Hotel Villa Völgy Wellness Eger akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ

Eger (Magyarország)
Cím: 3300 Eger, Tulipánkert u. 5.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Jakuzzi beltéri 15 m² 32 ºC
› Úszómedence beltéri 50 m² 28 ºC
› Pezsgőfürdő
› Uszoda
 

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ vélemények

Szép ,csendes ,tiszta a kiszolgálás tökéletes és a személyzet segítőkész

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Gieber Péter
 
Vélemények elrejtése

A szálloda személyzete tökéletes profi módon dolgozott, nekem a macskák külön nagyon tetszettek! A pincérek, igen készségesek voltak.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Cselédes Katalin
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jó minden a szoba kényelmes esetleg a pezsgőfürdő vize lehetne melegebb

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ lazanyecz mária
 
Vélemények elrejtése

A hely csodálatos, a medencék fantasztikusak, a személyzet elegáns és rettentően udvarias. A szoba hibátlan, a kilátás pazar az árak a hely tökéletességéhez képest minimálisak. Mindenkinek tudom ajánlani sőtt már ajánlottam is több családtagomnak és ismerősömnek is.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Gubán Péter
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kedvesek az emberekkel, tökéletes kiszolgálás, nagyon jó wellness részleg. Tökéletes hely a pihenésre, kikapcsolódásra.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Simonyi Tímea
 
Vélemények elrejtése

"A környezet nagyon szép. Rend van, tisztaság. Ha tudom előre, hogy ekkora szobát adnak 3 felnőtt embernek, akkor biztosan nem ezt a hotelt választom. A 4*-os szárnyban laktunk, nem tudom kinek mennyire fontos a matrac minősége, de az nagyon puha, nem kényelmes, süpped, nem "4 csilllagos matrac". A szaunák mennyisége és mérete elegendő lenne, de a steamroom-ot nem tudták felhevíteni hatékony hőmérsékletre egyik nap sem. A finn szauna és az infra szauna hőmérséklete tökéletes volt. Amit ők jacuzzinak neveznek, azért távol áll a szó valódi jelentésétől, ezen a téren lenne mit fejleszteni(nem a masszázs zuhany panelre gondolok, hanem a medencésre). Nagyon finoman voltak elkészítve az ételek-mind a reggeli, mind a vacsora-, nem volt hiány semmiben, bár szombat este esküvő volt és ezért egy kicsit a vacsora vendégek kiszolgálásának minősége alulmaradt a korábban tapasztaltaktól. Összességében, amire nekem igényem volt(pihenés, kikapcsolódás) az teljesült."

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Utasi Katalin
 
Vélemények elrejtése

A munkatársak készségesek, figyelmesek, udvariasak, vendégszeretők.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Óbert János
 
Vélemények elrejtése

A welness szolgáltatás lehetne kicsit többféle.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Gál Ferenc
 
Vélemények elrejtése

Megvoltunk elégedve a szállodával,csak mivel nem volt annyira jó idő, így a benti wellness részleget tudtuk használni ami azért elég kicsi volt és a jakuzziban a víz nem volt megfelelő hőmérsékletű. Amúgy a szálloda parkja gyönyörű és közel van a Szépasszonyvölgy valamint a városközpont is.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Kristófné Császár Veronika
 
Vélemények elrejtése

Külön reklamáló levelet írtam a wellnesscentrum központi email-címére. Az első át nem aludt éjszakát követően hazajöttünk pihenni. A szálloda előzetes tájékoztatás nélkül esküvőt rendezett a kerthelyiségben, zárt ablaknál kellett aludni, légkondícionálót kizárólag a fekvőhelyre irányítva lehetett használni (erre más vendégek is panaszkodtak). Éjszaka megszólalt a tűzjelző, nem igazán kaptunk tájékoztatást (nem volt kitől) hogy mi történik. Érkezésünk előtti este 6-10 óráig áramszünet és vízszünet volt technikai okokból kifolyólag. Senkinek nem ajánlom a szállodát, aki pihenés céljából menne oda... főleg nem kisgyermekkel.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ volgyi marianna
 
Vélemények elrejtése

2 éjszakát töltöttem el a szállodában.Nagyonjól éreztem Magam.Mindennel meg voltam elégedve.Másoknak is ajánlottam mióta hazaérkeztem.Köszönet Mindenkinek.

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Kiss Anett
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes tapasztalataim vannak, mert közel voltunk a Wellness részleghez, nyugodt környezetben lehettünk. A szállodával és a Wellness részleggel is elégedettek voltunk! Viszont szerintem valakinek figyelnie kellene arra, hogy a Wellness részlegben mindenki az előírásoknak megfelelően használja a szaunákat és a medencéket, mert többször egymás után tapasztaltuk, hogy bizonyos vendégek a szauna használata után izzadtan mentek bele a medencébe, illetve a jakuzziba, ahol már többen voltak, ez sok vendégben viszolygást keltett...

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Szép rendezett környezet, nagyon kedves és segítőkész személyzet. A rendezettlen, talán nem véletlen eladásra kínált campingre néző szobák (amiben mi is elszállásolva voltunk) nyugalma nem teljes (a helyi nevezetes bortól felbátorodott randalírozó, ordibáló, magyarkodó bőrfejűek - ottjártunkkor), de erről a szálloda nem tehet. Mindezekért kárpótolt azonban a kiszolgálás és a szolgáltatás minősége. Vélhetően visszalátogatunk még a nyári időszakban a külső nagyszerű medencék (amik egy része éppen kialakítás alatt állt) gyerekekkel történő kiélvezése céljából. A külön szolgáltatásként kapott egri Török Fürdőt pedig mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Egyszerűen gyönyörű!

Hotel Villa Völgy **** Wellness- és Konferencia Központ Fejes Norbert
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.