Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Hévíz (Magyarország)

8380 Hévíz, Kossuth L. u. 9-11.

A világszerte ismert víz gyógyító simogatása, a vörös tündérrózsák látványa, a hagyományos vendégszeretet... - ez Hévíz. A fürdőváros szívében, a világhírű termáltótól 500 m-re található - teljesen felújított, légkondicionált - gyógy- és wellness szálloda 203 színvonalasan felszerelt szobával és 7 lakosztállyal várja vendégeit, melyek egy részéből csodálatos kilátás nyílik a tóra és az azt övező erdőre. Az egyedülálló építészeti megoldásokkal kialakított, több száz négyzetméteres gyógyászati és wellness-részleg igazi paradicsoma azoknak a vendégeknek, akik gyógyulni szeretnének, vagy a hétköznapok forgatagában harmóniára, testi-lelki felfrissülésre vágynak. Amit kínálunk Önnek: gyógykúrák, fitness, wellness és szépség programok, pihenés, kikapcsolódás, gasztronómiai élmények és magas színvonalú konferencia szolgáltatások.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.