Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Szauna rész tökéletes. Medencék szolgáltatása szintén, csak kicsit kicsi a hozzá tartozó tér. A szoba tágas, kényelmes, de a karbantartása az árhoz képest kevés. Penészes fuga, szakadt törülköző. Étterem talán kicsit szűk, de a kínálata és minősége tökéletes. Sajnos az éttermi alkalmazottak, a recepciósok nem hagytak pozitív nyomot. A masszőrök és a wellness kiszolgálok, pedig egyenesen elrontották az élményt. Nem oda valók.

Thermal Hotel Visegrád****superior Pusztai Ákos
 
Vélemények elrejtése

Kellemesen töltöttük el azt a pár napot, amelyet megrendeltünk Önöknél. Ami gondot okozott számunkra - de nem a Hotel hibája - a finom, de gyomrot megterhelő vacsora elfogyasztása. Javaslatom: A vacsorát el lehessen cserélni ebédre, félpanziós ellátás esetén.

Thermal Hotel Visegrád****superior Miklóssy Mária
 
Vélemények elrejtése

Többször jártunk a szállodában. A szálloda szobái, wellness részlege , az étel minősége, mennyisége teljes mértékben megfelelt. Szerencsére a nyugdíjas akcióval időnként el tudunk menni.

Thermal Hotel Visegrád****superior Ternóczky Györgyné
 
Vélemények elrejtése

pro: finom volt az étel, tiszta szálloda, kedves személyzet, jó volt a szauna és a medencék is contra: hűvös volt a szobában

Thermal Hotel Visegrád****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

Hibátlan, tökéletes.

Thermal Hotel Visegrád****superior Csaba istván
 
Vélemények elrejtése

Kellemesen töltöttük el azt a pár napot, amelyet megrendeltünk Önöknél. Ami gondot okozott számunkra - de nem a Hotel hibája - a finom, de gyomrot megterhelő vacsora elfogyasztása. Javaslatom: A vacsorát el lehessen cserélni ebédre, félpanziós ellátás esetén.

Thermal Hotel Visegrád****superior Miklóssy Mária
 
Vélemények elrejtése

A Welness részleg nagyon jó, talán a követ kellene néha felmosni, hogy ne csússzon anyira, vastagon áll a víz és tisztább legyen. A szoba nem violt elég meleg a +3 fok állítási lehetőség nem működött, a köpeny hónaljban 10cm -es darabon ki volt szakadva. Az étteremben amikor elmentünk vacsorát választani, mire vissza jöttünk a székünkben volt a pincér tálcája aki épp a másik asztalnál egy bort nyitott ki! Egyébként kellemes volt!

Thermal Hotel Visegrád****superior Pintér József
 
Vélemények elrejtése

Érkezésünkkor fűtetlen volt a szoba és bejelentésünket többször megismételve több mint egy órával insult meg a fűtés. Mi már többször voltunk Önöknél, de a szolgáltatások romlottak. Recepció, bárok. Könnyen elérhetőségük miatt is preferáljuk szállodájukat, de értelmetlen kis hibák lerontják sz összképet, Pl. a wellcom italt beváltó cédulán nem tüntetik fel, mire hatalnmaz fel a rendelés. Két könnyű koktélt kértünk, mire közölték hogy kizárolagosan Kir Royálra váltható. Ezt előre kell világossá tenni. Reméljük legközelebb biztosan választhatjuk Önöket.

Thermal Hotel Visegrád****superior Dr.Krakovits Gábor
 
Vélemények elrejtése

Gyönyörű szálloda, a személyzet kedves, napi programok, igaz főleg gyerekeknek. Nem gyerekkel mentünk, de a szállodától független okokból több gyerekprogram elmaradt. (Vállalkozó nem jött) Van gyerekmedence, a kiúszó rész télen is meleg. A wellness rész kitűnő, bár a fürdőruha nélüli, naturnak hirdetett szaunát egyre többen használják felöltözve, és a személyzet nem szól rá. Kérdésemre azt válaszolta a fürdőmester, hogy akkor legközelebb nem jönne a vendég. Lehet, de így meg én nem. A szakács kísérletező kedvű, halat ilyen összeállításban még nem ettem, Ötvenéves koromra számomra ismeretlen sütemények bukkantak fel. A svédasztal körbejárós és sorbanállós, de az étterem közepén ugyanaz található - majdnem. Figyelni kell, mert három helyen van elhelyezve a svédasztal más és más választékkal. Általában a svédasztal környékén fogy el az asztal, és hátul biztos, hogy van hely, de ki gyalogol 20 métert kezében a levesestállal? Itt is divat a nyugágyfoglalás, mi mentünk le nyitásra, de már 3 ágy le volt foglalva. Az élménylift nagyszerű, nem tudom kint vagyok-e, vagy bent, vagy az étteremben, vagy a medencében. Kicsekkoláskor a liftre várni kell, ha sokan vannak, és általában sokan vannak. Más 4*-os szállodához képest az árak 50 %-al magasabbak, de mindig sokan vannak, tehát van rá kereslet, és ezért tudják magasan tartani az árat. Wellnes része 10/10 pont, ha nem keressük a csúzdát. Szauna része 8/10 a naturszauna nem megfelelő használata miatt, de a pihenőrész ujra 10/10. Étterem 5/10 nem a mennyiség, hanem az íz hatás vette le a pontszámot. Ha a család minden étkezésnél italt is kér, és legalább 3 napot marad, akkor számoljon még egy éjszaka árával a fizetésnél.

Thermal Hotel Visegrád****superior Takács Balázs
 
Vélemények elrejtése

Összességében jól éreztük magunkat a Thermál Hotel Visegrádban eltöltött napokon. A fürdő és szauna részleg minden igényt kielégítő, hangulatos, nem hiányoltunk semmit. A masszások kicsit drágák. A szoba felszereltsége átlagos, de nagyon tiszta. A svédasztalos ellátás bőséges, változatos, de nincs semmi rendkívüli. Az ár-érték arány akciós csomagban megfelelő, de teljes áron szerintünk már nem. Ajánljuk azoknak akik 1-2 éjszakát szeretnének pihenni wellness-ezni.

Thermal Hotel Visegrád****superior Gerencsér Anita
 
Vélemények elrejtése

A hotelben egy rendkívül kellemes hosszú hétvégét töltöttünk. A személyzet (étterem és recepció) nagyon kedves volt. A wellness részleg nagyon magas szinvonalú. A szálloda viszonylag nagy és a visegrádi várjátékok miatt közel teltház lehetett azonban a sokféle szauna, gőz és medencék következtében soha nem volt "zsúfoltság" érzete az embernek. Nagyon pozitív volt, hogy napozó ágyakból sem volt hiány a kinti részen sem. Az összképet egy picit lerontja, hogy a svédasztalos vacsora mellé nem adnak itallapot, természetesen az italválaszték (bor, sör, üditők) bőséges, de sajnos csak a vacsorák elfogyasztása után derült ki többször is, hogy a viszonylag minimális italfogyasztásunkból meg is lehetett volna vacsorázni akár egy budapesti kisebb étteremben is. Legvégül amit hiányoltunk, az talán egy kicsit bőségesebb főétel választék a svédasztalos vacsora során.

Thermal Hotel Visegrád****superior Cs L
 
Vélemények elrejtése

A szállodát helyismeret nélkül választottuk, így apró kellemetlen meglepetést okozott, hogy az általunk foglalt Dunai panorámás szoba - amellett, hogy valóban gyönyörű kilátással rendelkezik - a főútra néz. Az út zaja a szobába felhallatszott, a zaj miatt az erkélyen sem töltöttünk sok időt. A szálloda wellness részlege viszont maximálisan kielégít minden igényt. A különböző masszázsok, a szaunák és medencék nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak minden korosztály számára.

Thermal Hotel Visegrád****superior S Á
 
Vélemények elrejtése

Sajnos számomra egy kis csalódás volt a szálloda. A karácsonyi ünnepi vacsora, még nevében se volt karácsonyi, a vacsorák választéka nem egy 4* szállodához méltó volt, ellenben a reggelik hibátlanok voltak. A szobában található ágymatracok kifeküdtek voltak, belesüppedtem, nem sikerűlt egy éjszakát se kényelmesen átaludnom, reggel derék, hát fájás volt. Az étterem, bár árai jócskán meghaladják az azonos kategoriájú szállodák árait, úgy gondolom, ennyi pénzért PET palackos ásványvíznek nincs helye az asztalon. Wellness szolgáltatás hibátlan, tisztaság rendben.

Thermal Hotel Visegrád****superior Zsupányi Péter
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.