Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Zalakaros (Magyarország)

8747 Zalakaros-Garabonc, Csobogó köz 066/7

A Villa Natura Hotel, Zalakarostól 1 km- re, Garaboncon , 10 hektár területen, csodálatos természeti környezetben - a Kis-Balaton természetvédelmi terület közvetlen közelében - helyezkedik el. A 2007- ben épült modern szálloda, 44 fő elhelyezésére alkalmas, igényesen berendezett szobáival és a házias konyha ízeivel várja az idelátogatókat. Az érintetlen természet közelsége, valamint a szálloda saját 1,8 hektáros tava színes programlehetőségeket kínál a pihenésre vágyóknak : csónakázás, tutajozás, horgászat, fürdőzés, játszótér, lovaglás, lovaskocsikázás, kerékpár és gyalogtúrák,lengőteke,asztalitenisz,íjászat,vad és madármegfigyelés, vadászat.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.