Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Kellemes.

Thermal Hotel Visegrád****superior Galambosiné Molnár
 
Vélemények elrejtése

Több ízben jártunk a szállodában,mert minden igényt kielégített számunkra.A mostani alkalommal vettük észre,hogy gyermek barát lett a szálloda.Ezzel még nem is lenne baj,de gondolni kellene a csendre,nyugalomra vágyó vendégekre is.Ki kellene jelölni olyan medencéket,ahol csak gyerekek lehetnek,és igenis szóljanak rá a szülőkre,hogy mi a helyes viselkedés ilyen helyen.

Thermal Hotel Visegrád****superior Horváth Csabáné
 
Vélemények elrejtése

Jó fekvésű szálloda, a személyzet udvarias és figyelmes. A konyha picit lehetne "magyarosabb" izű, a hal finom volt. A Wellnes rész kifejezetten szinvonalas más szállodákkal összvetve.

Thermal Hotel Visegrád****superior Turi Zsolt
 
Vélemények elrejtése

A Thermal Hotel Visegrád 3 napos vendégszeretetét élveztük augusztus elején. Nem túlzás, hogy élveztük, hiszen valóban itt minden kényelmet megtaláltunk. A szálloda nagy erénye, hogy akár tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Az ételek ízletesek és változatosak, a wellness részleg jól felszerelt, rendkívül jól felkészült és udvarias a személyzet. Pl. meglepetés volt, hogy lévén az érkezés napján volt a születésnapom, ajándékul egy 20 perces csodálatos indiai arc-vállmasszásban részesültem. Ha mégis kéne negatívumról írni.., háát az egyéb plusz fogyasztás (drinkbár, söröző, étkezőben rendelt italok) árai kissé borsosak, de úgy vélem, egy 4 csillagos szállodánál ez nem róható fel. Köszönöm, és ígérhetem, hogy ide máskor is visszatérek.

Thermal Hotel Visegrád****superior Rétvölgyiné Zsuzsa
 
Vélemények elrejtése

Mivel a munkám miatt az év 365 napjából 200-at 4- és 5 csillagos szállodákban töltök, így van összehasonlítási alapom. Alapvetően minden jó volt, és elégedett vagyok, néhány kivétel azonban akad: 1. A szoba, és felszereltsége: az ágymatrac nagyon puha volt, ezért kényelmetlen. Olyan érzés, mintha függőágyban kellett volna aludni. Jó lenne, ha erre odafigyelnének, vagy ha ez szándékos, akkor lehessen választani kemény és puha matrac között. 2. Nem adnak szobapapucsot. :-( 3. A szappant és a tusolót falikonzolból lehet nyomni, ami semmiképp sem 4 csillagos kategória. 4. Az igazán bosszantó: A távozás napján, a kijelentkezés után, ha a vendég vissza szeretne menni a medencékhez, hogy eltöltsön még egy kellemes 2-3 órát, akkor ezért fejenként még 3000.-Ft-ot kell fizetnie! Minthogy 2 éjszakáért ki kell fizetni csaknem 90.000 forintot (!!!!), úgy gondolom, hogy abba az összegbe bőven beleférne, hogy lehessen használni a wellness medencéket. A vendég úgyis fogyaszt még a medencéknél lévő bárban 100-120%-osan túlárazott üdítőt, szendvicset, amivel nincs is gond, hisz ez egy 4 csillagos szálloda, de a medencehasználatért még külön pénzt kérni, kifejezetten KICSINYES és NEM ELEGÁNS viselkedés. Hasonló szállodákban, -itthon és külföldön is-, legfeljebb némi kauciót kérnek a törölközők és a fürdőköpeny használata után, amit később teljesen visszatérítenek. Ajánlanám a hotelnek, hogy fontolja meg a változtatást ezen az árpolitikán! Amíg ezen nem változtatnak, én nem szándékozom visszatérni a hotelbe!

Thermal Hotel Visegrád****superior Holló Róbert
 
Vélemények elrejtése

véleményem a hotel karos spa-ról: egyszerűen super!!!!

Thermal Hotel Visegrád****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Szauna rész tökéletes. Medencék szolgáltatása szintén, csak kicsit kicsi a hozzá tartozó tér. A szoba tágas, kényelmes, de a karbantartása az árhoz képest kevés. Penészes fuga, szakadt törülköző. Étterem talán kicsit szűk, de a kínálata és minősége tökéletes. Sajnos az éttermi alkalmazottak, a recepciósok nem hagytak pozitív nyomot. A masszőrök és a wellness kiszolgálok, pedig egyenesen elrontották az élményt. Nem oda valók.

Thermal Hotel Visegrád****superior Pusztai Ákos
 
Vélemények elrejtése

tökéletes szálloda mind az elhelyezés mind a szolgáltatás tekintetében

Thermal Hotel Visegrád****superior Dr. Katonay
 
Vélemények elrejtése

Már többször is jártunk a szállodában és még biztosan visszatérünk ide.A wellnes-rész nagyon szépen van kialakítva,igazi különlegesség .Nagyon tetszett,hogy ki lehet úszkálni a szabadba,különleges élmény volt .Flőleg este hangulatos.Az éttermi választékkal és minőséggel is meg voltunk elégedve.Csak ajánlani tudom!

Thermal Hotel Visegrád****superior Szűcs Jánosné
 
Vélemények elrejtése

A szolgáltatások minősége kifogástalan volt. A munkatársak kedvesek, a helyiségek tiszták, a szolgáltatások személyre szabottak és az ígéreteknek megfelelőek voltak. Külső és belső élményfürdő, aromakabin és a thai masszázs volt a kedvencünk.

Thermal Hotel Visegrád****superior Üröginé Ács Anikó
 
Vélemények elrejtése

A nem megfelelő méretű (kicsi) köntös cseréje és plussz párna beszerzése kicsit körülményesen sikerült, a napi takarítás csak részleges volt. Az ágy bevetése, minden törülköző cseréje ( a welness részlegben is használható + törülközőkre is gondolunk) nem volt megoldott. A szolgáltatások igénybe vételi lehetősége, színvonala, a programajánlat, a konyha megnyerte tetszésünket. Igen valószínű, hogy fogjuk még igénybe venni szolgáltatásaikat.

Thermal Hotel Visegrád****superior dr. Drozdik Éva
 
Vélemények elrejtése

A szállodában kétszer is voltunk,meg voltunk mindennel elégedve,és mivel kisbabát nem vittünk magunkkal,így az ötös pontot nem értékeltük .A szállodát csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Thermal Hotel Visegrád****superior szabó István
 
Vélemények elrejtése

Maximalisan elegedettek voltunk,kaja kicsit szegenyes, dietas etelek valaszteka es kiszolgalasa ami szornyu. Taj es a vellnes karpotolta.

Thermal Hotel Visegrád****superior k a
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.