Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Zalakaros (Magyarország)

8749 Zalakaros, Sport u. 10.

"A szálloda két szárnya egy épületben található, közös étterem és közös wellness részleggel. Aphrodite**** Hotel: Mit nyújt Önnek az Aphrodite****Hotel? Saját farmunkból főzőtt "valódi" ízeket és étkeket. Házon belüli wellnesst, a valóban "Jól lenni" érzést. Esztétikus és luxus szobát, melyből nem kívánkozik haza Zárt mélygarázst Láblógatást, ellazulást, de aktív kikapcsolódást is. Squash-és egyéb labdajátékok lehetőségét /tenisz, foci, kézi, kosár a szomszédos Sport centrumban/ Venus***+: Mit nyújt Önnek a Hotel Venus? Saját kertből főzőtt "valódi" ízeket és ételeket. Házon belüli wellnesst, a valóban "Jól lenni" érzést. Átlagon felüli törődést és figyelmet. Tisztaságot, rendezettséget, ugyanakkor mosolyt, családias hangulatot. Láblógatást, ellazulást, de aktív kikapcsolódást is. Hintóval Garabonciás farmra állatsimogatást, lovaglást, íjászatot, az igazi ízek titkainak hátterét. Az egészség pénztárakkal kapcsolatban vagyunk, számlát tudunk gyógy üdülésről kiállítani, amit a vendégek vissza tudnak igényelni."

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.