Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Bükfürdő (Magyarország)

9737 Bük, Kossuth Lajos u. 60.

A Hotel Piroska több mint egy átlagos hotel - nálunk a modern szállodák wellness kínálatához, személyes törődés és teljes körű odafigyelés társul! A közel 13 hektáron elhelyezkedő családias hangulatú szállodánk, folyamatos bővítéssel elérte 92 szobás, összesen 210 férőhelyes kapacitását, 2009. márciusban átadásra került különleges hangulatú, modern szauna világunk, melyben a meglévő aromaterápiás török gőzfürdő, tepidárium és finn szauna mellé újonnan fényterápiás bio szauna és sókristályos infraszauna került kialakításra. Magas színvonalú, feng shui szerint épült gyógyászati- és wellness központunkban szakképzett kezelőszemélyzet közel 50 fajta kezeléssel, tanácsadással várja vendégeinket. Meghitt hangulatú éttermünk díjnyertes séfje modern és hagyományos ételkülönlegességekkel teszi változatossá kínálatunkat és szállodánkban egyedülálló módon a'la carte étkezés is lehetséges a félpanzió keretén belül. A jó hangulatról zenés esti programok, borozónk és animátoraink ötletes foglalkozásai gondoskodnak, nyáron pedig a két hónapon át szabadtéri rendezvénysorozatunk szórakoztatja vacsoravendégeinket (operett, táncest, folklór- és modern zene). Családbarát közös helyiségek - játszósarok, sakkszoba, internethasználat szolgálják a teljes kikapcsolódást. Szállodánk kiváló lehetőséget nyújt mindazon családoknak, akik szórakozásra, aktív kikapcsolódásra vagy pihenésre és kényeztetésre vágynak. A Hotel Piroskában ismeretlen szó az unalom! A gyógyulni érkezőket saját hotelbuszunk térítésmentesen szállítja a szálloda és a Büki Gyógy- és Élményfürdő között. Változatos wellness- és szauna világ: szezonális kültéri medence, élménymedence, 2009. júniusától csúszdás gyermekmedence, finn-, bio-, és infraszauna, török gőzfürdő, tepidárium, családi pihenőtér.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.