Hotel Kapitány Wellness - Sümeg akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Kapitány****superior Wellness

Sümeg (Magyarország)
Cím: 8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Kültéri medence
 

Hotel Kapitány****superior Wellness vélemények

A szálloda a sümegi vár tövében, gyönyörű helyen van, a tulajdonos szívvel, lélekkel igyekszik a vendégeket minél jobban kényeztetni. Nagyon tetszett a szállodában látható szablya-, kard-, címer-, pecsét, stb. kiállítás, amit igényesen, jól láthatóan helyeztek el. A személyzet udvarias, kedves, szolgálatkész. Finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattunk. Nagyon jól éreztük magunkat, biztos, hogy még többször visszatérünk ide üdülni.

Hotel Kapitány****superior Wellness Biró Sándorné
 
Vélemények elrejtése

Annyira tökéletes volt minden, hogy jövőre is szeretnénk elmenni, gyerekekkel ideális pihenőhely, a szállodai alapszolgáltatásban rengeteg érdekes dolog van (lovaskocsizás, lovagi torna, középkori lakoma, játszóház és még sok egyéb). Sok wellness-szállóban üdültünk már, de most ez lépett az abszolút első helyre (talán még a másodikra és a harmadikra is) nálunk :) A személyzet udvariassága pedig kimondhatatlanul jólesett, mindenki mosolyog és előre köszön. Hihetetlen, hogy Magyarországon van egy ilyen szálloda. Gyönyörűek a szobák, tágasak és rendkívül tiszták. Sokáig fogjuk emlegetni a gyerekekkel együtt ezt a pár napot: a gasztronómiai élményeinket, az egész napos pancsolást, a nyugodt, családias környezetet. Köszönjük a csodálatos élményt!

Hotel Kapitány****superior Wellness Dr. Szencziné
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat. Igan gazdag ,szinvonalas programot biztositottak. A Wellnesse is kiváló!

Hotel Kapitány****superior Wellness F B
 
Vélemények elrejtése

Gyönyörű hétvégét töltöttünk az Önök szállodájában,minden tökéletes volt bár a ,,lovagi lakománál"mi többet gondoltunk,de a hely hangulata, a zenészek- kárpótoltak mindenért!!! A recepción is volt egy nem oda illő hölgy,de remélem ha 1x őt fogják ,,kényeztetni" akkor olyan szolgaltatásban lesz része mint nekünk ahogyan viselkedett velünk!!!de ezeket elfelejtve,szeretnénk még idén visszatérni!!!

Hotel Kapitány****superior Wellness Varga Bernadett
 
Vélemények elrejtése

A szálloda maximálisan szolgálja a kényelmet és pihenést. Az ételek szenzációsak, a személyzet pedig barátságos.

Hotel Kapitány****superior Wellness F T
 
Vélemények elrejtése

A wellness szolgáltatások értékeléséhez fűzök magyarázatot: az egyik kezelést tartottam kidobott pénznek (vörös-arany rituálé), mert a hölgy nem tud maszírozni. Mind a thai, mind a gyógymasszőr kitűnő munkát végzett, ezért őket nem illeti ez a kritika, ha őket külön lehetne pontozni, 10-et adnék.

Hotel Kapitány****superior Wellness Patkó Kinga
 
Vélemények elrejtése

18 évvel ezelőtt jártunk ebben a szállodában akkor családias volt,és ezért mentünk vissza. Nagy csalódás volt, mert itt már minden az üzletről szól.

Hotel Kapitány****superior Wellness kalapos judit
 
Vélemények elrejtése

Ami tetszett: hangulatos hotel külső és belső, szép panoráma a várral, kényelmes és modern szoba, jól felszerelt wellness részleg (kiemelkedő: gyermekmedencék, konditerem). A reggeli és vacsora az átlagnál ízletesebb, jobb minőségű, széles választékkal. Amit azonban érdemes figyelembevenni: az élményfürdő inkább csak pancsolásra való, az élményelemek sivárak, egyes fúvókák teljesítménye gyenge. Néha a medence zsúfoltnak tünt, viszont ha kevesen jöttünk össze ritkán működtek az élményelemek. A szálloda valamennyi részében udvariasan, de gépiesen végzi a személyzet a mindennapi munkáját, jártam már mosolygósabb hotelekben is. Összességében kisgyerekeseknek kiváló hely. Garai Mihály 2011.01.30.

Hotel Kapitány****superior Wellness Garai Mihály
 
Vélemények elrejtése

Már kétszer voltunk, és ezen a télen is visszamegyünk. Nagyon igényes, nagyon rendes a személyzet, nagyon jó gyermekekkel menni, van gyermekjátszó és jó nagyok a benti terek. Szerdán és szombaton nagyon igényes lovasbemutató, amit a gyerekek szintén nagyon élveznek, és persze az állandó medencézést is.

Hotel Kapitány****superior Wellness Balázsné Bozsár Zita
 
Vélemények elrejtése

Hotel Kapitány, Sümeg: maximális 10 pont mindenre

Hotel Kapitány****superior Wellness Macher Sándor
 
Vélemények elrejtése

Minden nagyon szép és jó volt, nagyszerű hely! A párommal annyit találtunk egy kicsit gondnak hogy nem elég meleg volt a víz a wellnes fürdőben.

Hotel Kapitány****superior Wellness Korsós Beáta
 
Vélemények elrejtése

Én és a férjem a modernebb részen kaptunk szobát. Nagyon szép, kellemes, jó az elrendezés. A televízió által adott műsorok közül nagyon kevés a magyar adó. Inkább német ajkú műsorok vannak. Lehet, hogy még változtatnak rajta, mert csak ez évben adták át. Az étteremben maximálisan pozitív a kiszolgálás, az ételek kiválóak. A Wellness részleg is megfelelő, viszont a meleg víz számomra nem volt elég meleg. A szálloda teljes területén maximálisan pozitív a vendégekkel való törődés. A lovagi torna csodálatos, valamint az ott felszolgált ételek is nagyon finomak voltak. Én csak pozitív emlékkel jöttem haza.

Hotel Kapitány****superior Wellness Fövényi Gyuláné
 
Vélemények elrejtése

Mi évente 3-4 hosszú hétvégét töltünk wellness szállodában, az utóbbi 3 esetben pedig a wellnesscentrum oldaláról választottunk és foglaltunk szállást. /a Hunguest Grandhotel Galya, Hotel Kapitány Sümeg, Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes/ A szálloda szolgáltatásával minden informácót megkaptunk. Mind a szállodával, mind az ellátással, kiszolgálással nagyon meg voltunk elégedve.

Hotel Kapitány****superior Wellness Gyöngyösiné Hubai Henriette
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.