Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 
 

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és pihenni vágyót az új, nemzetközi színvonalú Gyógy- és Wellnessfürdőben. A 2002-ben átadott létesítményben minden igénynek megpróbálunk megfelelni. Így számos gyógyászati, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatást kínálunk az ide látogatóknak. És bár ezek nagyon népszerűek - és az egészség szempontjából nagyon fontosak - ne feledkezzünk meg Sárvár hagyományos vonzerejéről, a gyógyvízről sem, amely fedett és félig fedett medencéinkben várja a gyógyulásra vágyókat.
A fürdő speciális szolgáltatásai révén a gyógyvendégek mellett a családok, fiatalok, gyerekek számára is tökéletes kikapcsolódást biztosít.

Sárvár környékén 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel. A 83°C-os gyógyvíz fontos alkotórésze a nátriumklorid, a hidrogénkarbonát, a jód, a bróm, a fluor, és számos nyomelem. A magas sótartalmú gyógyvízből lepárlással állítják elő a híres Sárvári Termálkristályt. A sós kádfürdő hatékonyan alkalmazható egyes mozgásszervi, nőgyógyászati és bőrgyógyászati megbetegedések esetén. Évtizedek óta ismert a gyógyvíz nagyon kedvező hatása elhúzódó alhasi fájdalmak, összenövéssel járó krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek kezelésében.

Cím:
9600 Sárvár, 9600, Sárvár Vadkert u. 1.

Információ, szobafoglalás:
+36-95-523-600

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: van

A fürdő az év minden napján nyitva tart. A fürdőben megtalálható Európa első kétpályás, leghosszabb ponyvacsúszdája, valamint egy ?Csendes-óceáni? hullámokat gerjesztő hullámmedence. Téli fürdőnk 4 db gyógyvizes medencével rendelkezik. A szabadban található 3 db gyógyvizes medence, 1 db élmény és rehabilitációs medence, 1 db tanmedence, 1 db 2,6 m mély úszómedence, 1 db hullámmedence, és 1 db gyermekmedence. A fürdő területéhez szervesen kapcsolódik az utramodern gyógyászati centrum, melyben egész évben igénybe vehetők gyógyászati szolgáltatásaink, melyeket a társadalombiztosítók is térítenek.

Cím:
5465 Cserkeszőlő, 5465 Cserkeszőlő, Fürdő út 1/a

Információ, szobafoglalás:
+36-56-568-465

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

Tótkomlóson a város szívében elterülő Rózsa Fürdő már 1942 óta közkedvelt fürdőhely. A fürdő fedett egységében egész évben működnek a következő szolgáltatások: 25 m-es úszómedence, szauna, gőzfürdő, merülőmedence, aromabarlang. Nyáron a nyitott részen 33 1/3 méteres úszómedence, gyermekmedence és gyógymedence várja a strandolni vágyókat. A reumatológia épületében kiemelkedő gyógyászati tevékenység folyik, ahol a megfelelő orvosi ellátást reumatológus, ortopéd és mozgásszervi rehabilitációs szakorvosok végzik. Különböző elektroterápiás és balneoterápiás kezelések vehetők igénybe. Minden vendégünket szeretettel várjuk!

Cím:
5940 Tótkomlós, 5940 Tótkomlós, Kossuth u. 2.

Információ, szobafoglalás:
+36-68-462-172

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

«      előző          1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következő     »

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.