A Panzió Az Oázis Wellness Parkban található. A park szolgáltatásait wellness szoba igénylése esetén térítésmentesen használhatja minden kedves vendégünk. Reggeli étlapról választható Az érkezés és elutazás napján a wellness használat cégünk ajándéka A szobákat 14.00 óra után lehet elfoglalni, és délelőtt 10.00 óráig kell
Regisztráció  

Oázis Wellness Park Panzió

Szigetszentmiklós (Magyarország)
Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 184.
             
H-P: 9:00-20:00
Sz-V: 9:00-17:00
Tel: +36-1-255-09-45
Mobil: +36-30-481-56-55
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Élményfürdő
› Pezsgőfürdő
› Gyermekmedence
› Uszoda
› Csúszda
 

Oázis Wellness Park Panzió vélemények

Tisztelt Wellness Centrum! Az Oázis wellness parkban töltöttem egy hosszú hétvégét. Pár fontos dolgot szeretnék a panzióval kapcsolatban említeni: - érkezéskor ELŐRE kell fízetni és nem kaptam semmilyen átvételi elismervényt - távozáskor számlát nem kaptam, ha kérek akkor postázák - a szobák felszerelése + tisztasága megfelelő (mosdó szappan hiányzik) - a pénteki recepciós hölgy lehetett volna egy kicsit tapasztaltabb, felkészült - Annának külön köszönet a vendégszeretetért - egy-két helyen a higéniára figyelhetnének, alapos átnézéssel (sebtapasz+papírzsepi)

Oázis Wellness Park Panzió Romfa Zsolt
 
Vélemények elrejtése

Nagyon udvarias kiszolgálás és segítőkészség.Szálloda felszereltsége kitűnő.

Oázis Wellness Park Panzió Farkas László
 
Vélemények elrejtése

Azoknak a vendégeknek kimondottan ajánlható, akik aktívan /fittnes / kívánják eltölteni szabadidejüket. A wellness részleg gyakorlatilag minden igényt kielégít.

Oázis Wellness Park Panzió Szekeres Sándor
 
Vélemények elrejtése

Párommal két éjszakára foglaltunk szobát a panzióba.Az első benyomásunk nagyon pozitív volt,jól felszerelt volt a wellness-részleg,a fitness terem,és az 1 óra ingyen squashot is kihasználtuk.Az első délután így kellemesen telt.A gond akkor kezdődött amikor másnap ebédnél közölték velünk,hogy jön egy 40 fős gyerek csoport.Mikor du. megérkeztek a gyerekek,attól kezdve pihenésről szó sem lehetett.Mindenhol folyamatos szaladgálás volt,a wellness-világban is(ahova elvileg gyerekek nem mehetnek).Este már a szobánkban folyamatos kiabálást és csapkodást hallottunk.Párom 1 órakor szólt a takarítóknak,így kb. 1 óra csönd volt.Egész éjjel nem aludtunk,a reggeli nagy része elfogyott,választék nem volt.Reggel 10kor hazamentünk aludni... Ha a foglalás visszaigazolásakor jelezték volna a csoport érkezését,egy nappal előbb mentünk volna,és így elkerülhetőek lettek volna a kellemetlenségek.Számomra a wellness a kikapcsolódást és pihenést jelenti,ez nem sikerült.Maga a szálloda nagyon tetszett és sajnálom hogy nem élvezhettük ki a lehetőségeket.

Oázis Wellness Park Panzió Kocsis Kinga
 
Vélemények elrejtése

Aug.19-től töltöttünk 4 napot itt és nagyon jól éreztük magunkat.Minden pontosan olyan volt, mint amire számítottunk.Légkondis szobánk volt, ahogy kértük,köntösünk volt, ahogy ígérték,a recepciós lányok kedvesek, segítőkészek voltak,külön köszönet a bárban a hölgyeknek a kedvességért,a segítőkészségért és a finom reggelikért.Távirányító valóban csak egy van és amikor mi voltunk tele volt a panzió, mégis bármikor ki-és be tudtunk állni(azt gondolom ez hozzáállás kérdése).Én szívesen ajánlom mindenkinek, és aki ellátogat ide semmiképp ne hagyja ki a STEAKHOUSE éttermet!!! Guttmann Mónika

Oázis Wellness Park Panzió Guttmann Mónika
 
Vélemények elrejtése

" Csatlakozom az előttem véleményt íróhoz,miszerint a szobát 14.00-tól lehetne elfoglalni.Mi 14.30-kor értünk a panzióhoz, de a szobánk takarításához a mi esetünkben sem kezdtek még csak hozzá sem!Egy elég átlátszó indokkal kértek minket 1 órás várakozásra, miközben nagylelkűen felajánlották hogy a mosdóban ( amiben egy személy mozgás nélkül csak lapjára fér el nem még némi öltözéssel ) öltözzünk át és akkor már igénybe is tudjuk venni a welness szolgáltatásokat! Mi természetesen ezt az amúgy vicces ajánlatot elutasítván elmentünk városnézésre, de láss csodát az 1 órás várakozás letelte után a panzióba visszaérkezéskor az egészet kezdtük előröl. Miszerint még mindig nincsen kész a szoba takarítása, de akkor már csak 30 perc türelmet kértek tőlünk. De közben egy végtelen aranyos högy körbevezetett bennünket a panzión, és a welness részlegen, és elmondta hogy milyen szolgáltatás van benne az általunk vásárolt csomagban, és hogy melyiket tudjuk éppen igénybe venni, mert természetesen vannak olyan dolgok amiket most éppen nem mert nem működik ( pl. szauna ). Szobánk elfoglalásának kálváriája ekkor még nem ért véget mert a letelt 30 perc után még 10 perc türelmet kértek! Természetesen itt már az amúgy türelmes embernek is elmegy az egésztől a kedve, de amikor a szobát megláttuk az 1óra 40 perces várakozás után, végképp tudtuk hogy a pihenés, és gondtalan szórakozásnak még csak a szikrája sincs jelen. De mi nem adtuk fel a reményt, és elhesegettük a felhőket a fejünk felől mondván rossz kezdés után lesz igazi a pihenés, de sajnos a rossz kezdés után még csak rosszabb folytatás következett! A francia ágy alsó tartó lécei eltörve ezért mintha egy gödörbe aludtunk volna ( bár lehet hogy ott még kényelmesebb lett volna ), a büfé reggelinél az általuk felsorolt ételt elkészíteni nem tudják ( pl. a melegszendvicshez nincs sajt ezért mivel mást nem kérsz, így nem eszel ), a fürdő kabinból kifolyik a víz némi árvizet okozva, és kiesik belőle a plexi lap. Az összes rossz tapasztalatomat, és élményemet nem részletezem tovább itt, csak összefoglalván annyit hogy ez egy strand, némi welness részleggel és ennyi! Még csak diák szállónak sem említeném a panzió részét mert még az is erős tulzás volna, ennyi pénzért pedig kifejezetten gusztustalan átverés, és rablás!!!!!!!! Amit a honlapon fent láttok szoba fotót, vagy nem ott készült, vagy nagyon régen amikor még a panzió megnyitott ( az 1990-es években ), vagy azt a fotón látható szobát földi halandónak ki nem adják! Röviden, én ezt a helyet sem ajánlani nem fogom, sem emlékként említeni!

Oázis Wellness Park Panzió Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de hátha megpróbálnak javítani.A szoba tisztasága nem volt megfelelő, nem volt se hűtő, sem mikró ( ami jól jött volna, mivel 1,5 éves gyerekkel voltunk és így nem tudtam neki ételt, tejet, melegíteni).Érkezéskor felvilágosítást semmiről sem kaptunk, arról meg főleg nem, hogy az étkezés hogy folyik.Az étterem kínálata igen szegényes.Reggeli 3 féle, vacsora csak rántott húsok és köretnek csak hasábburgonya.Több napra ez igen egyhangú.A kinti medencék mind jéghideg vizesek, a gyerek medencék is, amibe egy kisgyereket rendes szülő nem tesz bele.Szeles hűvösebb idő volt, így a kint medencéket egyáltalán nem tudtuk használni a kisfiunkkal. A benti meleg vizesekhez ki van írva, hogy 14 éven aluli nem használhatja.Az egyetlen gyerekmedencében meg általában úszásoktatás folyt.Összességében egyáltalán nem voltunk megelégedve, főleg, hogy mindezért mennyit fizettünk.

Oázis Wellness Park Panzió Mészáros Nikolett
 
Vélemények elrejtése

Csatlakozom az előttem véleményt íróhoz,miszerint a szobát 14.00-tól lehetne elfoglalni.Mi 14.30-kor értünk a panzióhoz, de a szobánk takarításához a mi esetünkben sem kezdtek még csak hozzá sem!Egy elég átlátszó indokkal kértek minket 1 órás várakozásra, miközben nagylelkűen felajánlották hogy a mosdóban ( amiben egy személy mozgás nélkül csak lapjára fér el nem még némi öltözéssel ) öltözzünk át és akkor már igénybe is tudjuk venni a welness szolgáltatásokat! Mi természetesen ezt az amúgy vicces ajánlatot elutasítván elmentünk városnézésre, de láss csodát az 1 órás várakozás letelte után a panzióba visszaérkezéskor az egészet kezdtük előröl. Miszerint még mindig nincsen kész a szoba takarítása, de akkor már csak 30 perc türelmet kértek tőlünk. De közben egy végtelen aranyos högy körbevezetett bennünket a panzión, és a welness részlegen, és elmondta hogy milyen szolgáltatás van benne az általunk vásárolt csomagban, és hogy melyiket tudjuk éppen igénybe venni, mert természetesen vannak olyan dolgok amiket most éppen nem mert nem működik ( pl. szauna ). Szobánk elfoglalásának kálváriája ekkor még nem ért véget mert a letelt 30 perc után még 10 perc türelmet kértek! Természetesen itt már az amúgy türelmes embernek is elmegy az egésztől a kedve, de amikor a szobát megláttuk az 1óra 40 perces várakozás után, végképp tudtuk hogy a pihenés, és gondtalan szórakozásnak még csak a szikrája sincs jelen. De mi nem adtuk fel a reményt, és elhesegettük a felhőket a fejünk felől mondván rossz kezdés után lesz igazi a pihenés, de sajnos a rossz kezdés után még csak rosszabb folytatás következett! A francia ágy alsó tartó lécei eltörve ezért mintha egy gödörbe aludtunk volna ( bár lehet hogy ott még kényelmesebb lett volna ), a büfé reggelinél az általuk felsorolt ételt elkészíteni nem tudják ( pl. a melegszendvicshez nincs sajt ezért mivel mást nem kérsz, így nem eszel ), a fürdő kabinból kifolyik a víz némi árvizet okozva, és kiesik belőle a plexi lap. Az összes rossz tapasztalatomat, és élményemet nem részletezem tovább itt, csak összefoglalván annyit hogy ez egy strand, némi welness részleggel és ennyi! Még csak diák szállónak sem említeném a panzió részét mert még az is erős tulzás volna, ennyi pénzért pedig kifejezetten gusztustalan átverés, és rablás!!!!!!!! Amit a honlapon fent láttok szoba fotót, vagy nem ott készült, vagy nagyon régen amikor még a panzió megnyitott ( az 1990-es években ), vagy azt a fotón látható szobát földi halandónak ki nem adják! Röviden, én ezt a helyet sem ajánlani nem fogom, sem emlékként említeni!

Oázis Wellness Park Panzió Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Kényelmes, a kellemes pihenés biztosított. Parkolás megoldott. A személyzet udvarias és segítőkész. Szívesen jövünk ide máskor is.

Oázis Wellness Park Panzió N L
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat.Nagyon udvariasak és segítőkészek a vendégekkel szemben.

Oázis Wellness Park Panzió Németh Csaba
 
Vélemények elrejtése

Tisztelt Wellness Centrum! Az Oázis wellness parkban töltöttem egy hosszú hétvégét. Pár fontos dolgot szeretnék a panzióval kapcsolatban említeni: - érkezéskor ELŐRE kell fízetni és nem kaptam semmilyen átvételi elismervényt - távozáskor számlát nem kaptam, ha kérek akkor postázák - a szobák felszerelése + tisztasága megfelelő (mosdó szappan hiányzik) - a pénteki recepciós hölgy lehetett volna egy kicsit tapasztaltabb, felkészült - Annának külön köszönet a vendégszeretetért - egy-két helyen a higéniára figyelhetnének, alapos átnézéssel (sebtapasz+papírzsepi)

Oázis Wellness Park Panzió Romfa Zsolt
 
Vélemények elrejtése

A munkatársak segítőkészek voltak, a wellness részleg tetszett, de az éttermi kiszolgálás lassú volt.

Oázis Wellness Park Panzió F J
 
Vélemények elrejtése

A wellness részleg nagy csalódást jelentett. A fényképek és a valóság nagyon eltért egymástól. A személyzet nem volt a helyzet magaslatán mikor a környék látnivalóiról kérdeztük.

Oázis Wellness Park Panzió N I
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

Tavaszi kikapcsolódás a Sportok Oázisában(hétvége)

Legalább 3 nap / 2 éjszaka - Reggelivel
2014-04-21 - 2014-06-01

Kivétel megtekintése
6 225 Ft/fő/éj helyett

5 914 Ft/fő/éj-től

Az árkedvezményt a rendszer üzemeltetője ajándékozza Önnek.
 

› Galéria
› Vélemények a
Wellness Hotelről
3 nap 2 éjszaka szállás Wellness Panziónkban 2 fő részére Reggeli Felújított fedett uszodánk használata: 3 sávos úszómedence, meleg vizes ülőmedence, 2 finn szauna, pihenőrész, hideg vizes csobbanó medence, hideg vizes kültéri vese alakú medence Wellness világ használat: óriás pezsgő-élmény medence, hang- és fényterápiás tepidárium, illataromás gőzkamra, szauna, hideg vizes merülő medence 1 x 30 perc frissítő masszázs Aktuális Aerobic foglalkozásokon történő részvétel: zumba, pilates, spinning, step Fitness és cardio részleg használat: 350 m2 konditerem, cardio, és lapsúlyos gépek 1 óra teniszcsarnok vagy squash pálya használat (foglaltságtól függően) saját ütővel, vagy ütő és labda a helyszínen bérelhető. 2 db ráckevei Aqualand Gyógy-, Termál és Élményfürdő belépő (hétköznapokon felhasználható) Kamerával őrzött zárt parkoló ingyenes Wifi az egész panzió területén ingyenes Fürdőköpeny használat ingyenes
Árkalkulátor
Felnőttek száma      Gyermekek száma és kora
db
db
év
Szobaigény
db
Tel: +36-1-255-09-45
Mobil: +36-30-481-56-55
    
 

Tavaszi kikapcsolódás a Sportok Oázisában(hétköznap)

Legalább 3 nap / 2 éjszaka - Reggelivel
2014-04-21 - 2014-06-01

Kivétel megtekintése
4 975 Ft/fő/éj helyett

4 726 Ft/fő/éj-től

Az árkedvezményt a rendszer üzemeltetője ajándékozza Önnek.
 

› Galéria
› Vélemények a
Wellness Hotelről
3 nap 2 éjszaka szállás Wellness Panziónkban 2 fő részére Reggeli Felújított fedett uszodánk használata: 3 sávos úszómedence, meleg vizes ülőmedence, 2 finn szauna, pihenőrész, hideg vizes csobbanó medence, hideg vizes kültéri vese alakú medence Wellness világ használat: óriás pezsgő-élmény medence, hang- és fényterápiás tepidárium, illataromás gőzkamra, szauna, hideg vizes merülő medence 1 x 30 perc frissítő masszázs Aktuális Aerobic foglalkozásokon történő részvétel: zumba, pilates, spinning, step Fitness és cardio részleg használat: 350 m2 konditerem, cardio, és lapsúlyos gépek 1 óra teniszcsarnok vagy squash pálya használat (foglaltságtól függően) saját ütővel, vagy ütő és labda a helyszínen bérelhető. 2 db ráckevei Aqualand Gyógy-, Termál és Élményfürdő belépő (hétköznapokon felhasználható) Kamerával őrzött zárt parkoló ingyenes Wifi az egész panzió területén ingyenes Fürdőköpeny használat ingyenes
Árkalkulátor
Felnőttek száma      Gyermekek száma és kora
db
db
év
Szobaigény
db
Tel: +36-1-255-09-45
Mobil: +36-30-481-56-55
    
 

Nyári csomag előszezon

Legalább 3 nap / 2 éjszaka - Reggelivel
2014-05-01 - 2014-06-13

Kivétel megtekintése
5 500 Ft/fő/éj helyett

5 225 Ft/fő/éj-től

Az árkedvezményt a rendszer üzemeltetője ajándékozza Önnek.
 

› Galéria
› Vélemények a
Wellness Hotelről

3 nap, 2 éjszaka szállás Wellness Panziónkban 2 fő részére Reggeli Fedett fürdő korlátlan használata:


3 sávos úszómedence, meleg vizes ülőmedence, 2 finn szauna, pihenőrész, hideg vizes csobbanó medence Wellness világ korlátlan használata:


óriás meleg vizes ülő medence, hang- és fényterápiás tepidárium, illataromás gőzkamra, szauna, merülő medence Hétköznapokon felhasználható 2 db ráckevei Aqualand , Termál és Élményfürdő belépő ( Strand zóna ) 1 óra teniszpálya ( fedett csarnok), vagy squash pálya használat (foglaltságtól függően, előzetes bejelentkezés alapján) Aktuális aerobic foglalkozásokon történő részvétel: zumba, spinning, step, alakformáló tornák Fitness terem használat: 350 m2 konditerem, cardio, és lapsúlyos gépekkel Kamerával őrzött zárt parkoló Wifi az egész panzió területén Fürdőköpeny használata Hogy a strandolás élményét teljes 3 napig élvezhessék Vendégeink: Korai érkezés és késő távozás lehetősége a kapacitás függvényében ( előzetes egyeztetés alapján!) Ha megéhezett ebéd, vagy vacsora térítés ellenében a helyszínen igényelhető


Kültéri élménystrand komplexum korlátlan használata


 


- Pálmás élménymedence vízi koktélbárral
- UFO gyermekmedence ( időjárástól függően)
- Vese alakú medence
- Napernyők, napágyak ingyenes használata

 


Szabadtéri sportpályák korlátlan használata


- Homokos strandröplabda pálya ingyenes használata
- Salakos teiszpálya ( felár ellenében)
- Rönkfa játszótér kisgyermekeknek


KING JÁTSZÓPARK használata térítés ellenében: Óriás trambulin, Elektromos körhinta, Pedállal hajtható kisautók,Billegő hinták, elektromos játékok


Csúszda park használta térítés ellenében( időjárástól függően) ( 1.500.- Ft / fő*)


( *4 éjszaka feletti foglalás esetén ingyenes)


- UFO csúszda
- Fekete lyuk csúszda


A szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai időjárástól függően ?a vezetőség döntése alapján - időszakosan üzemelnek !!

Árkalkulátor
Felnőttek száma      Gyermekek száma és kora
db
db
év
Szobaigény
db
Tel: +36-1-255-09-45
Mobil: +36-30-481-56-55
    
 

Nyári csomag főszezon (hétköznap)

Legalább 3 nap / 2 éjszaka - Reggelivel
2014-06-14 - 2014-09-01

Kivétel megtekintése
6 000 Ft/fő/éj helyett

5 700 Ft/fő/éj-től

Az árkedvezményt a rendszer üzemeltetője ajándékozza Önnek.
 

› Galéria
› Vélemények a
Wellness Hotelről

3 nap, 2 éjszaka szállás Wellness Panziónkban 2 fő részére Reggeli Fedett fürdő korlátlan használata:


3 sávos úszómedence, meleg vizes ülőmedence, 2 finn szauna, pihenőrész, hideg vizes csobbanó medence Wellness világ korlátlan használata:


óriás meleg vizes ülő medence, hang- és fényterápiás tepidárium, illataromás gőzkamra, szauna, merülő medence Hétköznapokon felhasználható 2 db ráckevei Aqualand, Termál és Élményfürdő belépő ( Strand zóna ) 1 óra teniszpálya ( fedett csarnok), vagy squash pálya használat (foglaltságtól függően, előzetes bejelentkezés alapján) Aktuális aerobic foglalkozásokon történő részvétel: zumba, spinning, step, alakformáló tornák Fitness terem használat: 350 m2 konditerem, cardio, és lapsúlyos gépekkel Kamerával őrzött zárt parkoló Wifi az egész panzió területén Fürdőköpeny használata Hogy a strandolás élményét teljes 3 napig élvezhessék Vendégeink: Korai érkezés és késő távozás lehetősége a kapacitás függvényében ( előzetes egyeztetés alapján!) Ha megéhezett ebéd, vagy vacsora térítés ellenében a helyszínen igényelhető


Kültéri élménystrand komplexum korlátlan használata:


- Pálmás élménymedence vízi koktélbárral
- Vízilabda medence kapukkal (időszakos)
- Vízi röplabda medence hálóval (időszakos)
- Sodrófolyosó
- Gyermek medencék, UFO gyermekmedence ( időjárástól függően)
- Vese alakú medence
- Trambulinos medence
- Napernyők, napágyak ingyenes használata


Szabadtéri sportpályák korlátlan használata


- Homokos strandröplabda pálya ingyenes használata
- Salakos teiszpálya ( felár ellenében)
- Gyermek trambulin ingyenes használata
- Rönkfa játszótér kisgyermekeknek


KING JÁTSZÓPARK használata térítés ellenében: Óriás trambulin, Elektromos körhinta, Pedállal hajtható kisautók,Billegő hinták, elektromos játékok


KING CSALÁDI VIZIPARK korlátlan és ingyenes a gyermek medencében ( főszezonban):


- Kókuszpálma vízöntő
- Quinn, a polip vízöntő
- Gilbert, a víziló vízi mérleghinta
- 4 db vízágyú
- Elmer, az elefánt vízköpő
- Jacques, a kacsa vízköpő
Csúszda park használta térítés ellenében ( 1.500.- Ft / fő*):
( * 4 éj feletti foglalás esetén ingyenes )
- Kamikaze csúszda
- Családi hullám csúszda
- Fekete lyuk csúszda hang- és fényeffektekkel, időmérővel
- UFO csúszda ( időjárástól függően)
- Négypályás szinkron csúszda


A szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai időjárástól függően ?a vezetőség döntése alapján - időszakosan üzemelnek !!


Budapest határában, az M0-ás autóúttól 5 percre megtalálja kikapcsolódásának tökéletes helyszínét! Legyen az aktív sport, vagy az ellazulás élménye: Élménystrand,csúszdapark, wellness világ, szaunák, gőz, masszázs, szolárium, aerobic k, kondi terem, tenisz és pályák várják a felfrissülni vágyó Vendégeket

Árkalkulátor
Felnőttek száma      Gyermekek száma és kora
db
db
év
Szobaigény
db
Tel: +36-1-255-09-45
Mobil: +36-30-481-56-55
    
 

Nyári csomag főszezon (hétvége)

Legalább 3 nap / 2 éjszaka - Reggelivel
2014-06-14 - 2014-09-01

Kivétel megtekintése
7 250 Ft/fő/éj helyett

6 888 Ft/fő/éj-től

Az árkedvezményt a rendszer üzemeltetője ajándékozza Önnek.
 

› Galéria
› Vélemények a
Wellness Hotelről

3 nap, 2 éjszaka szállás Wellness Panziónkban 2 fő részére Reggeli Fedett fürdő korlátlan használata:


3 sávos úszómedence, meleg vizes ülőmedence, 2 finn szauna, pihenőrész, hideg vizes csobbanó medence Wellness világ korlátlan használata:


óriás meleg vizes ülő medence, hang- és fényterápiás tepidárium, illataromás gőzkamra, szauna, merülő medence Hétköznapokon felhasználható 2 db ráckevei Aqualand, Termál és Élményfürdő belépő ( Strand zóna ) 1 óra teniszpálya ( fedett csarnok), vagy squash pálya használat (foglaltságtól függően, előzetes bejelentkezés alapján) Aktuális aerobic foglalkozásokon történő részvétel: zumba, spinning, step, alakformáló tornák Fitness terem használat: 350 m2 konditerem, cardio, és lapsúlyos gépekkel Kamerával őrzött zárt parkoló Wifi az egész panzió területén Fürdőköpeny használata Hogy a strandolás élményét teljes 3 napig élvezhessék Vendégeink: Korai érkezés és késő távozás lehetősége a kapacitás függvényében ( előzetes egyeztetés alapján!) Ha megéhezett ebéd, vagy vacsora térítés ellenében a helyszínen igényelhető


Kültéri élménystrand komplexum korlátlan használata:


- Pálmás élménymedence vízi koktélbárral
- Vízilabda medence kapukkal (időszakos)
- Vízi röplabda medence hálóval (időszakos)
- Sodrófolyosó
- Gyermek medencék, UFO gyermekmedence ( időjárástól függően)
- Vese alakú medence
- Trambulinos medence
- Napernyők, napágyak ingyenes használata


Szabadtéri sportpályák korlátlan használata


- Homokos strandröplabda pálya ingyenes használata
- Salakos teiszpálya ( felár ellenében)
- Gyermek trambulin ingyenes használata
- Rönkfa játszótér kisgyermekeknek


KING JÁTSZÓPARK használata térítés ellenében: Óriás trambulin, Elektromos körhinta, Pedállal hajtható kisautók,Billegő hinták, elektromos játékok


KING CSALÁDI VIZIPARK korlátlan és ingyenes a gyermek medencében ( főszezonban):


- Kókuszpálma vízöntő
- Quinn, a polip vízöntő
- Gilbert, a víziló vízi mérleghinta
- 4 db vízágyú
- Elmer, az elefánt vízköpő
- Jacques, a kacsa vízköpő
Csúszda park használta térítés ellenében ( 1.500.- Ft / fő*):
( * 4 éj feletti foglalás esetén ingyenes )
- Kamikaze csúszda
- Családi hullám csúszda
- Fekete lyuk csúszda hang- és fényeffektekkel, időmérővel
- UFO csúszda ( időjárástól függően)
- Négypályás szinkron csúszda


A szabadtéri strand és csúszdapark szolgáltatásai időjárástól függően ?a vezetőség döntése alapján - időszakosan üzemelnek !!


Budapest határában, az M0-ás autóúttól 5 percre megtalálja kikapcsolódásának tökéletes helyszínét! Legyen az aktív sport, vagy az ellazulás élménye: Élménystrand,csúszdapark, wellness világ, szaunák, gőz, masszázs, szolárium, aerobic k, kondi terem, tenisz és pályák várják a felfrissülni vágyó Vendégeket

Árkalkulátor
Felnőttek száma      Gyermekek száma és kora
db
db
év
Szobaigény
db
Tel: +36-1-255-09-45
Mobil: +36-30-481-56-55
    
 
 
Bezár [X]