Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

WellnessCentrum - Media ajánlat 2015

Közvetítői megállapodás

www.wellnesscentrum.hu online ajánlatkérő és szobafoglaló honlapon a szálloda megjelenése ingyenes, jutalék ellenében tudjuk a szállodát feltenni. Mindegyik wellness- és gyógyszállodánknak saját lapot hozunk létre, 3 nyelven (magyar, angol és német).

A keresőrendszerünkben történő keresés eredményeként, az Ön szállodája mindenképpen megjelenik, amennyiben az megfelel a vendég által meghatározott keresési feltételeknek. A lehetséges vendége 3 nyelven elkészített oldalon minden olyan információt megtalál, ami a körültekintő döntéséhez szükséges (képek, ismertetők, rövid promóciós film, friss csomagajánlatok, programlehetőségek, wellness szolgáltatások, stb.)

A leendő vendégekkel, érdeklődőkkel mi vesszük fel a kapcsolatot, készítünk nekik ajánlatot, majd küldjük a szobafoglalást, így a szállodai kollégáknak kevesebb munkájuk lesz 1-1 vendéggel.

Amennyiben szeretne velünk megállapodást kötni, kérem, hogy töltse ki a következő 2 db dokumentumot, majd a szerződést juttassa el nekünk a wellness hotel űrlappal együtt az  info@wellnesscentrum.hu címre.

Közvetítői megállapodás jutalékos rendszerben
wellness hotel űrlap

További hirdetési lehetőségek
- Gyógyfürdők, strandfürdők és vízi élményparkok regisztrációja 
- Banner hirdetés

A fentiekkel kapcsolatban kérem, keresse meg munkatársunkat!

WellnessCentrum.hu

Mobil: +36-30-481-5655
E-mail: marketing@wellnesscentrum.hu

Nyitva tartás:

 

H-P: 9:00-17:00 

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.