A kiegészítő-feszültséglevezető-örömgyűjtő tevékenységek fontossága kiemelkedő a mai világban, mindez a wellness alapja és nélkülözhetetlen eleme. Megoldható az aktív wellness a mai
Regisztráció  

Wellness a mai világban?

A mobiltelefonok a mellékehelyiségekben is csörögnek...

A kiegészítő-feszültséglevezető-örömgyűjtő tevékenységek hiányát egyre inkább tapasztaljuk saját bőrünkön is (pontosabban az idegeinken). Az életforma, a fogyasztás hallatlan fejlődése szinte észrevétlenül ellopta ezeket.

Már legfeljebb a népdalkörben énekelnek az asszonyok díszletszerű tollfosztás közben, a kézművesek kivételes foglalkozásúakká, hagyományőrzőkké, népi iparművészekké váltak.

Gondolkozott már azon, hogy sok ember oda-vissza közlekedési dugóban közelíti meg a lovardát, a kerékpárutat, kocogó-terepet és a wellness szállás lehetőséget?

Szó sincs arról, hogy a hétvége szabad, a családé, a pihenésé.

A televízió késő este is ontja az akciófilmeket és a hírek jószerivel csak katasztrófákról, terrorakciókról, félelmetes történésekről számolnak be.

A világnak nincsen egyetlen biztonságos helye - gondolhatnánk ezek alapján - ahol kikapcsolódhatnánk egy kicsit.

A nehezedő létfenntartási körülmények az emerek többségének csökkent tartamú szabadidejének felhasználását a passzív, befogadó jellegű pihenés irányába tolja és erre ösztönöz a fogyasztási eszközök (elsősorban szórakoztató informatika) minden várakozást felülmúló fejlődése is.

Bizonyított tény azonban, hogy az igazi, és tartós feszültségoldást csak az aktív, kreatív tevékenységek biztosítják!

Az exkluzív wellness egy része a mai világban könnyen elérhető. Minőségi wellness szállodák százai nyújtanak igazán exkluzív szolgáltatásokat, amely elegendő a test feltöltődéséhez, de figyeljünk a lelki feltöltődésre is!

Bárhová is megyünk wellnessezni, nézzük meg a hely érdekességeit is, találkozzunk a helyi lakosokkal és próbáljuk felfedezni azokat a szépségeket is, amik a wellness szállodán kívül találhatók! A legjobb, ha az autónkat is pihenni hagyjuk erre az időre!

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.