Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Második alkalommal Kerestük meg unokáimmal a szállodát. Ellátásunk tökéletes volt.Egyedűl talán az étkeztetés vonalán lehetne az önkiszolgálás írányát meghatározni. a többi szolgáltatás teljesen megfelelő volt. Pontunk 9.9

Thermal Hotel Visegrád****superior Kiss Ferenc
 
Vélemények elrejtése

Kikapcsolódásra remek hely, kitűnő szolgáltatásokkal.

Thermal Hotel Visegrád****superior Szurmai Zita
 
Vélemények elrejtése

A személyzet udvariassága, a szoba felszereltsége, tisztasága , a wellness részleget is beleértve szerintem nem hagy kívánni valót.

Thermal Hotel Visegrád****superior Mongné Nagy
 
Vélemények elrejtése

sajnos az ággyal nem voltam megelégedve, rettentöen puha volt, nem tartja a hátat..emellett nagyon ruganyos is volt

Thermal Hotel Visegrád****superior VISI SZABOLCS
 
Vélemények elrejtése

Negy nagyzeru napot toltottunk a hotelben es terveink szerint meg az iden vissza is latogatunk. A bufereggeli es -vacsora boseges valasztekkal szolgalt minden etkezesnel, a szoba kenyelmes, a taj meses, a kornyek nyugodt, a szauna park es a medencek remek kikapcsolodasi lehetoseget nyujtanak. Mindenkinek csak ajanlani tudjuk :)

Thermal Hotel Visegrád****superior Horvath
 
Vélemények elrejtése

Az ellátással, a szállodával, a személyzettel elégedettek voltunk, kivétel a fent említett kellemetlenség amiről a recepciós hölgy hallani sem akart, mivel nem egyenesen a szálloda honlapján rendeztük a rendelést, és a mi esetünkben csak fix árról lehetett szó.

Thermal Hotel Visegrád****superior Mészáros Gyula
 
Vélemények elrejtése

Érkezésünkkor fűtetlen volt a szoba és bejelentésünket többször megismételve több mint egy órával insult meg a fűtés. Mi már többször voltunk Önöknél, de a szolgáltatások romlottak. Recepció, bárok. Könnyen elérhetőségük miatt is preferáljuk szállodájukat, de értelmetlen kis hibák lerontják sz összképet, Pl. a wellcom italt beváltó cédulán nem tüntetik fel, mire hatalnmaz fel a rendelés. Két könnyű koktélt kértünk, mire közölték hogy kizárolagosan Kir Royálra váltható. Ezt előre kell világossá tenni. Reméljük legközelebb biztosan választhatjuk Önöket.

Thermal Hotel Visegrád****superior Dr.Krakovits Gábor
 
Vélemények elrejtése

maximálisan jó vélemény

Thermal Hotel Visegrád****superior Völgyes Krisztina
 
Vélemények elrejtése

A reggeli és a vacsora szinvonala messze alulmaradt más ilyen kategóriájú hotelek kinálatához képest. Sokszor szólni kellett a pincéreknek, hogy kifogyott az étel a tartóból, a pincérek lassúak és udvariatlanok voltak. A másik nagy hiányossága a szállodának, de ez sajnos nagyon sok magyar wellness hotelben van igy, hogy az embereknek fogalmuk sincs a szaunázás alapvető szabályairól. Rengetegen vizes fürdőnadrágban vonulnak be, sokan még csak szaunalepedőt sem használnak,ami enyhén szólva nem higiénikus, ki-be járkálnak a különböző szaunákba. Tudom, hogy az ember nem úgy születik, hogy tudja ezeket a dolgokat, de vegye a fáradságot és nézzen utána vagy olvassa el a kihelyezett tájékoztatókat, már ahol van ilyen. A szállodáknak meg igenis rendet kellene tartani, mert igy azok az emberek, akik szeretnek és tudnak szaunázni nem fognak ezekre a helyekre visszamenni. Előfordult több helyen is, hogy szóltam a személyzetnek, de azt mondták, hogy ők hiába teszik ezt szóvá a felsőbb vezetőknél, nem történik semmi.

Thermal Hotel Visegrád****superior Papp Katalin
 
Vélemények elrejtése

A szálloda teljes körűen felszerelt, a személyzet nagyon kedves, segítőkész. A wellness részlegen az egész napot el lehet tölteni, nem lehet megunni.

Thermal Hotel Visegrád****superior Bodor Anita
 
Vélemények elrejtése

A szolgáltatások minősége kifogástalan volt. A munkatársak kedvesek, a helyiségek tiszták, a szolgáltatások személyre szabottak és az ígéreteknek megfelelőek voltak. Külső és belső élményfürdő, aromakabin és a thai masszázs volt a kedvencünk.

Thermal Hotel Visegrád****superior Üröginé Ács Anikó
 
Vélemények elrejtése

"4/3 hétköznapi csomag keretein belül töltöttük el szabadidőnket Hugommal. Megérkezésünkkor a recepciós -szinte mogorva - viselkedése kicsit furcsán hatott. Ezen túllépve nagy csalódás ért az ajándék kuponok felhasználása terén, amit wellness, ill. kozm.ápolás,vásárlás esetén fel lehet használni. Félrevezetőnek tartom - szerintem nagyon rossz üzleti fogás - ha a helyszínen derül ki, hogy az árak, amiből levonható az "ajándék kupon összege" , enyhén szólva is irreális. Az éttermi szolgáltatás: viszonylag sok ilyen szintű szállodában fordultam meg, de még ennyire "gyér" ételválaszték sehol sem volt. A szállodai szoba kényelme, felszereltsége, tisztasága - maximális. A wellness részleg - maximális. Véleményemet a szállodai szobában található kérdőívben is leírtam. A környék gyönyörű, de legközelebb - ha arra szeretnénk pihenni - valószínűleg másik Hotelt is megnézünk."

Thermal Hotel Visegrád****superior Kocsik Istvánné
 
Vélemények elrejtése

A szálloda minden tekintettben kimagasló,élményt,pihenést,szórakozást, gasztronómiát,nyújtott számunkra! Amennyiben tehetjük,máskor is az Önök szállodáját választjuk!

Thermal Hotel Visegrád****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.