Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Keszthely (Magyarország)

8360 Keszthely, Pázmány P. u. 14

A Kakadu Wellness Hotel**** egyike a térség minden igényt kielégítő egész évben nyitva tartó leghangulatosabb családi kishoteleinek, mely kb. 500 m-re van a Balatonparttól. A földszinten található a drinkbár és az étterem, ahol minden reggel bőséges svédasztalos reggelivel várjuk kedves vendégeinket. A szálloda két épületét összeköti egy mediterrán növényekkel teli fűtött, feszített víztükrű fedett uszoda. Az uszodából panorámalift visz a tetőteraszra. Vendégeink a hotel japánkertjében több száz virág között hallgathatják a szökőkút csobogását, s gyönyörködhetnek az aranyhalakban. Wellness-centrumunkban mindenkit bevezetünk a kényeztetés világába.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.