Spa & Wellness Hotel Quelle akciós wellness ajánlatai 3% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

CE Quelle Hotel - Hévíz

Hévíz (Magyarország)
Cím: 8380 Hévíz, Kossuth L. u. 76.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Spa relax beltéri 0 m² 36 ºC
› Pezsgőfürdő
› Gyógy/termálmedence
 

CE Quelle Hotel - Hévíz vélemények

A hotel szolgáltatásainak minősége kielégítő.A wellness részlegről nagyon jó tapasztalatom van. Parkolási és internet gondok vannak,de így is tudom ajánlani a hotelt.

CE Quelle Hotel - Hévíz Busa Árpád
 
Vélemények elrejtése

Ez egy jó hotel ! Szobáiban az ágy nagyon kényelmes volt,jól főztek és a welness rész is kiemelkedően jó volt. Hotelben a Hévízi tó vize található meg,mely tényleg gyógyhatású,mert több napig éreztem . NAgyon jól éreztük magunkat itt ,ezért szívesen ajánlom mindenkinek.

CE Quelle Hotel - Hévíz KOÓS ATTILA
 
Vélemények elrejtése

Személyzet udvarias, szolgálatkész. A jakuzzi nagyon kicsi. A szobai termosztát kiismerhetetlen. A web-lapon lévő kép nem felel meg a valóságnak. A szilveszteri hangulat, vacsora, kitünő volt.

CE Quelle Hotel - Hévíz Békei Attila
 
Vélemények elrejtése

Egy akciós hétvégét töltöttünk a szállodában. De sajnos nagy csalódás volt számunkra, hogy a 4 csillagos szálloda helyett kaptunk valami mást, ami sajnos a képekkel nem igazán egyezett. Több problémánk is volt, de főleg a tisztaság az, ami nagyon nem felelt meg, főként a wellness részlegnél, ami valójában nem hiszem, hogy higiéniailag megfelelő főleg hogy akárhányszor lementünk mindig csúszós és nem tiszta padlóval találkoztunk. Sajnos többször szólunk kellett a recepción apró problémák végett, amit vagy orvosoltak, vagy nem. Így november végén már nem hiszem, hogy jó megoldás hogy a fűtést állandóan ki be van kapcsolgatva. Parkoló borzasztóan szűkös és kicsi. A recepciós hölgyeket leszámítva nem voltunk 100%-ig elégedettek a személyzettel. A szálloda nem felel meg a 4csillagos színvonalnak. Ha mindent beleszámítunk kellemes hétvégét töltöttünk Hévízen a Tófürdő csodálatos élményt nyújtott számunkra.

CE Quelle Hotel - Hévíz Őri Renáta
 
Vélemények elrejtése

Személyzet udvarias, szolgálatkész. A jakuzzi nagyon kicsi. A szobai termosztát kiismerhetetlen. A web-lapon lévő kép nem felel meg a valóságnak. A szilveszteri hangulat, vacsora, kitünő volt.

CE Quelle Hotel - Hévíz Békei Attila
 
Vélemények elrejtése

Valakitől vettük át, mivel valami közbe jött .Nagyon megvoltunk elégedve úgy a szobával, mint az étteremmel, és a wellness részleggel. .Nagyon jó helyen is van, szép helyen is szeretnék még kényeztetést Őnáluk, Remélem még lesz rá lehetőség.

CE Quelle Hotel - Hévíz Németh Dénesné
 
Vélemények elrejtése

Kényelmes, tiszta, jól felszerelt.

CE Quelle Hotel - Hévíz D S
 
Vélemények elrejtése

Amit kínáltak az ajánlatban, azt szolgáltatták, csak a szoba berendezése volt szűkös. A franciaágy miatt csak oldalazva lehetett kimenni az erkélyre, többi rendben.

CE Quelle Hotel - Hévíz S I
 
Vélemények elrejtése

Hiányoltam egy második medencét, melyben úszni lehetett volna. A jakuzzi egy picit hangos volt, kicsi és nem működött megfelelően. Az infraszauna is elromlott az ott tartózkodásunk másnapján, így azt nem is tudtuk kipróbálni.

CE Quelle Hotel - Hévíz Ferencz István
 
Vélemények elrejtése

Én már 4szer töltöttem a szállodában 7 éjszakát kislányommal Carmennal,jól éreztük magunkat,minden jó volt,de sajnos az árak nagyon felmentek,igy máshol nyaralunk és telelünk.Sajnálom,mert jó hely.

CE Quelle Hotel - Hévíz Horváth Ilona
 
Vélemények elrejtése

Kényelmes a szoba, kedves és készséges a személyzet, az ételek mennyisége és minőségi is megfelelő. A wellness szolgáltatások közül a gőzkabin nagyon kellemes, a medence viszont elég kicsi, és a vízhőfok szabályozásával voltak kisebb gondok. A masszázs egészen kiváló volt, az aromafürdő már nem tetszett annyira. Összességében így is nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el.

CE Quelle Hotel - Hévíz Klausz Gábor
 
Vélemények elrejtése

"Második alkalommal voltam itt, most egy egyágyas szobában. Egy-két hiányosságot említenék csak: a szobában a szék mellett egy fotel is lehetett volna, mivel este pl. tv-t nézni abból sokkal praktikusabb és kényelmesebb, a parkoló nagyon kicsi, és elég egy parkolni "nem nagyon" tudó autós, és máris alig lehet a többieknek azt használni. A személyzet kedves és udvarias, az ételek nagyon ízletesek (és nagy adagok), a medence és a wellness részleg is jó volt. Mindenkinek ajánlom, aki gyógyvízben szeretne lubickolni, akár tud úszni, akár nem. Kellemes, nyugodt, csendes kikapcsolódáshoz az igazi."

CE Quelle Hotel - Hévíz Szabó Ibolya
 
Vélemények elrejtése

Sajnálatos módon a rendelt csomagban megjelölt szolgáltatások nem mindenben teljesültek. A szálloda medencéje és a jacuzzi 2 napig használhatatlan volt, mert a víz hideg volt a levegő hőmérséklete is max.21 C. wellness részlegben nem volt elegendő törülköző (ill. csak lepedő volt). Üdvözlő italról szó sem esett, csak kevdezményes koktélra szóló kupont adtak. A szobában a minibár hűtője nagyon zajos. Hiányzott a szolgáltatást kérő ajtóra akasztható üzenőtábla.Kényelmetlenül alacsonyan volt a szobában a televízió.Fürdőszoba csapját alig lehetett nyitni illetve a fürdő ajtaja nyikorgott. Pozitívum, hogy az ételek mennyisége és minősége megfelelő volt, kivéve a rizsfelfújtat, ami egyenest rossz volt. A masszázst végző hölgy kedves és szakszerűen végezte feladatát.Ezeket köszönjük! Összességében: nem választanám még egyszer ezt a 4 csillagosnak írt szállodát!!! Üdvözlettel: Farkasné

CE Quelle Hotel - Hévíz Név nélkül
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.