Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Komló-Sikonda (Magyarország)

7300 Komló-Sikonda, Fürdő u. 5.

Az Ambient Hotel & AromaSPA **** Magyarország első illatszállodájaként a Mecsek völgyének egyedi mikroklímájára építve az illatokat helyezi fókuszba. Az egyedi koncepció a szobák illatosítása és belsőépítészetei megoldásai mellett tetten érhető a wellness részlegen, és az étlapon is.
Sikonda megújult szállodájának Superior illatszobáiban Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar parfümőr, avagy az Orr egyedi illatszelekciói teremtik meg az ellenállhatatlan légkört:
Frissen kaszált fű
Erdőmélyi csend
Frissítő fehér virágok
Nyugtató levendula
Fenyőerdei levegőzés
Izgató csokoládé
Zólyomi Zsolt szerint orrunk nem csap be, hihetünk a szaglásunknak, ami az egyik legősibb, legintimebb érzékelés. Az illatok önkéntelenül is hatnak ránk. Ráadásul az illatok érzelmekkel telítődve raktározódnak el bennünk, talán egész életünkre.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.