Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Majdnem tökéletes, a szoba takarítására jobban oda kellene figyelnie a személyzetnek..

Thermal Hotel Visegrád****superior Boruzs András
 
Vélemények elrejtése

Maximalisan elegedettek voltunk,kaja kicsit szegenyes, dietas etelek valaszteka es kiszolgalasa ami szornyu. Taj es a vellnes karpotolta.

Thermal Hotel Visegrád****superior k a
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes négy napot töltöttünk a szállodában! Sok hasonló szállodában jártunk itthon, külföldön egyarárt! Egy negativum volt csupán , hogy a többi helyen megfizethető volt a bárokban vagy a wellnes részlegen az italfogyasztás!

Thermal Hotel Visegrád****superior Ivánné Farkas
 
Vélemények elrejtése

Szoba szuper , a furdoszoba - zuhany - kád ???

Thermal Hotel Visegrád****superior MOLNÁR ISTVÁN
 
Vélemények elrejtése

Kiemelkedő, élményt nyújtó a szauna része. Nagyon jót tett a bőrömnek a vize, nem is kellett utána krémmel bekenni. Viszont hiányolom a hotelekben az igazi, "egészséges/vitális ételeket". Még mindig a többség a hagyományos dolgokat készíti (hús -rizzsel/krumplival).

Thermal Hotel Visegrád****superior Fodor Heléna
 
Vélemények elrejtése

A szálloda igen szép környezetben várja vendégeit. Rendkívül kellemes hely, amelynek különösen a wellness részlegét emelném ki. Ami miatt nem adtunk maximális pontszámot az elsősorban a személyzettel kapcsolatos: a takarítás ideje alatt még a szobában tartózkodtunk, így nem tudták elkezdeni a takarítást, később viszont nem is próbálkoztak, úgyhogy egész hétvégén néztük a pénteki mosatlant az asztalon. A masszőr igen kezdő volt, nem nyújtotta a masszírozás a várt felüdülést, vasárnap reggel kilenckor a takarítónő ébresztett bennünket kissé tapintatlanul. A szálloda vacsora kínálata nem volt túl változatos, de elfogadható volt. A wellness részleg szolgáltatásai egytől egyig kiválóak voltak, különös tekintettel a szauna parkra, ehhez csak gratulálni lehet, kiváló felüdülést jelentett számunkra nagyszerű környezetben. Ami szintén szokatlan volt számunkra, az az, hogy a szobát elhagyva a távozás napján már csak egy órán át használhattuk ingyen a wellness részleget, utána elég súlyos árat kellett volna fizetnünk már két óráért is (máshol, ezt az időintervallumot rugalmasabban kezelik,főleg akkor, ha figyelembe veszik, hogy az első napon későn érkeztünk). Miért csak este hatig tartják a foglalás napján a szobát, ha nem szólunk oda? Ez nyomasztó, miért kell a telefon után kapkodnunk vagy izgulnunk, hogy odaérünk-e ? Nem bíznak a vendégekben? A lehetőség, hogy a fővároshoz közel, Szentendréhez, Esztergomhoz és a visegrádi várhoz közel pihenhetünk kiváló. Bár találkoztunk már sokkal készségesebb személyzettel más szállodákban, nem mondanám, hogy nem látogatunk ide vissza újra. Véleményemet kérem tekintsék építő jellegű kritikának, mert összességében kellemesen felüdülve tértünk haza otthonunkba.

Thermal Hotel Visegrád****superior H J
 
Vélemények elrejtése

Nagyon kellemes, szép környezet. Minden szolgáltatással elégedett voltam.

Thermal Hotel Visegrád****superior Burkus László
 
Vélemények elrejtése

Szauna rész tökéletes. Medencék szolgáltatása szintén, csak kicsit kicsi a hozzá tartozó tér. A szoba tágas, kényelmes, de a karbantartása az árhoz képest kevés. Penészes fuga, szakadt törülköző. Étterem talán kicsit szűk, de a kínálata és minősége tökéletes. Sajnos az éttermi alkalmazottak, a recepciósok nem hagytak pozitív nyomot. A masszőrök és a wellness kiszolgálok, pedig egyenesen elrontották az élményt. Nem oda valók.

Thermal Hotel Visegrád****superior Pusztai Ákos
 
Vélemények elrejtése

Az 1. pontra azért adtam 9et, mert a párna számomra használhatatlan volt. A 4. pontnál azért 9, mert az egyik termál medencét hidegnek, a másikat túl melegnek (38 fok)tartottuk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.

Thermal Hotel Visegrád****superior Ternóczky Györgyné
 
Vélemények elrejtése

Szép tiszta környezet, wellness rész nagyon szép, tetszett a stílusa. Nagyon gyermekbarát a szálloda. (A füdőszobában a tuskabint kedvezőbbnek tartanám.)

Thermal Hotel Visegrád****superior Papp Márta
 
Vélemények elrejtése

Összeszámoltam, hogy hat hazai wellness hotelben jártunk, egyesekben többször is. A legjobban Visegrádon éreztük magunkat. A szoba, víz, konyha egyformán kiváló. Kenediék

Thermal Hotel Visegrád****superior Kenedi István
 
Vélemények elrejtése

Már többször vettük igénybe a Thermál Hotel Visegrád szolgáltatásait, maximálisan elégedettek voltunk vele. Az egri Hunguest Hotel Flróra következik utána a mi rangsorolásunk szerint.

Thermal Hotel Visegrád****superior P E
 
Vélemények elrejtése

Gyönyörű 2 napot sikerült eltöltenem a hotelban. A kiszolgálás kitűnő volt, a a wellness rész pedig pazar...

Thermal Hotel Visegrád****superior Garamvölgyi Rita
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.