Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Sopron (Magyarország)

9400 Sopron, Várisi u.4

Szállodánk Sopron legszebb részén, a gyönyörű erdőkkel övezett Lövérekben helyezkedik el. Madárdalos nyugalom és tiszta levegő, változatos wellness programok fogadják a vendégeket, jól felszerelt különtermek és vonzó incentive lehetőségek garantálják a rendezvények és konferenciák sikerét. Az uszoda, a szauna, a pezsgőfürdő, a korszerű fitness szalon mellett az erdei séták és futópályák rendszeres testmozgásra késztetnek. A szálloda közelében teniszpályák állnak rendelkezésre, a kerékpározás szerelmesei két keréken fedezhetik fel a környéket. A Hotel Lövér 6. emeletén egy tökéletesen kényeztető luxus világot fedezhetnek fel, melynek neve Emporium. Ebben a csendes oázisban kozmetikai, és wellness szolgáltatások széles körét kínáljuk a világhírű francia Clarins cég termékeivel és módszereivel nők és férfiak részére egyaránt. A hagyományos arcpakolások mellett teljes testkezelések, valamint a regenerálódást segítő masszázs-variációk, oxigén-terápia, mágnes-terápia , léböjt kúra, Kneipp - kezelések teszik teljessé kínálatunkat.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.