Spa & Wellness Hotel Quelle akciós wellness ajánlatai 3% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

CE Quelle Hotel - Hévíz

Hévíz (Magyarország)
Cím: 8380 Hévíz, Kossuth L. u. 76.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Spa relax beltéri 0 m² 36 ºC
› Pezsgőfürdő
› Gyógy/termálmedence
 

CE Quelle Hotel - Hévíz vélemények

Személyzet udvarias, szolgálatkész. A jakuzzi nagyon kicsi. A szobai termosztát kiismerhetetlen. A web-lapon lévő kép nem felel meg a valóságnak. A szilveszteri hangulat, vacsora, kitünő volt.

CE Quelle Hotel - Hévíz Békei Attila
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szobája makulátlan volt, egy kicsi bakit ott vétettek, hogy a zuhanyajtó nem zárt valami jól. Ettől azonban könnyű volt eltekinteni, hiszen bőven kárpótolt minket a személyzet segítőkészsége, a nyújtott szolgáltatások hosszú sora. A rengeteg vendég ellenére sikerült bejelentkeznünk masszázsra is akkor, amikor a masszőrök határidőnaplója igencsak tele volt. A jól felkészült személyzet felé nem tudtunk olyan kéréssel előállni, melyet ne tudtak volna megoldani.

CE Quelle Hotel - Hévíz Tóth Erika
 
Vélemények elrejtése

Kellemes hely ,gyönyörü tisztaság van hangulatos,családias!!!mindenki segitökész,inomak és böségesek az ételek.már 2 sze voltunk és legközelebb is ide megyünk!!!CSABA

CE Quelle Hotel - Hévíz PAIZS CSABA
 
Vélemények elrejtése

Hiányoltam egy második medencét, melyben úszni lehetett volna. A jakuzzi egy picit hangos volt, kicsi és nem működött megfelelően. Az infraszauna is elromlott az ott tartózkodásunk másnapján, így azt nem is tudtuk kipróbálni.

CE Quelle Hotel - Hévíz Ferencz István
 
Vélemények elrejtése

Valakitől vettük át, mivel valami közbe jött .Nagyon megvoltunk elégedve úgy a szobával, mint az étteremmel, és a wellness részleggel. .Nagyon jó helyen is van, szép helyen is szeretnék még kényeztetést Őnáluk, Remélem még lesz rá lehetőség.

CE Quelle Hotel - Hévíz Németh Dénesné
 
Vélemények elrejtése

Kicsi a parkolóhely, az udvari napozó rész lehetett volna gondozottabb. A személyzet nagyon segítőkész és udvarias, takarítás figyelmes. Az étteremben szívesen vettünk volna magyarosabb ízeket is. Köszönjük!

CE Quelle Hotel - Hévíz Végh Ottó
 
Vélemények elrejtése

CSALÁDIAS HANGULAT,MINDENKI VÉGTELENÜL SEGITÖKÉSZ,ARANYOS,KEDVES!KITÜNÖ VOLT MINDEN MÁR MÁSODSZOR ELVARÁZSOLTAK

CE Quelle Hotel - Hévíz PAIZS CSABA
 
Vélemények elrejtése

"Második alkalommal voltam itt, most egy egyágyas szobában. Egy-két hiányosságot említenék csak: a szobában a szék mellett egy fotel is lehetett volna, mivel este pl. tv-t nézni abból sokkal praktikusabb és kényelmesebb, a parkoló nagyon kicsi, és elég egy parkolni "nem nagyon" tudó autós, és máris alig lehet a többieknek azt használni. A személyzet kedves és udvarias, az ételek nagyon ízletesek (és nagy adagok), a medence és a wellness részleg is jó volt. Mindenkinek ajánlom, aki gyógyvízben szeretne lubickolni, akár tud úszni, akár nem. Kellemes, nyugodt, csendes kikapcsolódáshoz az igazi."

CE Quelle Hotel - Hévíz Szabó Ibolya
 
Vélemények elrejtése

A szállodai személyzet nagyon kedves, mosolygós, segítőkész. A konyhán a reggeli tökéletes, a vacsora úgy van kikészítve, hogy igen csak szűkreszabottan lehet az adagokat venni, ha kicsit többet venne az ember, azt már nem néznék jó szemmel. Ha később érkezik az ember, már erősen hiányos a kínálat....A pezsgőfürdő vize, rettenetes szagú. Ez kicsit túlmutat a gyógyvíz szagán. Ezt leszámítva minden tökéletes.:)

CE Quelle Hotel - Hévíz K Á
 
Vélemények elrejtése

A fiam vendégágyon került elszállásolásra, ezzel rendben is lett volna minden, ám az ágyat nem tudtuk kinyitni. Segítőkészek voltak, a hibát hamar orvosolták. A személyzet figyelmes volt, az ételek nagyon ízletesek voltak.

CE Quelle Hotel - Hévíz Tolnai Mária
 
Vélemények elrejtése

Sajnálatos módon a rendelt csomagban megjelölt szolgáltatások nem mindenben teljesültek. A szálloda medencéje és a jacuzzi 2 napig használhatatlan volt, mert a víz hideg volt a levegő hőmérséklete is max.21 C. wellness részlegben nem volt elegendő törülköző (ill. csak lepedő volt). Üdvözlő italról szó sem esett, csak kevdezményes koktélra szóló kupont adtak. A szobában a minibár hűtője nagyon zajos. Hiányzott a szolgáltatást kérő ajtóra akasztható üzenőtábla.Kényelmetlenül alacsonyan volt a szobában a televízió.Fürdőszoba csapját alig lehetett nyitni illetve a fürdő ajtaja nyikorgott. Pozitívum, hogy az ételek mennyisége és minősége megfelelő volt, kivéve a rizsfelfújtat, ami egyenest rossz volt. A masszázst végző hölgy kedves és szakszerűen végezte feladatát.Ezeket köszönjük! Összességében: nem választanám még egyszer ezt a 4 csillagosnak írt szállodát!!! Üdvözlettel: Farkasné

CE Quelle Hotel - Hévíz Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

A hotel szolgáltatásainak minősége kielégítő.A wellness részlegről nagyon jó tapasztalatom van. Parkolási és internet gondok vannak,de így is tudom ajánlani a hotelt.

CE Quelle Hotel - Hévíz Busa Árpád
 
Vélemények elrejtése

Itt minden a kikapcsolódásról, pihenésről szól.A gyógyviz a pezsgőfürdő, a masszázs, sókamra,szaunák,és az ellátás csak tetézik a komfortérzetet. Ide bármikor szivesen visszamennénk. Köszönjük. Savanyó Lászlóné

CE Quelle Hotel - Hévíz Savanyó Lászlóné
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.