Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Kényelmes, csendes száloda, udvarias készséges kiszolgálással, remek étteremmel.

Thermal Hotel Visegrád****superior Pálinkás István
 
Vélemények elrejtése

Összességében jól éreztük magunkat a Thermál Hotel Visegrádban eltöltött napokon. A fürdő és szauna részleg minden igényt kielégítő, hangulatos, nem hiányoltunk semmit. A masszások kicsit drágák. A szoba felszereltsége átlagos, de nagyon tiszta. A svédasztalos ellátás bőséges, változatos, de nincs semmi rendkívüli. Az ár-érték arány akciós csomagban megfelelő, de teljes áron szerintünk már nem. Ajánljuk azoknak akik 1-2 éjszakát szeretnének pihenni wellness-ezni.

Thermal Hotel Visegrád****superior Gerencsér Anita
 
Vélemények elrejtése

Csodás hotel, gyönyörű helyen, elképesztően kedves személyzettel! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a pihenését ide tervezze! Mi idén is náluk töltjük a kikapcsolódásunkat!

Thermal Hotel Visegrád****superior Nagyné Pap Judit
 
Vélemények elrejtése

nagyon jól éreztük magunkat

Thermal Hotel Visegrád****superior Sólyom Tibor
 
Vélemények elrejtése

Kiemelkedő a szolgáltatás magas színvonala minden tekintetben!!!Barátaink el voltak ragadtatva az egésztől,pedig Ők sűrűbben kikapcsolódnak.Jelzi az elégedettségünket,hogy már második éve újra ide érkeztünk.

Thermal Hotel Visegrád****superior F L
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jó véleménnyel vagyok a szállodáról, különösen azok után, hogy a 86 éves anyósomnak mekkora örömet okozott. Pedig nagyon kritikus és lélekben 20 éves. A szálloda konyhája kitünő, hatalmas választékkal, kedves megértő személyzettel.

Thermal Hotel Visegrád****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Nagyon elégedett voltam a szolgáltatásokkal! Szép és esztétikus a welness részlege. Udvarias kiszolgálás, konyhája kitűnő. A wellness részleg szolgáltatásai (szauna, szolárium masszázs, szépségszalon, is kimagasló színvonalúak.

Thermal Hotel Visegrád****superior Fajcsákné Vojtek Magdolna
 
Vélemények elrejtése

A wellness részleg első osztályú, a medencetér tágas és gyönyörű, a szauna park varázslatos. Az étkezések alkalmával a pincérek sajnos nem mindig állnak a helyzet magaslatán, lassú az asztalok újraterítése, de ha végre sikerül szabad asztalt találni, akkor már túl vagyunk a nehezén. Az ételek jó ízűek, és bár a kínálat nem túl nagy, tuti, hogy mindenki talál a fogára valót. Mi biztosan újra visszamegyünk, mert nagyon jól éreztük magunkat és összességében nagyon szuper a szálloda!

Thermal Hotel Visegrád****superior Tullner Diána
 
Vélemények elrejtése

Thermal Hotel Visegrád- kitűnő minden tekintetben!

Thermal Hotel Visegrád****superior Gyetvainé Vitkóczi Marianna
 
Vélemények elrejtése

Nagyon szép és tiszta a szálloda, csend és nyugalom vett körül, szeretünk ide járni. Legjobban a wellness részleg tetszett, sok medence, tiszta a viz, egyszoval nagyon szuper, csak ajánlani tudom a pihenésre vágyoknak.

Thermal Hotel Visegrád****superior G C
 
Vélemények elrejtése

Mivel a munkám miatt az év 365 napjából 200-at 4- és 5 csillagos szállodákban töltök, így van összehasonlítási alapom. Alapvetően minden jó volt, és elégedett vagyok, néhány kivétel azonban akad: 1. A szoba, és felszereltsége: az ágymatrac nagyon puha volt, ezért kényelmetlen. Olyan érzés, mintha függőágyban kellett volna aludni. Jó lenne, ha erre odafigyelnének, vagy ha ez szándékos, akkor lehessen választani kemény és puha matrac között. 2. Nem adnak szobapapucsot. :-( 3. A szappant és a tusolót falikonzolból lehet nyomni, ami semmiképp sem 4 csillagos kategória. 4. Az igazán bosszantó: A távozás napján, a kijelentkezés után, ha a vendég vissza szeretne menni a medencékhez, hogy eltöltsön még egy kellemes 2-3 órát, akkor ezért fejenként még 3000.-Ft-ot kell fizetnie! Minthogy 2 éjszakáért ki kell fizetni csaknem 90.000 forintot (!!!!), úgy gondolom, hogy abba az összegbe bőven beleférne, hogy lehessen használni a wellness medencéket. A vendég úgyis fogyaszt még a medencéknél lévő bárban 100-120%-osan túlárazott üdítőt, szendvicset, amivel nincs is gond, hisz ez egy 4 csillagos szálloda, de a medencehasználatért még külön pénzt kérni, kifejezetten KICSINYES és NEM ELEGÁNS viselkedés. Hasonló szállodákban, -itthon és külföldön is-, legfeljebb némi kauciót kérnek a törölközők és a fürdőköpeny használata után, amit később teljesen visszatérítenek. Ajánlanám a hotelnek, hogy fontolja meg a változtatást ezen az árpolitikán! Amíg ezen nem változtatnak, én nem szándékozom visszatérni a hotelbe!

Thermal Hotel Visegrád****superior Holló Róbert
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szép, igényes. A wellness részleg is kielégítő. Ami számunkra kivetnivalót hagyott maga után az a vacsora minősége. Sós, nem túl változatos.

Thermal Hotel Visegrád****superior Szákné Hevesi
 
Vélemények elrejtése

Nagy szálloda, az ezzel járó előnyökkel, viszont emiatt a személyzet is kicsit futószalagon kezeli a vendégeket, volt 1-2 összeütközésünk, mert mereven ragaszkodtak a saját előírásaikhoz, indokolatlanul. Medencéi jók, bár a gyerekrész nem igazán kiforrott, kicsi.

Thermal Hotel Visegrád****superior Pünkösti Anikó
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.