Thermál Hotel Visegrád akciós wellness ajánlatai 5% Wellness Centrum kedvezménnyel! Wellness hétvége
Regisztráció  

Thermal Hotel Visegrád****superior

Visegrád (Magyarország)
Cím: 2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
             
H: 10:00-20:00
K-P: 9:00-20:00
Sz-V: 11:00-19:00
Mobil: 06-30-481-5655
Megosztás   e-mail:
 
térkép

Útvonal tervezés ide

 
 

Medencék, fürdőszolgáltatások:

› Acapulco nyári strandmedence kültéri 258 m² 29 ºC
› Élménymedence beltéri 135 m² 32 ºC
› Élménymedence kültéri 135 m² 32 ºC
› Gyermekmedence beltéri 11 m² 32 ºC
› Súlyfürdő medence beltéri 9 m² 36 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Szauna medence beltéri 1 m² 15 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 39 m² 36 ºC
› Termál ülőmedence beltéri 22 m² 38 ºC
› Úszómedence kültéri 153 m² 28 ºC
› Élményfürdő
› Gyermekmedence
› Gyógy/termálmedence
› Úszómedence
 

Thermal Hotel Visegrád****superior vélemények

Az elhelyezéssel, kiszolgálással teljes mértékben elégedettek voltunk. A szálloda szép, gyönyörű a panoráma és praktikus a szervezeti egységek elrendezese.

Thermal Hotel Visegrád****superior Pessek Péter
 
Vélemények elrejtése

Pozitívum. lemerült az autónk akkumullátora, s azonnal jött a szerelő a "bikával", s segített beindítani a kocsit. Szép kilátás, jó a wellness, az étterem kicsit kevésbé tetszett.

Thermal Hotel Visegrád****superior Törteiné Némedi
 
Vélemények elrejtése

Nagyon jól éreztük magunkat, maximális udvariasság, kiszolgálás.Megjegyzésként csak annyit, hogy a három nap, két éj "csalóka",-mert az érkezés, 14h-kor, elmenetel,11h-tól kötelező.Lehet-e ezen változtatni?

Thermal Hotel Visegrád****superior Fekete Józsefné
 
Vélemények elrejtése

Bocs. a másik rubrikába irtam, megismétlem. Minden nagyon szép és jó volt, csak a takaritás szinvonala az nem illik egy négy csillagos szállodához, az egy valamikori SZOT üdülő, nem a legelőkelőbbek szinvonalát ütik meg.

Thermal Hotel Visegrád****superior Borcsiczky Piroska
 
Vélemények elrejtése

Mindennel elégedettek voltunk.Vacsora után kerstük a lehetőséget sétára,illetve fel akartuk fedezni a Duna partot.Nem sikerült.Nincs kialakítva erre lehetőség.De ez nem a szálloda hibája.

Thermal Hotel Visegrád****superior Tarr Erika
 
Vélemények elrejtése

Jól éreztuk magunkat, igazán kellemesen pihentunk. Viszont volt egy hiányosság, mai szerintunk nagyon fontos. Az éttermi pincérek nem voltak túl kedvesek, mosolyt nem nagyon láttunk az arcukon.

Thermal Hotel Visegrád****superior sármány ervin
 
Vélemények elrejtése

A wellness részleg első osztályú, a medencetér tágas és gyönyörű, a szauna park varázslatos. Az étkezések alkalmával a pincérek sajnos nem mindig állnak a helyzet magaslatán, lassú az asztalok újraterítése, de ha végre sikerül szabad asztalt találni, akkor már túl vagyunk a nehezén. Az ételek jó ízűek, és bár a kínálat nem túl nagy, tuti, hogy mindenki talál a fogára valót. Mi biztosan újra visszamegyünk, mert nagyon jól éreztük magunkat és összességében nagyon szuper a szálloda!

Thermal Hotel Visegrád****superior Tullner Diána
 
Vélemények elrejtése

A wellness részleg használata utolsó nap csak külön díj ellenében volt lehetséges. Más wellness szállodákban ezt ingyen biztosították.

Thermal Hotel Visegrád****superior Finta Ferenc
 
Vélemények elrejtése

A szállodát helyismeret nélkül választottuk, így apró kellemetlen meglepetést okozott, hogy az általunk foglalt Dunai panorámás szoba - amellett, hogy valóban gyönyörű kilátással rendelkezik - a főútra néz. Az út zaja a szobába felhallatszott, a zaj miatt az erkélyen sem töltöttünk sok időt. A szálloda wellness részlege viszont maximálisan kielégít minden igényt. A különböző masszázsok, a szaunák és medencék nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak minden korosztály számára.

Thermal Hotel Visegrád****superior S Á
 
Vélemények elrejtése

nem előszőr vagyok itt, ezután is ide jövök. az egyik kedvenc helyem. készségesek,udvariasak. teljes felüdülés volt számomra az ott töltött idő. / vittem magammal füldugót, s ami esetleg zavarhatott volna a medencéknél,egyszerűen megoldotta a hang csillapítását/ legközelebb is önöket választom ebben a körzetben. kyo

Thermal Hotel Visegrád****superior Név nélkül
 
Vélemények elrejtése

A visegrádi thermál hotel és az egri Flóra hotel tartozik a kedvenceim közé, nagyszerűek, nagyon jól érzem magam náluk!

Thermal Hotel Visegrád****superior P E
 
Vélemények elrejtése

Nagy szálloda, az ezzel járó előnyökkel, viszont emiatt a személyzet is kicsit futószalagon kezeli a vendégeket, volt 1-2 összeütközésünk, mert mereven ragaszkodtak a saját előírásaikhoz, indokolatlanul. Medencéi jók, bár a gyerekrész nem igazán kiforrott, kicsi.

Thermal Hotel Visegrád****superior Pünkösti Anikó
 
Vélemények elrejtése

A Welness részleg nagyon jó, talán a követ kellene néha felmosni, hogy ne csússzon anyira, vastagon áll a víz és tisztább legyen. A szoba nem violt elég meleg a +3 fok állítási lehetőség nem működött, a köpeny hónaljban 10cm -es darabon ki volt szakadva. Az étteremben amikor elmentünk vacsorát választani, mire vissza jöttünk a székünkben volt a pincér tálcája aki épp a másik asztalnál egy bort nyitott ki! Egyébként kellemes volt!

Thermal Hotel Visegrád****superior Pintér József
 
Vélemények elrejtése
További vélemények megjelenítése

Csomagok

 

Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.