Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Poroszló (Magyarország)

3388 Poroszló, Kastély

Üdüljön - pihenjen és szervezze konferenciáit, baráti találkozóit a Tisza-tóhoz Poroszlóra a Club Thermál Kastélyba. A kastélyban zuhanyzós vagy kádas fürdőszobával, tv-vel, hűtővel és franciaággyal ellátott szobákat biztosítunk, nagyobb családos vendégeinknek pedig 70 m2-es teljesen felszerelt apartmanok álnak rendelkezésre. A kastélyban és területén 70-150-300 m2-es konferenciatermek, külső - belső medence, jacuzzi, fitness terem, infra szauna, alfa-masszázs, test masszázs (gyógy és frissítő maszázs valamint különböző testpakolások) zárt parkoló, gyermekjátszótér, minigolf pálya, ping-pong asztalok, lengőteke és bográcsozásra alkalmas terület van kialakítva.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.