Balneo Hotel Zsori Wellness Mezőkövesd akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége akciószolgáltatásaiban is a teljességet jeleníti meg a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában.
Regisztráció  

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness****

Mezőkövesd (Magyarország)
Cím: 3400 Mezőkövesd, Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élménymedence beltéri 39 m² 30-32 ºC
› Élménymedence kültéri 39 m² 30-32 ºC
› Gyógymedence beltéri 58 m² 34-38 ºC
› Úszómedence beltéri 102 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Uszoda
› Gyógy/termálmedence
› Masszírozó fúvókák
› Jakuzzi
 

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** vélemények

Nem elösször voltunk a szállodában, a Cenntrum segített a döntésben korrekt információtartalmával. A szálloda a fellépő váratlan események kezelésében pl. most árramszünet - nagyon profi. Mérhetetlen udvariasság és a vendég elsődleges érdekeinek figyelembevétele a jellemző.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Deák Sándorné
 
Vélemények elrejtése

Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal, a személyzet kedves és készséges volt, kivéve a recepcióst aki kissé szűkszavú volt.A szilveszteri mulatság színvonalasan volt megrendezve, nagyon jó műsor volt, a zenekar szintén nagyon jól játszott, és a szakácsok nagyon ki tettek magukért. Egyszerűen minden tökéletes volt. A wellness részlegen is nagyon jól éreztük magunkat. Ebbe a szállodába biztosan visszatérünk.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Barus Zoltán
 
Vélemények elrejtése

A szálloda internetes honlapján nem volt feltüntetve az egyik csomagjuk foglalási időpontjának hosszabbítása május 31-ig, ezért kénytelen voltam egy másik csomagot foglalni. Ez sajnos azt jelentette, hogy a megrendelt csomagban nem volt masszázs, fizetnem kellett érte, amelyet a hosszabbított csomagban ingyen kínált a szálloda.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Emri György
 
Vélemények elrejtése

Az ágyak túl kemények, jobb lenne ha a felső réteg lágyabb lenne, ami a test alakot felveszi, a gerinc egyenes tartásával. A reggelihez hiányzott a sült bacon (rántotta kötelező melléklete). A wellness jó, de nagy a terhelése, törülköző nem mindig volt. Összességében kiváló, nagyon elégedettek voltunk.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Barátainkkal választottuk wellness hétvégére a hotelt és nem csalódtunk! A szobák tiszták, az ágyak nagyon kényelmesek, a párna lehetett volna kisebb, de én mindenhová viszem a saját kispárnám, így a párna probléma is megoldódott. A fürdőszoba pazar! Ilyen színvonalas zuhanykabinnal szállodában még nem találkoztunk! A vacsoránál egyik este borkostolóval, másik alkalommal pálinka kostolóval várták a vendégeket a hotel partnerei. Nagyon kedves gesztus volt. A bárpultnál Tari Ágnes kíváló idegenvezetőnek bizonyult a férjeink „pálinka-túráján”. :)) A wellness részleg minden igényt kielégítő, nem mondhatunk rá semmi rosszat. Ami rossz tapasztalatunk volt, az nem a szálloda és a személyzet munkájára vonatkozott, hanem egynémely vendég magatartását minősítette! Hogy némely vendégek mennyire nem tudnak ilyen helyen viselkedni, nem ismerik a wellness szabályait, az nagyon szomorú. Egyetlen negatívumot tudok csak mondani: az étteremben a szálloda csillagaihoz méltóan kellene lennie tartalék evőeszközöknek, valamint kicsit kevés volt a telt házas vacsoránál a felszolgáló személyzet. Nyugodt szívvel ajánljuk másoknak is ezt a hotelt.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

A szálloda kapacitásához mérten kicsi a Wellness részleg, csúcsidőben túlzsúfolt. Az étterem személyzete rendkívül udvarias, a kínálat bőséges volt.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Kovácsné Tavasz Éva
 
Vélemények elrejtése

Balneo Hotel Zsori Thermal & Welness**** Mezőkövesd- Gyönyörű helyen, szép környezetben van. Építészetileg is nagyon a csúcson van. Tágas és ragyogóan tiszta szobák. Kellemes színek. Étterme kitűnő, bőséges az étlkínálata. A wellness részleg szinte minden igényt kielégít, fantasztikus volt, a minősége kifogásolhatatlan. Nagyon szép, tiszta és rendkívül igényes minden.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Lázárné Szalai Mária
 
Vélemények elrejtése

A matracot kényelmetlennek találtam, nem volt lehetőség kicserélni. A Wifi nem működött a szobában, vezetéket kaptam, ami viszont a csatlakozótól nem ért el az íróasztalig. Az éttermi ellátás kifogástalan. Hiányzott a szauna-lepedő, máshol ezt biztosítják, itt csak egy kis méretű törölközőt kaptam, azzal a magyarázattal, hogy régebben volt lepedő is, de azt a vendégek sajnos elhordták. Ez a magyarázat nekem nem elfogadható. A személyzet kedves volt egyébként, összességében kellemes napokat töltöttem a szállodában.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Molnár Erika
 
Vélemények elrejtése

Remek volt.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Dobrókáné Jaros
 
Vélemények elrejtése

Teljesen elégedettek voltunk, feltöltődve és pihenten távoztunk.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Jurics Jolán
 
Vélemények elrejtése

Tiszta helységek,kényelmes ágyak, ízletes, választékos, bőséges ételek, kedves, figyelmes személyzet, remek gyógyvíz.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** S T
 
Vélemények elrejtése

"A bár 7-órától nyit, reggel félhétkor nem lehet kávét kapni, annak ellenére,hogy a teljes személyzet munkára készen áll. A szoba teraszán nem volt található hamutartó,(külön kérés volt) az étterem "a la carte étlapja nagyon szűk. A recepciót leszámítva kedvtelen a személyzet, a minibárban található italok csak estére lettek hidegek."

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** kocsis gábor
 
Vélemények elrejtése

Bátran ajánlom minden korosztálynak, aki pihenni kikapcsolódni, regenerálódni szeretne, kíváló körülmények között.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Horváth Zoltán
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.