Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Orosháza-Gyopárosfürdő (Magyarország)

5904 Orosháza-Gyopárosfürdő, Hűvös u. 1.

A 2007 szeptemberében megnyitott, 36 szobás Hotel Corvus Aqua**** szállodánk közvetlenül a Gyopárosi tó partján, az országban az egyik legjobb minőségű gyógyvízzel rendelkező Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdőtől néhány méternyire található. Vendégeink kényelmét szolgálják a következő szolgáltatások: 24 órás recepciószolgálat, parkoló, lift, 80 fős étterem, bárpult, 34 fős tóparti terasz, gyermekfelügyelet, vezetékes és vezeték nélküli internet csatlakozás, konferenciaterem, transzfer & taxi rendelés, fax, fénymásolás. A szállodát zárt, fűtött folyosó köti össze a gyopárosfürdői Gyógy- és Élményfürdő fizikoterápiás, illetve wellness részlegével, ahol mindenki megtalálhatja a számára kellemes kikapcsolódási lehetőségeket. A korszerű technikai eszközökkel felszerelt, természetes megvilágítású 30 fős konferenciatermünk kiváló helyszíne megbeszéléseknek, tréningeknek.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.