Hotel Villa Völgy Wellness Eger akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ

Eger (Magyarország)
Cím: 3300 Eger, Tulipánkert u. 5.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Jakuzzi beltéri 15 m² 32 ºC
› Úszómedence beltéri 50 m² 28 ºC
› Pezsgőfürdő
› Uszoda
 

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ vélemények

A szálloda megközelítésekor( aki előszőr jár ott) nincs egyértelműen kitáblázva a főépülethez(recepció) vezető ú . A személyzet kedves,segítőkész!! az ételek jók, a wellness részleg telt ház esetén nagyon zsúfolt.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Tokai László
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat! Igazán kedves, fiatal, segítőkész csapattal találkoztunka Hotelben. Sajnos a rossz idő miatt nem élvezhettük a kinti medencéket, ezért a benti kissé kevésnek bizonyult, de mivel nem volt tele a szálloda így kényelmesen elfértünk, nagyon jó a wellness részleg, mindent kipróbáltunk. A masszázs is nagyon jól esett. Örülünk, hogy a Hotel Villa Völgy mellett döntöttünk, gyönyörű a kert is, az ételek kitűnőek, nagyon segítőkész és udvarias a személyzet. A szoba kissé egyszerű (de a 3 *-osban voltunk), de pihenésre tökéletesen alkalmas volt. Javaslatom: szervezett csoportos borkóstolás valamelyik közeli pincében, vagy pincékben (biztosan lenne rá igény, egyedüli felkereséssel nem volt olyan élvezetes, jobban preferáltuk volna egy nagyobb társasággal, sajttál mellett több bor kóstolását és ehhez egy vicces bemutató, néhány információ a borokról-ez jól szokott elsülni-)

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Lovestyán Tünde
 
Vélemények elrejtése

Nyagyon jól választottuk ki a szállodát megvoltunk elégedve mindketten igaz csak egy éjszakára volt lehetöségünk.Szeretnénk még többet is eltölteni majd.Az információ nyújtás szolgáltatás nagyszerü volt,mi csak jó véleményt adunk nagyon élvesztük.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Luterán Nándor
 
Vélemények elrejtése

Már jártunk ebben a szállodában előző évben is, és megfelelő volt számunkra. A kültéri medencék jók, szerettek a gyerekek fürdeni benne.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ T Zs
 
Vélemények elrejtése

"A környezet nagyon szép. Rend van, tisztaság. Ha tudom előre, hogy ekkora szobát adnak 3 felnőtt embernek, akkor biztosan nem ezt a hotelt választom. A 4*-os szárnyban laktunk, nem tudom kinek mennyire fontos a matrac minősége, de az nagyon puha, nem kényelmes, süpped, nem "4 csilllagos matrac". A szaunák mennyisége és mérete elegendő lenne, de a steamroom-ot nem tudták felhevíteni hatékony hőmérsékletre egyik nap sem. A finn szauna és az infra szauna hőmérséklete tökéletes volt. Amit ők jacuzzinak neveznek, azért távol áll a szó valódi jelentésétől, ezen a téren lenne mit fejleszteni(nem a masszázs zuhany panelre gondolok, hanem a medencésre). Nagyon finoman voltak elkészítve az ételek-mind a reggeli, mind a vacsora-, nem volt hiány semmiben, bár szombat este esküvő volt és ezért egy kicsit a vacsora vendégek kiszolgálásának minősége alulmaradt a korábban tapasztaltaktól. Összességében, amire nekem igényem volt(pihenés, kikapcsolódás) az teljesült."

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Utasi Katalin
 
Vélemények elrejtése

Az általunk kiválasztott 3 csillagos szolgáltatás helyett a 4 csillagos szárnyban kaptunk szobát, ugyan azért az árért, ennek nagyon örültünk, mivel ebben az épületben van a wellnes részleg is. A szobát mikor megláttuk erősen elgondolkodtam, hogy vajon milyen is lehet a 3 csillagos szoba, ha ezt a pici tetőtéri szobát nevezik 4 csillagosnak. A szobának egy ablaka volt amin nem lehetett kilátni, pedig 180 cm magas vagyok, egy légtérben volt a zuhanyzó és a wc és nem volt bidé. Tehát véleményem szerint ez egy szuper kis 3 csillagos szálloda lenne ha az áraikon korrigálnának 20-30% -ot, biztosra veszem, hogy jobb lenne a kihasználtsága is. Én minden esetre sok sikert kívánok nekik, de ezért az árért sokkal jobb szolgáltatásokat lehet igénybe venni.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ L V
 
Vélemények elrejtése

A Hotel Villa Völgy csodálatos környezetben található, csöndes helyen távol a város zajától. A szoba tiszta, szép, a személyzet kedves, segítőkész. A kertész gyönyörűen rendben tartja azt a hatalmas területet, minden elismerés a munkájának. A wellness centrum és a fittnes terem minden igényt kielégít.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Kovács Anikó
 
Vélemények elrejtése

Nekünk annyiban volt szerencsénk, hogy a lefoglalt háromcsillagos szoba helyett - műszaki okok miatt nem lehetett igénybe venni - négycsillagosat kaptunk. A szálloda nagyon igényesen kialakított, ízléses, konfortos. Talán előnyösebb lett volna, ha a wellness részleg is ugyanabban az épületben lett volna, ahol a szobánk. Jól éreztük magunkat.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Tarcali Ágnes
 
Vélemények elrejtése

A welnes részleg nyítva tartását meg kellene hosszabbítani,mert nagyon rövid.Éjszaka szinte semmít sem lehet kezdeni a szálodában,muszály kinti szórakozást keresni. A száloda egyébként korszerű és tiszta volt.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Tóth György
 
Vélemények elrejtése

A szállodával és a személyzettel meg voltam elégedve, csak az első napon voltak kisebb fennakadások.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Samu Lajos
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes környezetben található a hangulatos szálloda, szép és tiszta a berendezése, udvarias a személyzet. Az étterem árait -más hasonló étterméhez viszonyítva- drágának találtuk, továbbá nagyon hideg volt a helyiségben. A wellness szolgáltatás kitűnő, egyedül a melegvizes (kis) medence hőfokát találtuk alacsonynak. (tekintettel a novemberi hidegre)

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Vincze Andrásné
 
Vélemények elrejtése

Szép rendezett környezet, nagyon kedves és segítőkész személyzet. A rendezettlen, talán nem véletlen eladásra kínált campingre néző szobák (amiben mi is elszállásolva voltunk) nyugalma nem teljes (a helyi nevezetes bortól felbátorodott randalírozó, ordibáló, magyarkodó bőrfejűek - ottjártunkkor), de erről a szálloda nem tehet. Mindezekért kárpótolt azonban a kiszolgálás és a szolgáltatás minősége. Vélhetően visszalátogatunk még a nyári időszakban a külső nagyszerű medencék (amik egy része éppen kialakítás alatt állt) gyerekekkel történő kiélvezése céljából. A külön szolgáltatásként kapott egri Török Fürdőt pedig mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Egyszerűen gyönyörű!

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Fejes Norbert
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes tapasztalataim vannak, mert közel voltunk a Wellness részleghez, nyugodt környezetben lehettünk. A szállodával és a Wellness részleggel is elégedettek voltunk! Viszont szerintem valakinek figyelnie kellene arra, hogy a Wellness részlegben mindenki az előírásoknak megfelelően használja a szaunákat és a medencéket, mert többször egymás után tapasztaltuk, hogy bizonyos vendégek a szauna használata után izzadtan mentek bele a medencébe, illetve a jakuzziba, ahol már többen voltak, ez sok vendégben viszolygást keltett...

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ S Á
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.