Hotel Kapitány Wellness - Sümeg akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Kapitány****superior Wellness

Sümeg (Magyarország)
Cím: 8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Kültéri medence
 

Hotel Kapitány****superior Wellness vélemények

Összességében egy szép új szálloda, kellemes környezet, néhány kisebb hiányossággal. Fürdőszobában nincs a mosdónál szappan, csak a kádnál van egy adagoló. A nedves törölközők, fürdőruhák és fürdőköpenyek kiteregetéséhez nincs elegendő akasztó ill. szárítási lehetőség. A szállodai wifihez nem tudtunk csatlakozni, utp kábellel pedig nem készültünk. Az alsó szinten a jakuzzi nem volt beüzemelve. A vízsugarak a medencékben ritkán, pl. kora reggel nem működtek. A szaunavilág a vendégek számához képest kicsi volt.

Hotel Kapitány****superior Wellness Szép Zoltán
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jó volt a szálloda csak azt hiányoltuk, hogy az étterem a la carte szolgáltatása kissé egysíkú volt, de a reggelik és a vacsorák fantasztikusak voltak.

Hotel Kapitány****superior Wellness dr Balázs
 
Vélemények elrejtése

A víz sajnos annyira hideg, hogy aki meleg víz kedvelő, mint jómagam, be sem lép a medencékbe.

Hotel Kapitány****superior Wellness KapitányKatalin
 
Vélemények elrejtése

Nagyon fantasztikus szálloda, visszavágyunk. Ami észrevételünk van: széf nincs a szobában, a meleg víz a fürdőben kissé hűvös volt. A programok, amiket ajánlottak, kifejezetten klasszak, így könnyű gyerekekkel pihenni.

Hotel Kapitány****superior Wellness KapitányKatalin
 
Vélemények elrejtése

Sümegi Kapitány Hotel. Minden nagyon tetszett, nem csalódtam a szolgáltatásokban, nagyon jól éreztem magam. Különösen szeretek úgy menni, hogy valamilyen akciós csomagra befizetni, amibe különböző pluszszolgáltatások vannak beleépítve az árba, pl: masszázs, városlátogatás, múzeumbelépő, strand- vagy gyógyfürdő belépő stb.

Hotel Kapitány****superior Wellness Hartai Eszter
 
Vélemények elrejtése

Kellemes környezet barátságos áron.

Hotel Kapitány****superior Wellness Lengyel Katalin
 
Vélemények elrejtése

Az ott töltött napokra szívesen emlékszem vissza. Igazán elégedett voltam a szállodával, az ellátásra. Felhívnám a szálloda figyelmét arra, ha mód lenne a következők pótlására:A szobai felszereltségéből hiányoltam az összecsukható ruhaszárítót. A Welness részlegnél és a szauna falánál több óra elhelyezését javasolnám,így minden irányból látható lenne. A teljes test vizes masszázsnál (a jazzuki medencénél) a fej felőli oldalnál és a az oda fellépő oldalnál egy kapaszkodót javasolnék, az idősebbek bátrabban feküdnének oda és biztonság érzetük stabil lenne.

Hotel Kapitány****superior Wellness V Zs
 
Vélemények elrejtése

"Igényes, jól felszerelt szálloda, remek konyhával, bőséges félpanzióval. A lovagi bemutatót mindenképp érdemes megnézni. Nagyon szép wellnes részleg, egy dolog hiányzott "egy kicsit" nekünk és ez a gyógyvíz."

Hotel Kapitány****superior Wellness Makra László
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat

Hotel Kapitány****superior Wellness Sólyom Tibor
 
Vélemények elrejtése

Szépen, ízlésesen és a legnagyobb kívánalmaknak megfelelően kialakított wellness szálloda. A szálloda személyzete segítőkész, figyelmes és rendkívül udvarias. A z étkezési ellátás során olyan színvonalas, széles volt a választék, hogy minden vendég - még a gyermekek is - megtalálhatták a számunkra megfelelő ételeket. Valamennyi wellness szolgáltatás (masszázs, szauna, stb.) maximálisan megfelelő, színvonalas volt. Hiányosságként lehet megemlíteni, hogy a szállodában, illetve a medencéknél alig, vagy egyáltalán nincsen szemetes tároló. A szobában nem volt sötétítő függöny, illetve az előszobába és a fürdőszobába egy pár fogast el kellene helyezni a kabátoknak, fürdőköpenyeknek, stb. (Megjegyzés: Valószínű, hogy mivel pár napja átadott részről van szó, még nem készültek el, vagy nem volt idő a felszerelésükre.) Összességében minden nagyon korrekt volt, nagyon megvoltam elégedve a teljes szolgáltatással. Már tervezem a következő igénybevételt.

Hotel Kapitány****superior Wellness N L
 
Vélemények elrejtése

A melegvíz nekem sajnos igen hűvös volt. A szálloda programjait az egész család élvezte. A kilátás is a szobából a fürdőbe csodás este. És isteni finom hájast ettem itt.

Hotel Kapitány****superior Wellness K K
 
Vélemények elrejtése

Szuper, családias hotel. A kiszolgálás kitűnő, a szoba kényelmes és barátságos. Nagyon tetszett a lovagi torna, és az utánna lévő középkori vacsora. A kisfiunknak ez volt az első nyaralása, és rettentően élvezte. Mindíg boldogan gondolunk erre a hotelre, és még biztosan visszamegyünk. Jankovics család

Hotel Kapitány****superior Wellness Jankovicsné V
 
Vélemények elrejtése

Csodállatos szálloda, szép környezet, szines programok. Mindenkinek tudom ajánlani. Makszimállissan a vendégért vannak.

Hotel Kapitány****superior Wellness Berekné Bojás Márta
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.