Hotel Kapitány Wellness - Sümeg akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Hotel Kapitány****superior Wellness

Sümeg (Magyarország)
Cím: 8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Kültéri medence
 

Hotel Kapitány****superior Wellness vélemények

Nagyon szép a kilátás a szállodából, minden szolgáltatás megtalálható egyhelyen,segítőkész a személyzet és nagyon színvonalas lovagitornát láthattunk.

Hotel Kapitány****superior Wellness Fejér Józsefné
 
Vélemények elrejtése

nagyon szép,én mindennel elégedett voltam

Hotel Kapitány****superior Wellness Schaffer Andrásné
 
Vélemények elrejtése

Összességében egy szép új szálloda, kellemes környezet, néhány kisebb hiányossággal. Fürdőszobában nincs a mosdónál szappan, csak a kádnál van egy adagoló. A nedves törölközők, fürdőruhák és fürdőköpenyek kiteregetéséhez nincs elegendő akasztó ill. szárítási lehetőség. A szállodai wifihez nem tudtunk csatlakozni, utp kábellel pedig nem készültünk. Az alsó szinten a jakuzzi nem volt beüzemelve. A vízsugarak a medencékben ritkán, pl. kora reggel nem működtek. A szaunavilág a vendégek számához képest kicsi volt.

Hotel Kapitány****superior Wellness Szép Zoltán
 
Vélemények elrejtése

Tökéletesen éreztük magunkat, minden rendben volt. Két apróság: - a szobában nem volt sötétítő függöny, de megoldottuk. :-) (2264sz.) - fürdőszobákban szokott lenni pici szappan pici sampon, itt nem volt. Eddig mindig hoztunk sajátot, kivéve most. :-) Nem volt gond mert a szomszédos Tescoban vettünk. Minden egyéb fantasztikus volt.

Hotel Kapitány****superior Wellness Török József
 
Vélemények elrejtése

A sümegi Hotel Kapitány félpanziós ételkínálata nem érte el a négycsillagos szintet! Egyébként a szálloda igazán kellemes pihenést biztosított!

Hotel Kapitány****superior Wellness Jekl Ferenc
 
Vélemények elrejtése

A Hotel Kapitányban (Sümeg) már többször megszálltunk és minden alkalommal úgy éreztük, hogy szinte ismerős barátként fogadtak újra bennünket. Mindenki nagyon segítőkész és kedves, a szobák tiszták, a környezet pedig egyszerűen mesés.

Hotel Kapitány****superior Wellness Lengyel Katalin
 
Vélemények elrejtése

Már kétszer voltunk, és ezen a télen is visszamegyünk. Nagyon igényes, nagyon rendes a személyzet, nagyon jó gyermekekkel menni, van gyermekjátszó és jó nagyok a benti terek. Szerdán és szombaton nagyon igényes lovasbemutató, amit a gyerekek szintén nagyon élveznek, és persze az állandó medencézést is.

Hotel Kapitány****superior Wellness Balázsné Bozsár Zita
 
Vélemények elrejtése

JÓ: Nagy belső terek, gyermekjátszó, Szép kilátás a várra. Készséges pincérek. Minden nap program. Rossz: wellnes medencék hidegek voltak, még a benti pezsgőmedence is. A belső wellnestér zajos, a külön szaunában csak 1 finnszauna működött egyszerre, nincs fürdőruha nélküli lehetőség.

Hotel Kapitány****superior Wellness Takács Balázs
 
Vélemények elrejtése

Nagyom jól érezte magát a család.Ami a szobában hiányzott az,hogy nem volt egy száríto amire a vizes törölközöket ki lehetett volna teregetni.A kinti gyerekmedence is lehetett volna pár fokkal melegebb.De összességében nagyon szuper volt minden.

Hotel Kapitány****superior Wellness Papp Renáta
 
Vélemények elrejtése

A szálloda nagyon tetszett, két apró hiányosság volt, ami nekem csökkentette a kialakult véleményemet. Az egyik a szobákból nekem hiányzott a futószőnyeg (csupán laminált parketta volt), ami a konfort érzetét javítaná a szobának. A másik a reggeliző asztalról hiányoltam egy apró edényt, ami a különböző apróbb szemét gyűjtését segítette volna (teafilter, szalvéta, fogvájó stb). Egyébként maga a szálloda gyönyörű!

Hotel Kapitány****superior Wellness Réczi Erika
 
Vélemények elrejtése

A szoba kényelmes volt, a személyzet jól képzett, barátságos volt. A félpanziós ellátással nem voltam teljesen megelégedve, finom ételek voltak, de nem volt széles választék. A wellness részlegben a fedett részen a gyerekeknek még egy kisebb medence lehetett volna, kinti medencék tetszettek. Összességében jól éreztük magunkat, elégedettek voltunk.

Hotel Kapitány****superior Wellness Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Nagynon klassz hely. Szinte mindennel meg voltunk elégedve. Egyedül a szaunák használatának rendjét hiányoltuk. Sajnos nagyon sok kicsi gyerek is jött a szüleivel együtt szaunázni, ami nem lett volna gond, csak hát a szülők sem igazán járatosak a szaunában való viselkedési szabályokban. Ezt nem segítette elő semmilyen tájékoztató. Rendszeres volt a ki-be rohangálás, hangoskodás a szaunák között. Így a teljes kikapcsolódás nem igazán valósulhatott meg. Tévedés ne essék, nagyon szeretem a gyerekeket, nekünk is van két gyermekünk, de most csak férjemmel kettesben szerettünk volna pihenni és élvezni a wellnwss-szolgáltatásokat.

Hotel Kapitány****superior Wellness Loránd Éva
 
Vélemények elrejtése

Kifogástalan szolgáltatások, családias hangulat, segítőkész személyzet

Hotel Kapitány****superior Wellness Tarján Veronika
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.