Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Veszprém (Magyarország)

8200 Veszprém, Toborzó u. 11-13.

"A XVIII. századtól polgári lakásként szolgálta lakóit, 2010-től szállodaként polgári kényelmet biztosít vendégeinek ...Hotel Historia & Historante "a trendkövető hagyomány"Veszprém első belvárosi 4 csillagos szállodája a város szívében, 1 perc sétára található az Óváros tértől és a vártól. A ház kialakításakor törekedtünk megőrizni eredeti hangulatát, de a trendet is szem előtt tartva felszerelni a hotelt a 21. században elvárt szolgáltatásokkal. Ahogy két egyforma vendég sincs, nálunk sincs két egyforma szoba, így mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb fekvésűt és elrendezésűt. Szobáinkban a világos, természetes színek dominálnak, a műemlék szárnyban több száz éves gerendák idézik a múltat. Családi szobáinkban gyermek játszósarok várja a legkisebbeket. Valamennyi szobánk nem dohányzó. Képzelje el, hogy a szauna, gőzkabin, vagy a masszázs utáni pihentető perceket az élménymedencében, vagy wellness részlegünk üvegtetős pihenő részében tölti ... kilátással a veszprémi tűztoronyra! Historante - éttermünk - nem csak nevében különleges ... egyedi ízekkel, újragondolt ételkülönlegességekkel várja vendégeit."

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.