Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Leányfalu (Magyarország)

2016 Leányfalu, Móricz Zs. út 133.

Leányfalu, a Duna-Ipoly Nemzeti Park részeként, mint a Dunakanyar egyik legszebb települése, Budapesttől 27 km-re fekszik. Panziónk elsősorban azok számára jelenthet valódi felüdülést, akik pihenésük idejére családias légkörre vágynak. Ennek az igénynek teljesülése a mi esetünkben a hely léptékéből szükségképpen adódik. A 6 szobában egyidejűleg elhelyezhető maximum 14 fő számára megteremtjük a familiáris atmoszférát, ugyanakkor az elhelyezést, ill. az egyéb szolgáltatásokat professzionális szintre helyeztük. Panziónkban vendégeink otthon érzik magukat.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatokRegisztrálj és játsz velünk!

Nyerjen 2 fős wellness hétvégét az Ambient Hotel & AromaSPA-ba!


Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány