Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Nagyon szép a szálloda, a személyzet többnyire kedves és udvarias. A gyerekeknek lehetne vmi élmény elem a pancsolónál.

Thermal Hotel Visegrád****superior dr. Ór Amarilla
 
Vélemények elrejtése

Ízlésesen berendezett, kellemes légkörű a szálloda, aszoba és a wellness részleg is. A személyzet udvarias, szolgálatkész volt. Elégedettek voltunk mindennel.

Thermal Hotel Visegrád****superior Bódi Ildikó
 
Vélemények elrejtése

Jó elhelyezkedésű a szálloda. A szobák nagyok, tiszták, kényelmesek. Személyzet udvarias, kedves és segítőkész. Szép nagy étterem, tágas és világos. Az ételek finomak, választékosak és bőségesek voltak. Mindenképpen visszatérünk , és csak ajánlani tudom mindenkinek. :)

Thermal Hotel Visegrád****superior M M
 
Vélemények elrejtése

Min den nagyon jó volt és meg voltunk elégedve a szálloda szolgáltatásaival. Mi most voltunk harmadszorra és a következőkben is vissza fogunk menni. Egyetlen egy dolog nem tettszett, ami nem a szálloda hívája hanem a szálló vendégeké. A szálloda vendégköre felhigult. A vacsorához susogos melegítőbe mezitláb és papucsba jönnek le és kiviszik az étteremből az ennivalót. Ezt én megszüntetném.A másik probléma hogy az emberek nem tudnak viselkedni.

Thermal Hotel Visegrád****superior W É
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szép, igényes. A wellness részleg is kielégítő. Ami számunkra kivetnivalót hagyott maga után az a vacsora minősége. Sós, nem túl változatos.

Thermal Hotel Visegrád****superior Szákné Hevesi
 
Vélemények elrejtése

Recepciónál kiderült hogy a szobát csak 14 óra után vehetjük át...így még egy rövid programot be kellet tervezni, bár szerintem minden szállodába min. 12 órától kéne egy szobát átadni a vendégnek. A szoba tisztasága sajnos nem volt elegendő mert ételmaradékot találtam az ágy mellet. A vacsoránál egy pohár bórban leülepedett valami maradék, de a pincér szó nélkül kicserélte. A személyzetről egyébként nagyon pozitív benyomásom volt...kedves és aktív. Ami nagyon zavaró, hogy a szálloda elhagyásánál nem kaptam egy tételes számlát ahol az ital árak fel vannak vázolva. Nem fogyasztottunk sokat de k.b. kiszámolva egy pohár bór ára (2 dcl k.b. 1100 Forint - bolti ára az üvegnek 1700) és egy 0,5l üveg Visegrádi víz a Visegrádi palackozó üzem közvetlen közelében 600 Forint. Ez nem lenne zavaró, ha valahol az asztaloknál a vendéget felvilágosítanák az árakról. Nem fogyasztanának kevesebbet a vendégek de legalább nem lenne egy meglepetés a pihenés végén.

Thermal Hotel Visegrád****superior Beiszer Norbert
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat, maximális udvariasság, kiszolgálás.Megjegyzésként csak annyit, hogy a három nap, két éj "csalóka",-mert az érkezés, 14h-kor, elmenetel,11h-tól kötelező.Lehet-e ezen változtatni?

Thermal Hotel Visegrád****superior Fekete Józsefné
 
Vélemények elrejtése

Szoba szuper , a furdoszoba - zuhany - kád ???

Thermal Hotel Visegrád****superior MOLNÁR ISTVÁN
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jó konyha,udvarias,szinte láthatatlan személyzet, a wellness részleg csúszós,balesetvészélyes,zsúfolt,a részleg bárja kicsi,jellegtelen,nem kellően elhatárolt.

Thermal Hotel Visegrád****superior Dr Keresztes
 
Vélemények elrejtése

Óriási csalódást okozott a szálloda 2 évvel ezelőtthöz képest! Nagyon sok lepusztult részei vannak a wellnes résznek és a szobának vmint. a szolgáltatásuknak is! Pl. rozsdás csavarok kiesve,otthagyva,vízköves korlátok, leesett terméskövek, felpuklisodott járólap,úszott a kinti medencében a csempe "leázott fugaanyaga",nagyon sok helyen hiányoznak a medence csempéiből darabok és ami a legfontosabb,a barátnőm és én is 4 keresztes gennyes, bacilusos húgyúti fertőzést kaptunk!!!!!!!! A barátnőmet teljesen jogtalanul ,nem minősíthető hangnemben leosztotta az egyik recepciós (?????)! Már az első reggelen nem volt teljes kiőrlésű kenyér(más utasnak is probléma volt ez),amit próbáltak utána helyrehozni! Úgy rakják ki az asztalokra a foglalt táblát,hogy elzavarják onnan az embereket,ha véletlen nem veszik észre a táblát,de igazából senki nem ül oda később sem! Hangyák tömkelege szaladgált a szobában,rossz volt a termosztát,lyukas függöny, kiszakadt párna várt bennünket! Kérdem én: ez egy 4 csillagos szálloda szolgáltatása ennyi pénzért??????????????????? Legközelebb köszönjük,de ide soha többet nem megyünk,sőt minden ismerősünket lebeszélünk róla!

Thermal Hotel Visegrád****superior Oláh Norbert
 
Vélemények elrejtése

Jó volt a szálloda, minden jó volt.

Thermal Hotel Visegrád****superior R J
 
Vélemények elrejtése

Az étteremben a büféasztalon található ételek mellett készítenek frissensülteket is, illetve reggelente tükörtojást is sütnek (sima/sonkás/bacon-ös). Nem szerencsés közel ülni, mert iszonyat étel szag volt többször is (hal és olaj), én pedig ki nem állhatom ha ételszagú-olajszagú lesz a ruhám. Vagy nincs szagelszívójuk, vagy nem használják, vagy nem hatékony - nem tudom, de ez egy nagy feketepontot ér nálam!

Thermal Hotel Visegrád****superior Benkő Zoltán
 
Vélemények elrejtése

Termál Hotel Visegrád: itt is nagyon jó volt, csodaszép a wellness részleg, a gyerekeknek is rendkívül tetszett

Thermal Hotel Visegrád****superior Sándorné Tóth Dóra
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.