Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 
 

- Fedett és szabadtéri élményfürdő 2600 m2 vízfelülettel, 13 medencével
- Háromemeletes, átriumos, mediterrán belső; 94 méter hosszú csőcsúszda hang- és fényeffektusokkal, pezsgő-sziget, gyermekpancsoló, bébi-csúszda, sodró medence, fejesugró medence, masszázs-fúvókák, szeparált gyógyvizes medencék
- Szabadtéren élménymedence, hullámfürdő, gyermekpancsoló, feszített víztükrű úszómedencék
- 3 ha hangulatos, parkosított környezet
- Pihenő- és napozóteraszok (naturistáknak is)
- Babaúszás, játszóház, gyermekanimáció, vízi aerobic
Snack bár, delikátesz bolt (egész évben), falatozó, önkiszolgáló étterem, pool bár (nyári szezonban)
- 49 °C-os kénes, minősített gyógyvíz elsősorban reumatikus bántalmak kezelésére és megelőzésére; törések és sérülések utókezelésére, valamint egyes idegrendszeri, nőgyógyászati, bőrgyógyászati panaszokra.

Cím:
8784 Kehidakustány, 8784 Kehidakustány, Kossuth u 62.

Információ, szobafoglalás:
+36-83-534-501

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

A Várfürdő 2005 méter mélyről feltörő gyógyvize évtizedek óta segíti a gyógyulásukban betegeinket. A vöröses-barnás tónusú gyógyvíz mozgásszervi megbetegedésekre, helyi idegbántalmakra, balesetek utáni rehabilitációs kezelésekre és gyulladásos nőgyógyászati betegségekre alkalmazható kiváló hatással. A folyamatosan megújuló Várfürdőben a gyógymedencéken kívül versenyuszodával, pezsgőfürdővel, hullámmedencével, és a legkisebbek nagy örömére gyermek-víziparadicsommal várunk minden Gyulára érkező családot.

Cím:
5700 Gyula, 5700 Gyula, Várkert u. 2

Információ, szobafoglalás:
+36-66-561-350

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

Az Egri Termálfürdő 1932-ben nyitotta meg kapuit. Magyarország egyik legszebb, legismertebb fürdőhelye. Az 5 hektáron elterülő parkfürdő a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók Paradicsoma! A fedett-nyitott vízi élménysziget 12 medencével, sportpályákkal, játszótérrel és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik. A Vendégek egész évben modern körülmények között élvezhetik a radonos gyógyvíz illetve kénes termálvíz jótékony hatásait. A Termálfürdő északi felén inkább a gyógyvizes, csendesebb fürdőző funkciók telepedtek meg, míg a déli területen, a gyermekbarát, fiatalosabb strandolás kapott helyet.

Cím:
3300 Eger, 3300 Eger, Petőfi tér 2.

Információ, szobafoglalás:
06 30 481 5655

Nyitvatartás:
Hétfő-Vasárnap 9:00 - 19:00

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: van

1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következő     »

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.