Hotel Kapitány Wellness - Sümeg akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Kapitány****superior Wellness

Sümeg (Magyarország)
Cím: 8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Kültéri medence
 

Hotel Kapitány****superior Wellness vélemények

A szálloda gyönyörű,a programok kiemelkedőek voltak.

Hotel Kapitány****superior Wellness Németh Gyula
 
Vélemények elrejtése

Mi egy éve a kis családommal,nagyon elégedettek voltunk mindennel!Az ételek nagyon izletesek voltak,a szobák kényelmesek és a szolgáltatások is megfelelöek voltak,a személyezet pedig nagyon kedves!

Hotel Kapitány****superior Wellness H E
 
Vélemények elrejtése

Kedves fogadtatás, szép helyszín, terülj-terülj asztalka az étkezéseknél (gombalevest cipóban kifejezetten ajánlom mindenkinek!) kitűnő hely a pihenésre, felfrissülésre. A szombat esti lovagi program, illetve azt követő vacsora extra élményt nyújtott. Legközelebb gyerekkekel jövünk, mivel minden adott, hogy a lurkók is jól érezzék magukat.

Hotel Kapitány****superior Wellness Baricza Tamás
 
Vélemények elrejtése

A szálloda igazán szép és kényelmes. Kicsit zsúfolt volt ottlétünkkor, ezért a szaunát nem is tudtuk használni, illetve így az élménymedencével is voltak ilyen gondjaink. Az ételválaszték bőséges és finom volt, a személyzet nagyon udvarias. Összességében elégedettek voltunk.

Hotel Kapitány****superior Wellness Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Udvariasak, minden a vendégért

Hotel Kapitány****superior Wellness kovács lajos
 
Vélemények elrejtése

"Gyönyörű hétvégét töltöttünk az Önök szállodájában,minden tökéletes volt bár a ,,lovagi lakománál"mi többet gondoltunk,de a hely hangulata, a zenészek- kárpótoltak mindenért!!! A recepción is volt egy nem oda illő hölgy,de remélem ha 1x őt fogják ,,kényeztetni" akkor olyan szolgaltatásban lesz része mint nekünk ahogyan viselkedett velünk!!!de ezeket elfelejtve,szeretnénk még idén visszatérni!!!"

Hotel Kapitány****superior Wellness Varga Bernadett
 
Vélemények elrejtése

Mivel idősek vagyunk, igazán az 5. pontot nem volna tisztességes értékelnem. De ha a tapasztalatainkra hagyatkozom, minden bizonnyal ott is max. pontszámot adnánk.

Hotel Kapitány****superior Wellness Járik László
 
Vélemények elrejtése

Minden rendben, jó a wellness, jó az étterem és az ételek, jók a csomagban kínált programok. A szoba, fürdőszoba tiszta, NEM lelakott, a szoba mérete elég nagy, így elférne még 1-2 kényelmes fotel vagy kanapé, mert csak székek vannak.

Hotel Kapitány****superior Wellness Vass A
 
Vélemények elrejtése

A szálloda csodaszép helyen van,gyönyörű és modern.A wellnes sokrétű a személyzet kedves.Egyedüli próbléma a szállóda éttermével volt nem biztos, hogy egy négy csillagos szálodában csirkepörköltet nokedlivel és rántott karfiolt kellene felszolgálni ráadásul a két vacsoránkon ugyanaz a hal étel volt azért ennél egy kicsivel többet vártam a séftől.

Hotel Kapitány****superior Wellness ZSUMBERA ERVIN
 
Vélemények elrejtése

kényelmes szobák, kedves személyzet, minőségi szolgáltatások

Hotel Kapitány****superior Wellness Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Szépen, ízlésesen és a legnagyobb kívánalmaknak megfelelően kialakított wellness szálloda. A szálloda személyzete segítőkész, figyelmes és rendkívül udvarias. A z étkezési ellátás során olyan színvonalas, széles volt a választék, hogy minden vendég - még a gyermekek is - megtalálhatták a számunkra megfelelő ételeket. Valamennyi wellness szolgáltatás (masszázs, szauna, stb.) maximálisan megfelelő, színvonalas volt. Hiányosságként lehet megemlíteni, hogy a szállodában, illetve a medencéknél alig, vagy egyáltalán nincsen szemetes tároló. A szobában nem volt sötétítő függöny, illetve az előszobába és a fürdőszobába egy pár fogast el kellene helyezni a kabátoknak, fürdőköpenyeknek, stb. (Megjegyzés: Valószínű, hogy mivel pár napja átadott részről van szó, még nem készültek el, vagy nem volt idő a felszerelésükre.) Összességében minden nagyon korrekt volt, nagyon megvoltam elégedve a teljes szolgáltatással. Már tervezem a következő igénybevételt.

Hotel Kapitány****superior Wellness N L
 
Vélemények elrejtése

A felújítás okozott némi kényelmetlenséget, de nem volt vészes.

Hotel Kapitány****superior Wellness Bratu Eszter
 
Vélemények elrejtése

Maximálisan elégedettek voltunk a wellness szolgáltatással, az udvarias, kedves személyzettel. Egy negatívum az egymásba nyíló szoba, ( 2255 )ami a konfortérzetünket csökkentette. Szerintünk ezt előre kellett volna megkérdezni, hogy ilyen szoba is megfelel-e, s akkor nem okozott volna csalódást. ( nem kértünk volna , csak külön szobát )

Hotel Kapitány****superior Wellness Nagy János
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.