Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Fent kifejtettem!

Thermal Hotel Visegrád****superior Szendi Gáborné
 
Vélemények elrejtése

Nagyon elegedettek voltunk mindennel, tokeletes pihenes volt.Szalloda szuper,tisztasag mindenhol, etterem kivalo,friss etelek,valasztek boseges,glutenmentes etelek megjelolve,vizek hofoka toleletes,telen kint furodni forro vizbe szuper elmeny. Maximalisan jo volt minden.Ami kicsit zavaro volt az az agyak matrac puhasaga es a potagy merete,de a tobbi karpotolt mindent.Szivesen ajanlom mindenkinek,es ha lesz ra anyagi szivesen visszamegyunk.

Thermal Hotel Visegrád****superior komaromi annamaria
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat! Az árak kicsit túlzóak, ennyivel nem jobb a szálloda a többinél! Wellness részleg szerintem kicsi egy ekkora szállodához képest! Személyzettel maradéktalanul elégedettek voltunk, mindenben segítettek, kedvesek és gyorsak voltak!

Thermal Hotel Visegrád****superior Sztankovics Roland
 
Vélemények elrejtése

A wellness részleg használata utolsó nap csak külön díj ellenében volt lehetséges. Más wellness szállodákban ezt ingyen biztosították.

Thermal Hotel Visegrád****superior Finta Ferenc
 
Vélemények elrejtése

Két éjszakát töltöttünk a szállodában. A wellness részleg kiváló, bár úgy éreztem, hogy az élményelemek mehetnének többet is. A szaunapark nagyon jó, viszont a tepidárium - mely nagyon szép -, de nem rendelkezik fűtött fekvőhelyekkel, csak szimpla műanyag ágyakkal. A helységben a visegrádi ásványvíz folyik egy kútból, és a csobogása is nagyon kellemes. A napi mézes szauna nagyon jól esett, a szauna kedvelőknek kihagyhatatlan, már aki még nem próbálta. A kinti medencék a benti medencékkel össze vannak kötve, ez számomra mindenképpen pozitív. A reggeli és vacsora a hotel fokozatához méltó, bár egyszer a marhahús felirat sertéshúst takart... A személyzet általában nagyon kedves és ennek megfelelően bánik az emberekkel, kivéve a vacsoránál az ajtóban a vendégeket fogadó vörös hajú hölgyet, aki nem illik a sorba. Összességében ajánlom a szállodát, és én is szívesen visszamennék.

Thermal Hotel Visegrád****superior B B
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat,minden tökéletes volt.

Thermal Hotel Visegrád****superior L Zs
 
Vélemények elrejtése

Thermal Hotel Visegrád - szép környezet, kissé rugalmatlan személyzet (sokan vannak, de az egymás közötti információáramlás hiányos), szépen kialakított wellness részleg (hiányosság: natúr szaunához nincs szeparált merülő medence, vagy zuhany, érkezés távozás napján külön kell fizetni a wellness használatért), kiváló konyha

Thermal Hotel Visegrád****superior Vidáné Kis Erzsébet
 
Vélemények elrejtése

Szuper!!!

Thermal Hotel Visegrád****superior Rétvölgyiné Zsuzsa
 
Vélemények elrejtése

A Welness részleg nagyon jó, talán a követ kellene néha felmosni, hogy ne csússzon anyira, vastagon áll a víz és tisztább legyen. A szoba nem violt elég meleg a +3 fok állítási lehetőség nem működött, a köpeny hónaljban 10cm -es darabon ki volt szakadva. Az étteremben amikor elmentünk vacsorát választani, mire vissza jöttünk a székünkben volt a pincér tálcája aki épp a másik asztalnál egy bort nyitott ki! Egyébként kellemes volt!

Thermal Hotel Visegrád****superior Pintér József
 
Vélemények elrejtése

Minden tökéletes volt a pihenéshez,a szálloda gyönyörű,a medencék tiszták,az ott dolgozók készségesek,segítőkészek,az ellátás is kiváló volt csak az éttermi árak (italra gondolok) ne lennének "ilyen" drágák.

Thermal Hotel Visegrád****superior Magyar Sándorné
 
Vélemények elrejtése

Sajnos számomra egy kis csalódás volt a szálloda. A karácsonyi ünnepi vacsora, még nevében se volt karácsonyi, a vacsorák választéka nem egy 4* szállodához méltó volt, ellenben a reggelik hibátlanok voltak. A szobában található ágymatracok kifeküdtek voltak, belesüppedtem, nem sikerűlt egy éjszakát se kényelmesen átaludnom, reggel derék, hát fájás volt. Az étterem, bár árai jócskán meghaladják az azonos kategoriájú szállodák árait, úgy gondolom, ennyi pénzért PET palackos ásványvíznek nincs helye az asztalon. Wellness szolgáltatás hibátlan, tisztaság rendben.

Thermal Hotel Visegrád****superior Zsupányi Péter
 
Vélemények elrejtése

Jól éreztük magunkat. Máskor is felkeressük. Kár hogy közben felújítás alatt volt egy medence ami zajjal járt.

Thermal Hotel Visegrád****superior Zauko Tibor
 
Vélemények elrejtése

Kitűnő a konyha, nagyon választékos és ízletes. A hotel szép és kellemes. A szolgáltatásokat viszont nem próbáltam ki mivel csak egy éjszakát töltöttünk ott és nem volt nálunk megfelelő öltözék; munka ügyben jártunk azon a környéken.

Thermal Hotel Visegrád****superior Mészáros Marianna
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.