Hotel Villa Völgy Wellness Eger akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ

Eger (Magyarország)
Cím: 3300 Eger, Tulipánkert u. 5.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Jakuzzi beltéri 15 m² 32 ºC
› Úszómedence beltéri 50 m² 28 ºC
› Pezsgőfürdő
› Uszoda
 

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ vélemények

A szálloda és annak szolgáltatásai a vártnak megfelelőek voltak.Bár véleményem szerint a több,mint 60 ezer forintba kerülő hétvégébe beleférhetne a normál félpanzió ,azaz nem csak az érkezés napi,hanem a második napi vacsora is a reggeli mellett .Az étkezés ettől függetlenül bőséges volt. A fitness részhez azonban elkelne egy klíma ,mert a nyári melegben lehetetlen használni a gépeket,akkora a hőség a teremben.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Váraljai Orsolya
 
Vélemények elrejtése

A hely csodálatos, a medencék fantasztikusak, a személyzet elegáns és rettentően udvarias. A szoba hibátlan, a kilátás pazar az árak a hely tökéletességéhez képest minimálisak. Mindenkinek tudom ajánlani sőtt már ajánlottam is több családtagomnak és ismerősömnek is.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Gubán Péter
 
Vélemények elrejtése

A szálloda megközelítésekor( aki előszőr jár ott) nincs egyértelműen kitáblázva a főépülethez(recepció) vezető ú . A személyzet kedves,segítőkész!! az ételek jók, a wellness részleg telt ház esetén nagyon zsúfolt.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Tokai László
 
Vélemények elrejtése

A szálloda nagyon szép környezetben fekszik. A szoba tágas, kényelmes, tiszta. A személyzet kedves és szolgálatkész. A félpanziós ellátáshoz biztosított étkezések során nagy választék volt, az ételek nagyon ízletesek voltak. Nem fordult elő, hogy a svédasztalnál kifogyott volna valami. A wellness részleg tágas, kényelmes, viszont a belső medence vize koszos volt. A szauna hőmérséklete megfelelő volt, és külön élményt nyújtott a jégkabin. Összességében jól éreztük magunkat, szívesen visszatérünk, másoknak is ajánljuk.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ P Zs
 
Vélemények elrejtése

A környezet nagyon szép. Rend van, tisztaság. Ha tudom előre, hogy ekkora szobát adnak 3 felnőtt embernek, akkor biztosan nem ezt a hotelt választom. A 4*-os szárnyban laktunk, nem tudom kinek mennyire fontos a matrac minősége, de az nagyon puha, nem kényelmes, süpped, nem '4 csilllagos matrac'. A szaunák mennyisége és mérete elegendő lenne, de a steamroom-ot nem tudták felhevíteni hatékony hőmérsékletre egyik nap sem. A finn szauna és az infra szauna hőmérséklete tökéletes volt. Amit ők jacuzzinak neveznek, azért távol áll a szó valódi jelentésétől, ezen a téren lenne mit fejleszteni(nem a masszázs zuhany panelre gondolok, hanem a medencésre). Nagyon finoman voltak elkészítve az ételek-mind a reggeli, mind a vacsora-, nem volt hiány semmiben, bár szombat este esküvő volt és ezért egy kicsit a vacsora vendégek kiszolgálásának minősége alulmaradt a korábban tapasztaltaktól. Összességében, amire nekem igényem volt(pihenés, kikapcsolódás) az teljesült.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Utasi Katalin
 
Vélemények elrejtése

Nekünk annyiban volt szerencsénk, hogy a lefoglalt háromcsillagos szoba helyett - műszaki okok miatt nem lehetett igénybe venni - négycsillagosat kaptunk. A szálloda nagyon igényesen kialakított, ízléses, konfortos. Talán előnyösebb lett volna, ha a wellness részleg is ugyanabban az épületben lett volna, ahol a szobánk. Jól éreztük magunkat.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Tarcali Ágnes
 
Vélemények elrejtése

Összességében nagyon kellemes, és jó hely, bátran ajánlom másnak is. Pár apróság: - A szobák kényelmesek, de hiányolok belőle ülőalkalmatosságot, illetve poharakat, mivel, ha barátokkal megyünk, nincs hova leülni, és miből inni. - A fürdőköpenyt be kellene készíteni a szobákba, még úgy is, ha ez ármódosulást jelent. A vendégek nagy része kéri, és így kényelmesebb lenne. - Amit még hiányolok, hogy a zuhanyba nincsen tusfürdő.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Szappanos Lászlóné
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat a Villa Völgy Hotelben. A személyzet udvarias,segítőkész volt.Az étterem a felszolgálás és a választék pazar. Nagyon jól lehetett pihenni, kikapcsolódni.Csak ajánlani tudom másoknak is.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Németh Józsefné
 
Vélemények elrejtése

Szép rendezett környezet, nagyon kedves és segítőkész személyzet. A rendezettlen, talán nem véletlen eladásra kínált campingre néző szobák (amiben mi is elszállásolva voltunk) nyugalma nem teljes (a helyi nevezetes bortól felbátorodott randalírozó, ordibáló, magyarkodó bőrfejűek - ottjártunkkor), de erről a szálloda nem tehet. Mindezekért kárpótolt azonban a kiszolgálás és a szolgáltatás minősége. Vélhetően visszalátogatunk még a nyári időszakban a külső nagyszerű medencék (amik egy része éppen kialakítás alatt állt) gyerekekkel történő kiélvezése céljából. A külön szolgáltatásként kapott egri Török Fürdőt pedig mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Egyszerűen gyönyörű!

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Fejes Norbert
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat! Igazán kedves, fiatal, segítőkész csapattal találkoztunka Hotelben. Sajnos a rossz idő miatt nem élvezhettük a kinti medencéket, ezért a benti kissé kevésnek bizonyult, de mivel nem volt tele a szálloda így kényelmesen elfértünk, nagyon jó a wellness részleg, mindent kipróbáltunk. A masszázs is nagyon jól esett. Örülünk, hogy a Hotel Villa Völgy mellett döntöttünk, gyönyörű a kert is, az ételek kitűnőek, nagyon segítőkész és udvarias a személyzet. A szoba kissé egyszerű (de a 3 *-osban voltunk), de pihenésre tökéletesen alkalmas volt. Javaslatom: szervezett csoportos borkóstolás valamelyik közeli pincében, vagy pincékben (biztosan lenne rá igény, egyedüli felkereséssel nem volt olyan élvezetes, jobban preferáltuk volna egy nagyobb társasággal, sajttál mellett több bor kóstolását és ehhez egy vicces bemutató, néhány információ a borokról-ez jól szokott elsülni-)

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Lovestyán Tünde
 
Vélemények elrejtése

Egy csodálatos hétvégét töltöttünk itt a párommal. Csak ajánlani tudom mindenkinek. :) Tökéletes hely a kikapcsolódásra!

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Szabó Mariann
 
Vélemények elrejtése

A 3. csillagos részen a 20. szobában voltunk, és annak ellenére, hogy forró volt a radiátor, este nem volt túl meleg a szobában. Valószínű, hogy kevés az egy db fűtőtest akkora szobához. Télen is megoldanám az udvari medencében való fürdést. Az nagyon jó lett volna. Különben a többi rendben volt.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Bötös Erika
 
Vélemények elrejtése

Szinte tökéletes volt minden, csak a Wellness részleg volt kissé szegényes, túl egyszerű. Csak egy kisméretű úszomedence volt, szerintünk kicsit hideg vízzel, és egy jakucci (nem túl nagy). A Wellnesstől nem egy kis úszómedencét várunk, hanem látványmedencét is, különböző forgó, spriccelő, sugárzó stb. langyos vízzel. A különböző kabinok rendben voltak, csak a vízzel illetve medencével nem voltunk tökéletesen megelégedve.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Bezur Péter
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.