Hotel Kapitány Wellness - Sümeg akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Kapitány****superior Wellness

Sümeg (Magyarország)
Cím: 8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Kültéri medence
 

Hotel Kapitány****superior Wellness vélemények

Nagyon udvarias személyzet. A tulajdonos majdnem mindennap együtt étkezik a vendégekkel. A lovagi vacsora és program kihagyhatatlan élmény. Mindenkinek csak ajánlani tudom

Hotel Kapitány****superior Wellness Veres László
 
Vélemények elrejtése

Második alkalommal voltam a szállodában, s nem utoljára...! Azt hiszem ez mindent elmond. Remek a szálloda elhelyezkedése és szolgáltatásai, a személyzet kedvességéről, udvariasságáról nem is beszélve. A konyha prima, mint vegetáriánus, a külön igényeimet is 100%-an teljesítették a lovagi torna vendéglátása alatt. A wellness részleg is kitűnő, nehéz volt ott hagyni a szállodát.

Hotel Kapitány****superior Wellness Tóth Éva
 
Vélemények elrejtése

Minden rendben, jó a wellness, jó az étterem és az ételek, jók a csomagban kínált programok. A szoba, fürdőszoba tiszta, NEM lelakott, a szoba mérete elég nagy, így elférne még 1-2 kényelmes fotel vagy kanapé, mert csak székek vannak.

Hotel Kapitány****superior Wellness Vass A
 
Vélemények elrejtése

Én és a férjem a modernebb részen kaptunk szobát. Nagyon szép, kellemes, jó az elrendezés. A televízió által adott műsorok közül nagyon kevés a magyar adó. Inkább német ajkú műsorok vannak. Lehet, hogy még változtatnak rajta, mert csak ez évben adták át. Az étteremben maximálisan pozitív a kiszolgálás, az ételek kiválóak. A Wellness részleg is megfelelő, viszont a meleg víz számomra nem volt elég meleg. A szálloda teljes területén maximálisan pozitív a vendégekkel való törődés. A lovagi torna csodálatos, valamint az ott felszolgált ételek is nagyon finomak voltak. Én csak pozitív emlékkel jöttem haza.

Hotel Kapitány****superior Wellness Fövényi Gyuláné
 
Vélemények elrejtése

A Hotel Kapitányban (Sümeg) már többször megszálltunk és minden alkalommal úgy éreztük, hogy szinte ismerős barátként fogadtak újra bennünket. Mindenki nagyon segítőkész és kedves, a szobák tiszták, a környezet pedig egyszerűen mesés.

Hotel Kapitány****superior Wellness Lengyel Katalin
 
Vélemények elrejtése

Mi évente 3-4 hosszú hétvégét töltünk wellness szállodában, az utóbbi 3 esetben pedig a wellnesscentrum oldaláról választottunk és foglaltunk szállást. /a Hunguest Grandhotel Galya, Hotel Kapitány Sümeg, Wellness Hotel Szindbád, Balatonszemes/ A szálloda szolgáltatásával minden informácót megkaptunk. Mind a szállodával, mind az ellátással, kiszolgálással nagyon meg voltunk elégedve.

Hotel Kapitány****superior Wellness Gyöngyösiné Hubai Henriette
 
Vélemények elrejtése

A Hotel Kapitányban voltunk és nagyon elégedetten távoztunk, a kiszolgálás udvarias, közvetlen volt, a fürdőrész gyermekekkel is nagyon jól használható.

Hotel Kapitány****superior Wellness dr.Francia Balázs
 
Vélemények elrejtése

A szállodában jól éreztük magunkat. A belső medencék lehetnének nagyobbak és jobban felszereltek, ( pl. kapaszkodók,medencevilágítás). Kissé zavaró tényező volt az építkezés miatti zaj. miatti zaj

Hotel Kapitány****superior Wellness Frank Mihályné
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat. Igan gazdag ,szinvonalas programot biztositottak. A Wellnesse is kiváló!

Hotel Kapitány****superior Wellness F B
 
Vélemények elrejtése

A szálloda nagyon szép, modern. A szobákban a vizes dolgoknak nincs megfelelő szárítási lehetősége. A kiszolgálás, a személyzet udvariassága, segítőkészsége maximálisan jó. Szívesen ajánlom másnak is.

Hotel Kapitány****superior Wellness Fövényi Gyuláné
 
Vélemények elrejtése

Csodaszép helyszín, a szobákból a kilátás nagyon szép. A személyzet hozzáállása kitűnő. A lovasparádé egyedülálló.

Hotel Kapitány****superior Wellness T I
 
Vélemények elrejtése

A családdal voltunk a Kapitányban wellnessezni. Mindennel teljesen meg voltunk elégedve. A kiszolgálás első osztályú volt, a gasztronómia pazar, és a gyermekekről sem feledkeztek meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom a hotelt.

Hotel Kapitány****superior Wellness Tibold Sándor
 
Vélemények elrejtése

Maximálisan elégedettek voltunk a wellness szolgáltatással, az udvarias, kedves személyzettel. Egy negatívum az egymásba nyíló szoba, ( 2255 )ami a konfortérzetünket csökkentette. Szerintünk ezt előre kellett volna megkérdezni, hogy ilyen szoba is megfelel-e, s akkor nem okozott volna csalódást. ( nem kértünk volna , csak külön szobát )

Hotel Kapitány****superior Wellness Nagy János
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.