Spa & Wellness Hotel Quelle akciós wellness ajánlatai 3% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

CE Quelle Hotel - Hévíz

Hévíz (Magyarország)
Cím: 8380 Hévíz, Kossuth L. u. 76.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Spa relax beltéri 0 m² 36 ºC
› Pezsgőfürdő
› Gyógy/termálmedence
 

CE Quelle Hotel - Hévíz vélemények

Sajnos most nem kaptunk helyet,de mivel már voltunk a szállodában csak elismeréssel tudok róla beszélni. Ami megfogott az a családias hangulat volt. A kitűnő velnes részlege. Ami nem tetszett, hogy menűválasztásos a vacsora.

CE Quelle Hotel - Hévíz Mészéros Károlyné
 
Vélemények elrejtése

Személyzet udvarias, szolgálatkész. A jakuzzi nagyon kicsi. A szobai termosztát kiismerhetetlen. A web-lapon lévő kép nem felel meg a valóságnak. A szilveszteri hangulat, vacsora, kitünő volt.

CE Quelle Hotel - Hévíz Békei Attila
 
Vélemények elrejtése

Hiányoltam egy második medencét, melyben úszni lehetett volna. A jakuzzi egy picit hangos volt, kicsi és nem működött megfelelően. Az infraszauna is elromlott az ott tartózkodásunk másnapján, így azt nem is tudtuk kipróbálni.

CE Quelle Hotel - Hévíz Ferencz István
 
Vélemények elrejtése

Második alkalommal voltam itt, most egy egyágyas szobában. Egy-két hiányosságot említenék csak: a szobában a szék mellett egy fotel is lehetett volna, mivel este pl. tv-t nézni abból sokkal praktikusabb és kényelmesebb; a parkoló nagyon kicsi, és elég egy parkolni "nem nagyon" tudó autós, és máris alig lehet a többieknek azt használni. A személyzet kedves és udvarias, az ételek nagyon ízletesek (és nagy adagok), a medence és a wellness részleg is jó volt. Mindenkinek ajánlom, aki gyógyvízben szeretne lubickolni, akár tud úszni, akár nem. Kellemes, nyugodt, csendes kikapcsolódáshoz az igazi.

CE Quelle Hotel - Hévíz Szabó Ibolya
 
Vélemények elrejtése

Kellemes hely ,gyönyörü tisztaság van hangulatos,családias!!!mindenki segitökész,inomak és böségesek az ételek.már 2 sze voltunk és legközelebb is ide megyünk!!!CSABA

CE Quelle Hotel - Hévíz PAIZS CSABA
 
Vélemények elrejtése

A fiam vendégágyon került elszállásolásra, ezzel rendben is lett volna minden, ám az ágyat nem tudtuk kinyitni. Segítőkészek voltak, a hibát hamar orvosolták. A személyzet figyelmes volt, az ételek nagyon ízletesek voltak.

CE Quelle Hotel - Hévíz Tolnai Mária
 
Vélemények elrejtése

Itt minden a kikapcsolódásról, pihenésről szól.A gyógyviz a pezsgőfürdő, a masszázs, sókamra,szaunák,és az ellátás csak tetézik a komfortérzetet. Ide bármikor szivesen visszamennénk. Köszönjük. Savanyó Lászlóné

CE Quelle Hotel - Hévíz Savanyó Lászlóné
 
Vélemények elrejtése

"A wellnesscentrum nyereményjátékán nyertünk egy hétvégét. Nagyon készségesen fogadott minket a személyzet minden egyes tagja. A szoba tágas volt, kényelmes, erkélyes, igazi babaszoba. Úti hajszárítót érdemes vinni. A wellness részleg rendben volt, minden tökéletesen élvezhető, sosem zsúfolt. Menüválasztékos ebéd/vacsora volt,bőséges reggeli. Külön dícséretet érdemel a hotel a délelőtti teázó sarokért és hogy délután kávét és finom süteményeket kínálnak a vendégeknek. Gyógyvizes medence volt 35-37 fokkal, ahol ugyanolyan összetételű víz van, mint amilyen a hévízi, emiatt inkább a gyógyulni-pihenni vágyóknak ajánlom, nincs gyerekrészleg... Köszönöm a hétvégét, jól éreztük magunkat. "

CE Quelle Hotel - Hévíz dr. Tarhos Emese
 
Vélemények elrejtése

A szállodában - tekintettel arra, hogy hét közben voltunk - kevesen voltak, és így a pihenés még intenzívebb lehetett. A szolgáltatások és a kiszolgálás minősége is nagyon jó volt. Hiba, hiány talán csak annyi volt, hogy a szobából hiányzott a szemetes, a tv alacsonyan volt, valamint a hotel közösségi helyiségeiben szólhatott volna halk zene. DE egészében nagyon-nagyon elégedettek voltunk.

CE Quelle Hotel - Hévíz Szabó Ibolya
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szobája makulátlan volt, egy kicsi bakit ott vétettek, hogy a zuhanyajtó nem zárt valami jól. Ettől azonban könnyű volt eltekinteni, hiszen bőven kárpótolt minket a személyzet segítőkészsége, a nyújtott szolgáltatások hosszú sora. A rengeteg vendég ellenére sikerült bejelentkeznünk masszázsra is akkor, amikor a masszőrök határidőnaplója igencsak tele volt. A jól felkészült személyzet felé nem tudtunk olyan kéréssel előállni, melyet ne tudtak volna megoldani.

CE Quelle Hotel - Hévíz Tóth Erika
 
Vélemények elrejtése

Valakitől vettük át, mivel valami közbe jött .Nagyon megvoltunk elégedve úgy a szobával, mint az étteremmel, és a wellness részleggel. .Nagyon jó helyen is van, szép helyen is szeretnék még kényeztetést Őnáluk, Remélem még lesz rá lehetőség.

CE Quelle Hotel - Hévíz Németh Dénesné
 
Vélemények elrejtése

A szállodai személyzet nagyon kedves, mosolygós, segítőkész. A konyhán a reggeli tökéletes, a vacsora úgy van kikészítve, hogy igen csak szűkreszabottan lehet az adagokat venni, ha kicsit többet venne az ember, azt már nem néznék jó szemmel. Ha később érkezik az ember, már erősen hiányos a kínálat....A pezsgőfürdő vize, rettenetes szagú. Ez kicsit túlmutat a gyógyvíz szagán. Ezt leszámítva minden tökéletes.:)

CE Quelle Hotel - Hévíz K Á
 
Vélemények elrejtése

"A wellnesscentrum nyereményjátékán nyertünk egy hétvégét. Nagyon készségesen fogadott minket a személyzet minden egyes tagja. A szoba tágas volt, kényelmes, erkélyes, igazi babaszoba. Úti hajszárítót érdemes vinni. A wellness részleg rendben volt, minden tökéletesen élvezhető, sosem zsúfolt. Menüválasztékos ebéd/vacsora volt,bőséges reggeli. Külön dícséretet érdemel a hotel a délelőtti teázó sarokért és hogy délután kávét és finom süteményeket kínálnak a vendégeknek. Gyógyvizes medence volt 35-37 fokkal, ahol ugyanolyan összetételű víz van, mint amilyen a hévízi, emiatt inkább a gyógyulni-pihenni vágyóknak ajánlom, nincs gyerekrészleg... Köszönöm a hétvégét, jól éreztük magunkat. ""

CE Quelle Hotel - Hévíz dr. Tarhos Emese
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.