"3 csillagos gyógyszálloda Hajdúszoboszló szívében, a városi gyógyfürdőtől, Kelet-Európa legnagyobb Aquaparkjától 200 méterre található. A 2008-ban felújított szálloda 73 db standard kétágyas szobával, 17 db superior kétágyas szobával, 8 db háromágyas szobával, 6 db családi szobával és két lakosztállyal, saját gyógy- és szabadtéri fürdővel, gyógyrészleggel, szépségszalonnal, fogászati kezelésekkel, 4 légkondícionált különteremmel várja egész évben a gyógyulni, szépülni vágyókat. Félpanziós kedvezményes csomagjainkban széles választékú svédasztalos étkezésekkel tesszük még felejthetetlenebbé az üdülést. Ne felejtse: " NÁLUNK A VENDÉG A
Regisztráció  

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

Hajdúszoboszló (Magyarország)
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 17.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Gyerekmedence beltéri 10 m² 35 ºC
› Gyógymedence I. beltéri 23 m² 32-34 ºC
› Gyógymedence II. beltéri 26 m² 36-38 ºC
› Súlyfürdő beltéri 2 m² 33 ºC
› Szauna merülő beltéri 8 m² 24 ºC
› Taposómedence beltéri 5 m² 24 ºC
› Úszómedence kültéri 82 m² 28 ºC
› Pezsgőfürdő
› Gyógy/termálmedence
› Taposómedence
› Merülőmedence
› Strandmedence
 

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior vélemények

A fürdőszoba szellőztetése nem megfelelő! Nincs elszívó vagy nem működött! Egyébként minden rendben!

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Babus Mátyás
 
Vélemények elrejtése

Remek hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában!Nagyon szívesen tesztelnék ehhez hasonló szállodákat!Az ellátás remek volt szép és nyugodt időt töltöttünk ott a férjemmel igazán meghatározó élmény volt!Persze jó értelemben!

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Kovácsné Váradi Éva
 
Vélemények elrejtése

Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt a Mátyás király Hotelben Hajdúszoboszlón. Nagyon kényelmes és tiszta volt minden. Ha lehetőségünk lesz rá , ismét szívesen mennénk oda. Nagyon jól éreztük magunkat. Az étkezéssel is elégedettek voltunk.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Szekeres Imréné
 
Vélemények elrejtése

A szálloda dolgozói kedvesek, udvariasak, segítő készek voltak. Nagyon jól éreztük magunkat. Svédasztalos ellátás választékos és kitűnő. A benti uszoda nagyon jó ötlet volt és szuper...

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior C K
 
Vélemények elrejtése

Mindennel meg voltunk elégedve. Valószinűleg, ha legközelebb Hajdúszoboszlóra utazunk akkor is ezt a szállodát fogjuk választani. Mindenben megfelelt.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Takácsné Bodnár Klára
 
Vélemények elrejtése

Kényelmes, tiszta, jól felszerelt (standard szobát választottunk).

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Decanovici Annamária
 
Vélemények elrejtése

Régóta Önök szállodájában járunk. Nagyon kellemes jól felszerelt szálloda. Nagyon tetszik a fedett uszoda. Maga a város is szép, hangulatos. Nagyon tetszik délutánonként az a sok program amivel még hangulatossabbá teszik a nyaralásunkat. Köszönet mindenkinek.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Rigó Gáborné
 
Vélemények elrejtése

Kissé túlfűtik a szobát és az ágy túl puha egy fájó hátú-derekú ember számára.Egyébként kényelmes, izléses, nagyon tiszta. A gyógyfürdője kicsit kicsi - a nyitvatartása lehetne non-stop-, a konditerem nagyon szerény( bár rajtam kívül 1 személyt érdekelt csak az ottlétem alatt), csak fekvő szolárium van ( amit nem szeretek használni), de a gyógyvízért és az ellátásért érdemes így is a szállodába menni.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Lányi Stefánia
 
Vélemények elrejtése

Mátyás hotel Hajdúszoboszló: kiváló Shiraz hotel Egerszalók: ha lehet még kiválóbb

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Mezey László
 
Vélemények elrejtése

A szálloda minden tekintetben biztosította pihenésünket. A személyzet kedves, segítőkész. Az ellátás bőséges, változatos, minden igényt kielégítő. Egyszerű, könnyen követhető rendszer szerint működik a szolgáltatás igénylése és az elszámolás is. Kellemesen éreztük magunkat a szállodába. Az árak is reélisak, megfizethetők.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Vargáné Kiss
 
Vélemények elrejtése

A japán masszázs kiváló volt, elsőrangú a kezelés és a kezelő is. A talpmasszázs sajnos kb. egy intenzív talpsimogatásnak felelt meg - nem tudtuk, hogy ennyi az orvosi masszázs, talán át lehetne térni a reflexzónás masszázsra. Az aromafürdőnél lehetne hangulatosabb az egész, pl. ha függöny lenne az ajtón, stb. Legközelebb lehet, hogy olyan helyet választunk, ahol van legalább egy 25 m-es úszómedence. Nem találtunk pezsgőfürdőt sem, bár a szálloda honlapján szerepel. A szobákban rettentő meleg volt, télen egész éjjel nyitott ajtó mellett aludtunk! sajnos, nem lehetett a fűtést szabályozni! Nagy előny, hogy mindent lehet az üdülési csekkel fizetni.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Pogány Emese
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat az ott töltött 5 nap alatt.Az étterem és személyzet dicséretet érdemel,finom és bőséges volt a választék a svédasztalos ellátásnál. Egyedüli észrevétel jó lenne légkondi a szobákba, a legfelső emeleten nagyon meleg volt. Ráczné E.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Ráczné Faddi Erika
 
Vélemények elrejtése

Hajdúszoboszlón a Hotel Silver és a Mátyás király Szállodában üdültem. Mindkét szállodában jó tapasztalatot szereztem. Mind az étkezés, mind a kiszolgálás, tájékoztatás kifogástalan volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior Valentényi Lászlóné
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.