Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 
 

Török fürdőkre emlékeztető Termál Gyógyfürdő. A víz alkáli hidrogén?karbonátos, fluoridos melegvíz; izületi, mozgásszervi és krónikus nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas. Különböző vízi és elektroterápiás kezelések mellett egy 15 ágyas nappali kórház is működik a gyógyfürdőben.
A kupola alatt öt különböző hőmérsékletű medence működik. Télen sátorral fedett udvari medence is várja a gyógyulni vágyókat.

Cím:
6600 Szentes, 6600 Szentes, Ady Endre u. 44.

Információ, szobafoglalás:
+36-63-313-244 - 159. mellék

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

Püspökladány a Tiszántúl közepén, a Sárrét-Nagykunság-Hortobágy tájegységek találkozásánál fekvő igazi alföldi város, ahol már a múlt század elején, 1920-ban termálvízre bukkantak. A természet adta ajándék kihasználására több mint négy évtizede termálstrandfürdő épült a helységben, mely azóta is kedvelt pihenőhely a környék lakosai és a távolabbról érkezők számára.
A lehetőségek teljesebb körű kihasználására a lakosság nagy örömére 2003-ban átadásra került a Püspökladányi Gyógyfürdő centrum. Az egész évben üzemelő komplexum gyógyvize 1068 m mélyről feltörő nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos, jódos, brómos gyógyvíz.

Cím:
4150 Püspökladány, 4150 Püspökladány, Petőfi Sándor út 62.

Információ, szobafoglalás:
+36-54-450-946

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: van

A lélegzetelállító környezetben fekvő - saját forrásból táplálkozó - szabadtéri, termálvizű élményfürdő és napozókert a regeneráló nyugalom szigete, míg a 33 x 20 méteres nyitott sportmedence a strandolni és úszni vágyók paradicsoma. A termálvizű fedett medence élményelemeivel - pezsgőágy, ülőpárna, masszírozó vízsugarak - kényezteti és gyógyítja az idelátogatókat. A kikapcsolódást szolgálja a termálvizű ülőfürdő.
A különböző játékokkal felszerelt gyermek- és pancsolómedence a szórakozásra vágyó kicsik birodalma.

Cím:
7300 Komló-Sikonda, 7300 Komló- Sikonda, Fürdő u. 5.

Információ, szobafoglalás:
+36-1-255-09-45

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: van

«      előző          1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következő     »

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.