Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Hévíz (Magyarország)

8380 Hévíz, Kossuth u. 72.
A Kis Helikon Hotel**** Hévízen csendes, romantikus környezetben, zárt parkolóval várja az aktív pihenésre vágyókat. Hangulatos pihenőkert és napozóterasz, valamint a wellness szolgáltatások (finn szauna, pezsgőfürdő, hidromasszázs, gőzkabin) lehetővé teszik, hogy Ön elszakadjon a világ zajától és közel engedje magához a természetet és nyugalmat. Aktív pihenését sokszínű túraajánlattal tesszük emlékezetessé. A szálloda éttermi kínálatában kiemelt helyet foglalnak el a magyar ízek, tájjellegű ételek, valamint a világhírű magyar borok széles választéka.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.