Hotel Villa Völgy Wellness Eger akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ

Eger (Magyarország)
Cím: 3300 Eger, Tulipánkert u. 5.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Jakuzzi beltéri 15 m² 32 ºC
› Úszómedence beltéri 50 m² 28 ºC
› Pezsgőfürdő
› Uszoda
 

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ vélemények

A szállodával és a személyzettel meg voltam elégedve, csak az első napon voltak kisebb fennakadások.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Samu Lajos
 
Vélemények elrejtése

Szép rendezett környezet, nagyon kedves és segítőkész személyzet. A rendezettlen, talán nem véletlen eladásra kínált campingre néző szobák (amiben mi is elszállásolva voltunk) nyugalma nem teljes (a helyi nevezetes bortól felbátorodott randalírozó, ordibáló, magyarkodó bőrfejűek - ottjártunkkor), de erről a szálloda nem tehet. Mindezekért kárpótolt azonban a kiszolgálás és a szolgáltatás minősége. Vélhetően visszalátogatunk még a nyári időszakban a külső nagyszerű medencék (amik egy része éppen kialakítás alatt állt) gyerekekkel történő kiélvezése céljából. A külön szolgáltatásként kapott egri Török Fürdőt pedig mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Egyszerűen gyönyörű!

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Fejes Norbert
 
Vélemények elrejtése

Gyönyörű környezetben fekvő, igényesen kialakított szálloda. Gyakorlatilag minden tökéletes volt, 2 dolgot kivéve: 1, A helyszinre érkezéskor közölték, hogy a térítésmentesnek jelzett zárt parkolási lehetőség már napi 1000 Ft. 2.Az ágyban lévő matrac túlságosan puha volt és 1 nap után a feleségemmel együtt, heves derékfájással ébredtünk.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Kubola Imre
 
Vélemények elrejtése

A szálloda és annak szolgáltatásai a vártnak megfelelőek voltak.Bár véleményem szerint a több,mint 60 ezer forintba kerülő hétvégébe beleférhetne a normál félpanzió ,azaz nem csak az érkezés napi,hanem a második napi vacsora is a reggeli mellett .Az étkezés ettől függetlenül bőséges volt. A fitness részhez azonban elkelne egy klíma ,mert a nyári melegben lehetetlen használni a gépeket,akkora a hőség a teremben.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Váraljai Orsolya
 
Vélemények elrejtése

Összességében nagyon kellemes, és jó hely, bátran ajánlom másnak is. Pár apróság: - A szobák kényelmesek, de hiányolok belőle ülőalkalmatosságot, illetve poharakat, mivel, ha barátokkal megyünk, nincs hova leülni, és miből inni. - A fürdőköpenyt be kellene készíteni a szobákba, még úgy is, ha ez ármódosulást jelent. A vendégek nagy része kéri, és így kényelmesebb lenne. - Amit még hiányolok, hogy a zuhanyba nincsen tusfürdő.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Szappanos Lászlóné
 
Vélemények elrejtése

A szálloda nagyon szép helyen van, gyönyörű a kinti medencés rész, a benti rész kicsit kicsi szerintem. Az ételek nagyon nagyon finomak, bőségesek, nagyon gyerekbarát a személyzet, mindent megoldottak csak hogy jó legyen nekünk. Egy problémánk volt csak, hogy szombati napon esküvő volt ami nagyon hangos volt ( persze ez érthető ) de sajnos a mi szobánk ablaka éppen arra felé nézett és így a gyerek aki még pici ( 1éves ) sajnos nem nagyon tudott az utolsó éjszaka aludni. Szóltunk, hogy máskor jelezzék ha esetleg ilyen rendezvény van és akkor vagy nem kérjük az utolsó éjszakát vagy másik szoba lett volna jó, de elnézést kértek. De egyébként csak ajánlani tudom a hotelt bárkinek.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Schalk Edina
 
Vélemények elrejtése

2 éjszakát töltöttem el a szállodában.Nagyonjól éreztem Magam.Mindennel meg voltam elégedve.Másoknak is ajánlottam mióta hazaérkeztem.Köszönet Mindenkinek.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Kiss Anett
 
Vélemények elrejtése

Az új szárny és a wellness részleg nagyon jó, az étterem felejthető. A szálloda nagyon jó helyen van, a borospincék közelében és a belváros is csak egy kellemes sétányira van.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Anna
 
Vélemények elrejtése

"A környezet nagyon szép. Rend van, tisztaság. Ha tudom előre, hogy ekkora szobát adnak 3 felnőtt embernek, akkor biztosan nem ezt a hotelt választom. A 4*-os szárnyban laktunk, nem tudom kinek mennyire fontos a matrac minősége, de az nagyon puha, nem kényelmes, süpped, nem "4 csilllagos matrac". A szaunák mennyisége és mérete elegendő lenne, de a steamroom-ot nem tudták felhevíteni hatékony hőmérsékletre egyik nap sem. A finn szauna és az infra szauna hőmérséklete tökéletes volt. Amit ők jacuzzinak neveznek, azért távol áll a szó valódi jelentésétől, ezen a téren lenne mit fejleszteni(nem a masszázs zuhany panelre gondolok, hanem a medencésre). Nagyon finoman voltak elkészítve az ételek-mind a reggeli, mind a vacsora-, nem volt hiány semmiben, bár szombat este esküvő volt és ezért egy kicsit a vacsora vendégek kiszolgálásának minősége alulmaradt a korábban tapasztaltaktól. Összességében, amire nekem igényem volt(pihenés, kikapcsolódás) az teljesült."

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Utasi Katalin
 
Vélemények elrejtése

Többször voltam, nagyon szeretem, bármikor elmennék újra. Néha 7közben is leugrok csak 1 éjszakára. A Park Hotel Pelikán után ár-érték arányban nekem a második, családtagjaimnak a Hotel Azúr, és a Hotel Katalin után az 4. legjobb. Szal szeretjük...

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ vasas Milán
 
Vélemények elrejtése

Egy csodálatos hétvégét töltöttünk itt a párommal. Csak ajánlani tudom mindenkinek. :) Tökéletes hely a kikapcsolódásra!

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Szabó Mariann
 
Vélemények elrejtése

Azon kívül, hogy odaérkezésünkkor a repción elmagyarázták csak és nem kisértek el abba az épületbe ahol megszáltunk, mind a személyzettel mind a szolgáltatatásokkal maximálisan meg voltunk elégedve.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Gregus Rita
 
Vélemények elrejtése

Minden nagyon szép és jó volt, nyugodt környezet, ideális a pihenni vágyóknak, és a pincéknél este nagyon jó hangulat van.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ L R
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.