Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Leányfalu (Magyarország)

2016 Leányfalu, Móricz Zs. út 133.

Leányfalu, a Duna-Ipoly Nemzeti Park részeként, mint a Dunakanyar egyik legszebb települése, Budapesttől 27 km-re fekszik. Panziónk elsősorban azok számára jelenthet valódi felüdülést, akik pihenésük idejére családias légkörre vágynak. Ennek az igénynek teljesülése a mi esetünkben a hely léptékéből szükségképpen adódik. A 6 szobában egyidejűleg elhelyezhető maximum 14 fő számára megteremtjük a familiáris atmoszférát, ugyanakkor az elhelyezést, ill. az egyéb szolgáltatásokat professzionális szintre helyeztük. Panziónkban vendégeink otthon érzik magukat.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.