Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Döbrönte (Magyarország)

8597 Döbrönte, Fő u. 4.

A Bakony nyugati lankáin megbúvó Döbrönte nevű kis faluban, a Himfy vár lábánál épült fel az egyszerre elegáns és otthonos, 38 szobás, wellness-konferencia hotel. A Hasik Hotel****, mind stílusában, mind vendéglátásában harmonikusan ötvözi a nemzetközi tapasztalatokat, a nyugati komfortot és a hagyományos magyar vendégszeretetet. A kivételes adottságú természeti környezetben igazi gasztronómiai élmények, széleskörű wellness-, és gyermekbarát-szolgáltatások és készséges, színvonalas kiszolgálás teszik teljessé az aktív pihenést kereső vendégek itt töltött napjait. A szálloda kiválóan alkalmas céges rendezvények lebonyolításához is: sikeres indoor-, és outdoor tréninghez, szemináriumhoz zavartalan környezetet, kitűnően felszerelt konferenciatermeket és rugalmas kiszolgáló-személyzetet biztosít.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.