Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Mivel a munkám miatt az év 365 napjából 200-at 4- és 5 csillagos szállodákban töltök, így van összehasonlítási alapom. Alapvetően minden jó volt, és elégedett vagyok, néhány kivétel azonban akad: 1. A szoba, és felszereltsége: az ágymatrac nagyon puha volt, ezért kényelmetlen. Olyan érzés, mintha függőágyban kellett volna aludni. Jó lenne, ha erre odafigyelnének, vagy ha ez szándékos, akkor lehessen választani kemény és puha matrac között. 2. Nem adnak szobapapucsot. :-( 3. A szappant és a tusolót falikonzolból lehet nyomni, ami semmiképp sem 4 csillagos kategória. 4. Az igazán bosszantó: A távozás napján, a kijelentkezés után, ha a vendég vissza szeretne menni a medencékhez, hogy eltöltsön még egy kellemes 2-3 órát, akkor ezért fejenként még 3000.-Ft-ot kell fizetnie! Minthogy 2 éjszakáért ki kell fizetni csaknem 90.000 forintot (!!!!), úgy gondolom, hogy abba az összegbe bőven beleférne, hogy lehessen használni a wellness medencéket. A vendég úgyis fogyaszt még a medencéknél lévő bárban 100-120%-osan túlárazott üdítőt, szendvicset, amivel nincs is gond, hisz ez egy 4 csillagos szálloda, de a medencehasználatért még külön pénzt kérni, kifejezetten KICSINYES és NEM ELEGÁNS viselkedés. Hasonló szállodákban, -itthon és külföldön is-, legfeljebb némi kauciót kérnek a törölközők és a fürdőköpeny használata után, amit később teljesen visszatérítenek. Ajánlanám a hotelnek, hogy fontolja meg a változtatást ezen az árpolitikán! Amíg ezen nem változtatnak, én nem szándékozom visszatérni a hotelbe!

Thermal Hotel Visegrád****superior Holló Róbert
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jó a véleményem, sajnos 1 nappal korábban el kellett jönnünk, így a wellness szolgáltatásokból nem volt alkalmunk igényelni, de amit olvastam az alapján nagyon jó. mert 3 napot kirándulással nézelődéssel töltöttünk a 4-ik napra terveztük a wellness szolgáltatások igénybevételét. A személyzet nagyon kedves volt, de talán a kapcsolódó kedvezmények igénybevételének lehetősége nem gördülékeny. Hiszen már 3 éjszakához kapcsolódóan volt kedvezmény ásványvíz, pohár bor, melyet mi külön nem kértük és nem is kaptuk meg. Talán nekem kellett volna a pincéreknek szólni, nos én nem gondolom. Minden mással maximálisan megvoltunk elégedve. Talán az volt a gond, hogy először voltunk itt, és nem voltunk tisztábban a kedvezmény igénybevételének lehetőségével. Azonban ez nem gátolt bennünket abban hogy jól érezzük magunkat.

Thermal Hotel Visegrád****superior Ilyés Gáborné
 
Vélemények elrejtése

Nagyon hiányoltam a teregetésre szánt lehetőséget. Pótágyazva volt a szobánk, ennek ellenére minden pohárból csak 2 db volt. A paplanok nehezek, melegek, téli paplanok voltak. Minden mással 100 %-kal meg voltunk elégedve, szuper volt.

Thermal Hotel Visegrád****superior Vezér Hilda
 
Vélemények elrejtése

Vettünk már igénybe wellness szállodát, amelyet a wellness centrum segítségével foglaltunk le. A Hotel Visegrádban töltöttünk el egy hetet a családommal. A szállodával és a szolgáltatásokkal valamint a wellness részleggel maximálisan meg voltunk elégedve. Mivel van egy egyéves kisfiunk én örültem volna, ha a szálloda baba barátiabb lett volna.

Thermal Hotel Visegrád****superior Tompa Szilvia
 
Vélemények elrejtése

Jó fekvésű szálloda, a személyzet udvarias és figyelmes. A konyha picit lehetne "magyarosabb" izű, a hal finom volt. A Wellnes rész kifejezetten szinvonalas más szállodákkal összvetve.

Thermal Hotel Visegrád****superior Turi Zsolt
 
Vélemények elrejtése

Kitűnő csak jó véleményt tudok írni és nagyon tudom ajánlani mindenkinek aki teheti ennek a szállodának a szolgáltatásait vegye igénybe. Itt a vendég tényleg fontos, és valóban a vendégekért van a személyzet a szálloda egész területén kivétel nélkül.

Thermal Hotel Visegrád****superior D I
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szép, igényes. A wellness részleg is kielégítő. Ami számunkra kivetnivalót hagyott maga után az a vacsora minősége. Sós, nem túl változatos.

Thermal Hotel Visegrád****superior Szákné Hevesi
 
Vélemények elrejtése

A szálloda igen szép környezetben várja vendégeit. Rendkívül kellemes hely, amelynek különösen a wellness részlegét emelném ki. Ami miatt nem adtunk maximális pontszámot az elsősorban a személyzettel kapcsolatos: a takarítás ideje alatt még a szobában tartózkodtunk, így nem tudták elkezdeni a takarítást, később viszont nem is próbálkoztak, úgyhogy egész hétvégén néztük a pénteki mosatlant az asztalon. A masszőr igen kezdő volt, nem nyújtotta a masszírozás a várt felüdülést, vasárnap reggel kilenckor a takarítónő ébresztett bennünket kissé tapintatlanul. A szálloda vacsora kínálata nem volt túl változatos, de elfogadható volt. A wellness részleg szolgáltatásai egytől egyig kiválóak voltak, különös tekintettel a szauna parkra, ehhez csak gratulálni lehet, kiváló felüdülést jelentett számunkra nagyszerű környezetben. Ami szintén szokatlan volt számunkra, az az, hogy a szobát elhagyva a távozás napján már csak egy órán át használhattuk ingyen a wellness részleget, utána elég súlyos árat kellett volna fizetnünk már két óráért is (máshol, ezt az időintervallumot rugalmasabban kezelik,főleg akkor, ha figyelembe veszik, hogy az első napon későn érkeztünk). Miért csak este hatig tartják a foglalás napján a szobát, ha nem szólunk oda? Ez nyomasztó, miért kell a telefon után kapkodnunk vagy izgulnunk, hogy odaérünk-e ? Nem bíznak a vendégekben? A lehetőség, hogy a fővároshoz közel, Szentendréhez, Esztergomhoz és a visegrádi várhoz közel pihenhetünk kiváló. Bár találkoztunk már sokkal készségesebb személyzettel más szállodákban, nem mondanám, hogy nem látogatunk ide vissza újra. Véleményemet kérem tekintsék építő jellegű kritikának, mert összességében kellemesen felüdülve tértünk haza otthonunkba.

Thermal Hotel Visegrád****superior H J
 
Vélemények elrejtése

A szálloda teljes körűen felszerelt, a személyzet nagyon kedves, segítőkész. A wellness részlegen az egész napot el lehet tölteni, nem lehet megunni.

Thermal Hotel Visegrád****superior Bodor Anita
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat.Wellness részleg kifogástalan és sok lehetöség van.Medencék nagyon jók és nagyok.Szoba kifogástalan ,a kilátás és a környék gyönyörü.Mi nagyon jól éreztük magunkat.Gyerekkel voltunk.

Thermal Hotel Visegrád****superior Csapóné Francia Rita
 
Vélemények elrejtése

Fent kifejtettem!

Thermal Hotel Visegrád****superior Szendi Gáborné
 
Vélemények elrejtése

Thermal Hotel Visegrád: teljes test masszázs: fantasztikus, alapos, erős!

Thermal Hotel Visegrád****superior Gróf Judit
 
Vélemények elrejtése

A szoba szép és kényelmes volt, az ételek változatosak, ízletesek. A wellness részleg nagyon tetszett! Talán a medence térben és a tepidáriumban a hőmérséklet lehetett volna magasabb. Vizes fürdőruhában kicsit fáztunk.

Thermal Hotel Visegrád****superior Gábos Ildikó
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.