Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Eger (Magyarország)

3300 Eger, Szálloda u. 1-3.

"A század eleji barokk stílusú Park Hotel, Eger első szállodája, valamint a 80-as évek elején épült Hotel Eger, mely utóbbi a teljes átépítést követően Észak-Magyarország egyik legmeghatározóbb wellnes-konferencia szállodájává vált - várja kedves vendégeit !Ez a Szálloda "Ahol múlt és a jövő találkozik! " 205 modern berendezésű, kényelmes szoba, többsége klimatizált, a választékban kádas és zuhanyfülkés szobák egyaránt szerepelnek, többségében balkonokkal. A wellness központunkban a medencék mellett különleges kikapcsolódást kínál az " élménysor ", amely jég-, gőz-, aroma-, fény-, infra-, és sókabinjával csalogatja a felfrissülni vágyókat. Masszőreink kezei alatt nem csak a test hanem a lélek is felüdül."

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.