hatalmas kültéri területen gyógy- és élménymedencék, valamint egy 33 m-es úszómedence, a benti részben szaunapark, tanmedence, gyógy- és élménymedencék (sodrófolyosó,  gyerekmedence csúszdákkal és élményelemekkel), valamint két hatalmas csúszda vehető igénybe.

Ide a szállodavendégek egy zárt folyosón keresztül a kötösükben átsétálhatnak bármikor.

Masszázsok és különböző kezelések mind a szállodában, mind pedig a gyógyfürdőben igényelhetők.

Hát, ez az alapszolgáltatás, ami épp elegendő lenne, de mindezeken felül számos kirándulóhely - tanösvény, bivalyrezervátum, tájvédelmi övezet, lovaglási lehetőség. Mi a közeli Madarász tó melletti tanösvényen mentünk végig és arra a 2 órára visszakerültünk az érintetlen természetbe, amely szintén megadja a wellness érzést az embernek.

Hazafelé menet Budapestre útbaejtettük Szegedet, ami a 3 kedvenc magyar városom között szerepel. Egy kis városnézés és cukrászda program, aztán irány haza fáradtan, de feltöltődve!

A kisfiam otthon azt mondta: "Ha lenne három kívánságom, akkor az egyik az lenne, hogy ebben a szállodában lakhassak mindig, a második pedig az lenne, hogy mindig ilyen jókat egyek!"

Na, akkor tényleg megérte!

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.