Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 
 
A gyógyfürdő 27 medencével, több mint 5100 m2 vízfelülettel várja a vendégeket. A 13 hektáros, árnyas fákkal borított parkterületen fedett, félig fedett és nyitott, gyógy-, ivóvizes és gyermekmedencék csábítanak fürdőzésre. Az ingyenes csúszdakomplexum minden korosztály számára felejthetetlen élményeket kínál. Az apróságok szórakozásáról modern játszótér gondoskodik. A mozgás szerelmeseit sportpályák, valamint szervezett programok várják.
A Rekreációs Park virágszirom alakú napozóteraszain a vendégek csendes, zöld környezetben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait. A kellemes kikapcsolódást szolgálja a négyrekeszes medence, a finn és infraszauna, valamint a merülőmedence. Az itt található, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdőben a sodrófolyó, a pezsgőágyak és a pezsgőmedence minden korosztály számára felejthetetlen élményt ígér.

Cím:
9740 Bükfürdő, 9740 Bükfürdő, Termál krt.2.

Információ, szobafoglalás:
+36-94-558-080

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

Egészség, Kikapcsolódás, Pihenés?.. az Alföld kapujában, Cegléden. A Budapesttől 60 km-re található Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont várja nátriumkloridos-hidrogénkarbonátos-jódos gyógyvizével a gyógyulni és fürdőzni vágyókat, de az extrémebb kikapcsolódás szerelmeseit is csábítja a 17 csúszdás egyedülálló Aquapark. 38.000 m2-es összterületen, közel 1.400 m2-es vízfelülettel, 10 db kül- és beltéri medencével, számos gyógyászati és wellness szolgáltatásokkal állunk kedves vendégeink rendelkezésére.
Amennyiben hosszabb időt szeretne eltölteni fürdőkomplexumunkban, kempingünk és apartman parkunk áll a ?fáradt vándorok? rendelkezésére.

Cím:
2700 Cegléd, 2700 Cegléd, Fürdő u. 27-29.

Információ, szobafoglalás:
+36-53-505-000

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: van

Leírás:
Magyarország klórmentes fürdőinek egyike öt élményfürdővel, egy 64 és egy 38 méteres óriáscsúszdával, télen, nyáron áll a vendégek rendelkezésére. 40 élményelem: sodrócsatornák, fekvőmasszázsok, gejzírek, vízköpők, masszírozó fúvókák, barlangok, vízesések teszik még élvezhetőbbé a kikapcsolódást. Nappal is varázslatos éjszakai hangulat a romantika medencében, vízibár. Külön játszóházas medence várja a kisgyermekeket. Öt különböző hőfokú finn szauna, két gőzkabin, négyszemélyes infrakabin, jacuzzi, külső, belső merülő medencék mind a kiemelt szolgáltatás részei.

Két szaunakert található az élményfürdőben:
*Szaunakert I.: 5 finn szauna, 2 gőzkabin, jacuzzi
*Szaunakert II.: aromaterápiás szauna, infrakabin, sóbarlang, melegített pihenőpad, 4 masszázsfotel

Fürdőnk 2005-ben SPA kategóriában Wellness Nívódíjat kapott.

Cím:
9025 Győr, 9025 Győr, Fürdő tér 1.

Információ, szobafoglalás:
+36-96-514-900

Nyitvatartás:

Akadálymentesítés: nincs

OEP-támogatás: nincs

«      előző          2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7   |  8     következő     »

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.