Hotel Kapitány Wellness - Sümeg akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Kapitány****superior Wellness

Sümeg (Magyarország)
Cím: 8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Kültéri medence
 

Hotel Kapitány****superior Wellness vélemények

Nagyon színvonalas, minden igényt kielégítő a szálloda. Talán a szaunaparkot lehetne bővíteni, de nem okozott problémát számomra a zsúfoltság.

Hotel Kapitány****superior Wellness Vidóczi Ferenc
 
Vélemények elrejtése

Kíváló személyzet, akik minden óhajunkat teljesítették. Kiemelném a recepció és a wellness részlegen dolgozókat szolgálatkészségét. Az ételválaszték lehetne nagyobb ( számunkra a Hotel Galya az etelon). A programok és a lehetőségek nagyszerűek. Drukkolunk a tulajdonosnak, hogy mindig olyan telített legyen a szállodája mint a mi ottlétünk alkalmával volt.

Hotel Kapitány****superior Wellness Járik László
 
Vélemények elrejtése

A családdal voltunk a Kapitányban wellnessezni. Mindennel teljesen meg voltunk elégedve. A kiszolgálás első osztályú volt, a gasztronómia pazar, és a gyermekekről sem feledkeztek meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom a hotelt.

Hotel Kapitány****superior Wellness Tibold Sándor
 
Vélemények elrejtése

Tökéletesen éreztük magunkat, minden rendben volt. Két apróság: - a szobában nem volt sötétítő függöny, de megoldottuk. :-) (2264sz.) - fürdőszobákban szokott lenni pici szappan pici sampon, itt nem volt. Eddig mindig hoztunk sajátot, kivéve most. :-) Nem volt gond mert a szomszédos Tescoban vettünk. Minden egyéb fantasztikus volt.

Hotel Kapitány****superior Wellness Török József
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes 3 napot töltöttünk a szállodában. A gépkocsi parkolás gondolom az épitkezés befejezése után javulni fog. Az érékelésben kifejeztem véleményemet. Sajnálom, hogy a fürdőben nem gyógyvíz van.

Hotel Kapitány****superior Wellness Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Kedves Wellness Centrum! Testben és lélekben felüdülve, de fájó szívvel mondtunk búcsút a Hotel Kapitány wellness szállodának, ahol a mérleg főleg pozitív irányban billent.

Hotel Kapitány****superior Wellness Dudás Gyöngyvér
 
Vélemények elrejtése

Gyönyörű létesítmény, kiváló wellness részleggel és udvarias személyzettel. A középkori lakomától többet vártunk, leves, 1 kacsacomb/fő és 1 meggyes pite/fő elég szolid vacsorára. A szoba felszereltsége, berendezése nem méltó egy 4 csillagos szállodához (ócska TV, nem működő távirányító, penészes fürdőszoba).

Hotel Kapitány****superior Wellness Bíró Tamás
 
Vélemények elrejtése

Mindenképpen vissza megyünk ! :) Gyönyörű környezet és nagyon jó program szervezés! A lovagi torna és utána a vacsora örök emlék !

Hotel Kapitány****superior Wellness H F
 
Vélemények elrejtése

Nagyon szép, exluzivan berendezett szálloda. Kiváló programlehetőségekkel.

Hotel Kapitány****superior Wellness Reif Mihály
 
Vélemények elrejtése

Annyira tökéletes volt minden, hogy jövőre is szeretnénk elmenni, gyerekekkel ideális pihenőhely, a szállodai alapszolgáltatásban rengeteg érdekes dolog van (lovaskocsizás, lovagi torna, középkori lakoma, játszóház és még sok egyéb). Sok wellness-szállóban üdültünk már, de most ez lépett az abszolút első helyre (talán még a másodikra és a harmadikra is) nálunk :) A személyzet udvariassága pedig kimondhatatlanul jólesett, mindenki mosolyog és előre köszön. Hihetetlen, hogy Magyarországon van egy ilyen szálloda. Gyönyörűek a szobák, tágasak és rendkívül tiszták. Sokáig fogjuk emlegetni a gyerekekkel együtt ezt a pár napot: a gasztronómiai élményeinket, az egész napos pancsolást, a nyugodt, családias környezetet. Köszönjük a csodálatos élményt!

Hotel Kapitány****superior Wellness Dr. Szencziné
 
Vélemények elrejtése

Mi évente 3-4 hosszú hétvégét töltünk wellness szállodában, az utóbbi 3 esetben pedig a wellnesscentrum oldaláról választottunk és foglaltunk szállást. /a Hunguest Grandhotel Galya, Hotel Kapitány Sümeg, Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes/ A szálloda szolgáltatásával minden informácót megkaptunk. Mind a szállodával, mind az ellátással, kiszolgálással nagyon meg voltunk elégedve.

Hotel Kapitány****superior Wellness Gyöngyösiné Hubai Henriette
 
Vélemények elrejtése

nem tetszett. nem megyünk többet. fürdőben NINCS zuhanypanel- mintha egy félkész helyen lennénk. Kaptunk ugyan másik szobát, viszont ugyanúgy NEM VOLT fürdőszobai bekészítés (sampon, tusfürdő), csak egy igénytelen műanyag flakonos folyékony szappan a tesco-ból... 4*-os hotelbe nem viszünk magunkkal ilyeneket, és ez minimális elvárás egy ilyen besorolású hotelnél. Két délután is arra ébredtünk, hogy fúrnak-faragnak, pedig mi pihenni mentünk oda. A szolgáltatások ára viszont abszolút 4*... pl. a csapolt sör 1300 Ft, ebből talán kijönne az 500 Ft-os fürdőszobai bekészítés...A kaja viszont finom volt.

Hotel Kapitány****superior Wellness Simon Nina
 
Vélemények elrejtése

Nagyon színvonalas, minden igényt kielégítő a szálloda. Talán a szaunaparkot lehetne bővíteni, de nem okozott problémát számomra a zsúfoltság.

Hotel Kapitány****superior Wellness Vidóczi Ferenc
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.