Hotel Narád & Park Mátraszentimre akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Narád & Park****

Mátraszentimre (Magyarország)
Cím: 3235 Mátraszentimre, Narád út 6.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élménymedence beltéri 72 m² 35 ºC
› Gyermek medence beltéri 18 m² 37 ºC
› Sókád beltéri 4 m² 35 ºC
› Úszómedence beltéri 46 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
 

Hotel Narád & Park**** vélemények

Elégedettek voltunk a felszereltséggel, az éttermi szolgáltatásokkal, és nem utolsó sorban az árral. Köszönjük szépen!

Hotel Narád & Park**** Lekli László
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat,minden személyzet kedves volt és segítőkész finomak voltak az ételek.,

Hotel Narád & Park**** Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

A szálloda kényelmes, pihenésre teljesen alkalmas! Wellness részleget lehetne bővíteni, talán egy belső-külső medencével!

Hotel Narád & Park**** Orosz Zoltán
 
Vélemények elrejtése

A fekvése és a kilátás gyönyörű, mindenkinek ajánlom. A wellness ill. a szauna lehetne kicsit jobb is.

Hotel Narád & Park**** Szórádi Miklós
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kevés a kijelölt dohányzóhely - mindössze 2 db - áll rendelkezésre. A kijelölt helyen az asztaloknál hamutartó hiányában ezért sem újságot olvasni, sem nyugodtan beszélgetni nem lehet. A szobákhoz tartozó terasz hamutartóit sem ártana néhanapján kiüríteni. (4 nap alatt ez egyszer sem történt meg). Az étterem takarításában is láttam problémát ( az este lesepert morzsa ott volt a reggelinél is). A koszt kifogástalan, a személyzet kedves és segítőkész.

Hotel Narád & Park**** B Z
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában,sajnos program az nem sok volt,és a szolgáltatás is az árnak megfelelő volt.Az ételek finomak voltak,de lehetett volna választékosabb is.A gyerekek nagyon élvezték a gyerek medencét,kellemes volt az élmény medence is.A szobák tiszták,kényelmesek.Mindenkinek ajánlom egy kis pihenésre a szállodát.

Hotel Narád & Park**** Ujszásziné Deák Erzsébet
 
Vélemények elrejtése

"A felújított szálloda kényelmes lenne, ha a beruházó és a tervezők megoldják a közlekedő terek szellőztetését ( az ételszag a III. emeleti szobánkban is zavaróan érezhető volt ), a III. emeleti szobák hőszigetelése a 32-35 C-os (napon 40-45) tartós hőmérsékletet nem fékezte. Klíma rendszer beszerelése gondolom gazdaságtalan. A napozó teraszokon a napernyők nagyon hiányoztak. Összességében jól éreztük magunkat, remélem a szálloda 1-1,5 év múlva "beérik" és sok vendégük lessz! Ui: nagyobb reklám volna szükséges, mert a környezetemben az átalakított wellness szállodáról nem tudtak. A megmutatott fényképek felkeltették ismerőseim érdeklődését."

Hotel Narád & Park**** Kovács Zoltán
 
Vélemények elrejtése

Elképesztő a kosz, mocsok. 3 napot töltöttünk ott, mindannyiszor ugyanott ültünk az étteremben és végig ugyanazt az ételmaradékot lökdöstük a lábunkkal. A wellnessben egyetlen személyzetet sem láttunk , aki legalább a vizet letolta volna. Az étteremben az ételek műízűek voltak. A lift belseje tiszta morzsa, ételmaradék.

Hotel Narád & Park**** Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

A törölközőtartót hiányoltam a fürdőszobából. A szálloda jó helyen van,a szobák kényelmesek, az ételek finomak, ízletesek. a wellness részlege nagyon jó.Gyerek és család barát a kiszolgálás.

Hotel Narád & Park**** Horvath Géza
 
Vélemények elrejtése

Nagyon szép és nyugodt kornyezetben van a szálloda. Az ételek nagyon finomak voltak. a wellnesz részleg sosem volt tulzsufolt, kicsi es nagy is megtalalta a szamara megfelelo szolgaltatast. koszonjuk :)

Hotel Narád & Park**** Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Először jártunk a Hotel Narádban,de csak ajánlani tudom mindenkinek.Mindennel maximálisan elégedettek voltunk,úgy a hotel szobával mint a wellness részleggel az étteremmel és sorolhatnám.Még biztosan visszatérünk.

Hotel Narád & Park**** lusztig zsuzsanna
 
Vélemények elrejtése

Szép helyen,segítőkész személyzettel rendelkező szálloda.Az ételek változatosak és finomak.Családommal már többször töltöttünk kellemes napokat a hotelben.

Hotel Narád & Park**** R N
 
Vélemények elrejtése

Tavalyi év után ismét itt jártunk, és ismét csodálatosan éreztük magunkat:)) A gyerekek imádták, az ételek nagyon finomak voltak, a svédasztal változatos, egy hét alatt nem volt még hasonló sem, nagyon elégedettek vagyunk. Egyetlen dolgot hiányoltam, egy nagyobb gyerekeknek való etetőszéket, mert a kicsibe a 4 éves fiam beszorul, viszont még nem éri fel rendesen az asztalt:)) Ja, és az idő is csodálatos volt, bár vélhetőleg ez a szállodától független körülmény:)

Hotel Narád & Park**** Póti Emilia
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.