Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Visegrád (Magyarország)

2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
Csodálatos élményben lehet része mindenkinek, aki a dunai panorámás terasszal rendelkező étteremben kóstolja meg a világhírű Chef által készített fogásokat. Az egyedülálló fürdő- és wellnessrészleg 7 medencével, tepidáriummal és szauna parkkal rendelkezik. A 174 erkélyes szoba felszereltsége: fürdőszoba, önállóan szabályozható légkondicionáló, üzenetrögzítős telefon, rádió, hajszárító, fürdőköpeny, mini-bár, szatellit-antennával ellátott televízió, fizető mozicsatorna, szobai széf és számítógép-csatlakozási lehetőség. Nem dohányzó szoba, összenyitható, Dunára néző, valamint speciális szoba mozgássérültek számára kialakított szobák is kérhetők.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.