Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Recepciónál kiderült hogy a szobát csak 14 óra után vehetjük át...így még egy rövid programot be kellet tervezni, bár szerintem minden szállodába min. 12 órától kéne egy szobát átadni a vendégnek. A szoba tisztasága sajnos nem volt elegendő mert ételmaradékot találtam az ágy mellet. A vacsoránál egy pohár bórban leülepedett valami maradék, de a pincér szó nélkül kicserélte. A személyzetről egyébként nagyon pozitív benyomásom volt...kedves és aktív. Ami nagyon zavaró, hogy a szálloda elhagyásánál nem kaptam egy tételes számlát ahol az ital árak fel vannak vázolva. Nem fogyasztottunk sokat de k.b. kiszámolva egy pohár bór ára (2 dcl k.b. 1100 Forint - bolti ára az üvegnek 1700) és egy 0,5l üveg Visegrádi víz a Visegrádi palackozó üzem közvetlen közelében 600 Forint. Ez nem lenne zavaró, ha valahol az asztaloknál a vendéget felvilágosítanák az árakról. Nem fogyasztanának kevesebbet a vendégek de legalább nem lenne egy meglepetés a pihenés végén.

Thermal Hotel Visegrád****superior Beiszer Norbert
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szolgáltatásaival nagyon meg vagyok elégedve, különösen tetszett a wellness részleg. Az ételek változatosak, kellemesek voltak. A sütemények, édességek nem nyerték el a tetszésemet, friss idénygyümölcsből is szívesen láttam volna nagyobb választékot (igaz az idei év nem kedvezett a hazai gyümölcsöknek).

Thermal Hotel Visegrád****superior Róth Ágnes
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat.Wellness részleg kifogástalan és sok lehetöség van.Medencék nagyon jók és nagyok.Szoba kifogástalan ,a kilátás és a környék gyönyörü.Mi nagyon jól éreztük magunkat.Gyerekkel voltunk.

Thermal Hotel Visegrád****superior Csapóné Francia Rita
 
Vélemények elrejtése

Thermal Hotel Visegrád: teljes test masszázs: fantasztikus, alapos, erős!

Thermal Hotel Visegrád****superior Gróf Judit
 
Vélemények elrejtése

A wellness részleg használata utolsó nap csak külön díj ellenében volt lehetséges. Más wellness szállodákban ezt ingyen biztosították.

Thermal Hotel Visegrád****superior Finta Ferenc
 
Vélemények elrejtése

Negy nagyzeru napot toltottunk a hotelben es terveink szerint meg az iden vissza is latogatunk. A bufereggeli es -vacsora boseges valasztekkal szolgalt minden etkezesnel, a szoba kenyelmes, a taj meses, a kornyek nyugodt, a szauna park es a medencek remek kikapcsolodasi lehetoseget nyujtanak. Mindenkinek csak ajanlani tudjuk :)

Thermal Hotel Visegrád****superior Horvath
 
Vélemények elrejtése

A szálloda személyzete és éttermi szolgáltatásai kifogástalanok, viszont a medence körüli részek túlságosan csúszósak és ezáltal balesetveszélyesek voltak.

Thermal Hotel Visegrád****superior Dr. Vincze
 
Vélemények elrejtése

A wellness részleg első osztályú, a medencetér tágas és gyönyörű, a szauna park varázslatos. Az étkezések alkalmával a pincérek sajnos nem mindig állnak a helyzet magaslatán, lassú az asztalok újraterítése, de ha végre sikerül szabad asztalt találni, akkor már túl vagyunk a nehezén. Az ételek jó ízűek, és bár a kínálat nem túl nagy, tuti, hogy mindenki talál a fogára valót. Mi biztosan újra visszamegyünk, mert nagyon jól éreztük magunkat és összességében nagyon szuper a szálloda!

Thermal Hotel Visegrád****superior Tullner Diána
 
Vélemények elrejtése

A szálloda szép, a személyzet kedves és segítőkész volt ott tartozkodásunkor. Az ételek finomak és bőségesek voltak. A wellness részleg isteni. Nagyon kellemes 4 napot töltöttünk itt, köszönjük!

Thermal Hotel Visegrád****superior Sényi Melinda
 
Vélemények elrejtése

A szállodávasl és a wellness szolgáltatásokkal elégedettek voltunk, ami zavart az, hogy az összes medencében ugráltak a gyerekek. Bárhova mentünk, mindenhol ugrálás és fröcskölés volt. Már több wellness szállodában voltunk, de sehol nem volt megengedve a medencébe való ugrálás. Sajnos se a szülők se a személyzet nem szólt rájuk, csak nevettek ahogy ugráltak a gyerekek.

Thermal Hotel Visegrád****superior Barus Zoltán
 
Vélemények elrejtése

"Több helyen jártam már, mindenhol fontos, hogy legyen gyógyvíz (nem meleg víz) és tudjam, hogy az mire jó! Jó, ha van "csomag" ajánlat. Fontos a nagy sétákra alkalmas környék. VISEGRÁD THERMAL: kifejezetten elegáns, a fürdőrészlege rendkívül hangulatos, nagyon jó konyha."

Thermal Hotel Visegrád****superior Kassainé Pál Ibolya
 
Vélemények elrejtése

Minőségi wellness részleg, gyönyörű tájon, konyha jó

Thermal Hotel Visegrád****superior Horváth Csaba
 
Vélemények elrejtése

Magyarországi viszonylatban kiemelkedő szolgáltatás. Az étkezési kínálat sokféle. A kiszolgálás kiemelkedően udvarias. A medencék és a wellness szolgáltatások igazi kikapcsolódást nyújtottak.

Thermal Hotel Visegrád****superior Ollári Zoltán
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.