Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 
 

A Tisza-parti termálfürdő számos kínálati elemmel várja a kikapcsolódni vágyókat. A fürdő vize 1344 m-ről 52 °C magas fluorid tartalommal rendelkező lágy gyógyvíz és nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, mely reumatikus, ízületi bántalmakra, mozgásszervi és nőgyógyászati betegségek gyógyítására, műtétek utáni rehabilitációra, baleseti utókezelésre alkalmas. A campingből közvetlen átjárás a fürdőbe, a campinglakók részére a fürdő használata ingyenes. Minden komforttal rendelkező téliesített új vizesblokk; 250 férőhelyes parkosított környezet várja a vendégeket.

Cím:
6060 Tiszakécske, 6060 Tiszakécske, Tisza- part

Információ, szobafoglalás:
+36-76-441-363

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

Ahol nyugodtan pihenhet? Termál- és Strandfürdő Berekfürdő

A fürdő a Tisza-tótól 30 km-re a Hortobágyi Nemzeti Park szélén található, mely csodálatos gyógyvizéről ismert. Az alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos gyógyvíz igen jó hatású a mozgásszervi megbetegedésekben szenvedőknek és alkalmas a balesetek utáni rehabilitációra is, az idegrendszeri, vérkeringési zavarok megszüntetésére és nőgyógyászati betegségekre. Reméljük Önt is vendégeink között köszönthetjük, ahol csend, nyugalom és gyógyulás vár Önre Berekfürdőn.

Cím:
5309 Berekfürdő, 5309 Berekfürdő, Berek tér 11.

Információ, szobafoglalás:
+36-59-519-029

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

Az exkluzív kialakítású, egész évben működő St. Gotthard Spa & Wellness animációs, élmény- és termálpark kényeztető szolgáltatások sorát, tökéletes kikapcsolódást és felejthetetlen programokat nyújt az ideérkező vendégek számára.
Egyedülálló mediterrán hangulatát a fürdőt felülről átölelő hatalmas üvegkupola, az alatta pompázó pálmafák, egzotikus élő növényzet, a mediterrán klíma és a természetes kőburkok biztosítják.
A fürdő a spa, wellness- és termálfürdők minden igényt kielégítő luxus szolgáltatásaival és magas színvonalú animációval áll kedves vendégeink részére.
Mintegy 1500 m2 vízfelületével, különleges medencéivel, csúszdáival, pezsgőfürdőivel, szaunáival, sportolási lehetőséggel, valamint gyógy- és wellness kezelésekkel várja vendégeit.

Cím:
9970 Szentgotthárd, 9970 Szentgotthárd, Füzesi út 3/A.

Információ, szobafoglalás:
+36-94-553-553

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

«      előző          2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7   |  8     következő     »

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.