Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Vissza

Harkány (Magyarország)

7815 Harkány, Bartók Béla u. 1.

Köszöntjük Önt a Villány hegység lábánál található, mediterrán klímájú városkában, az európai hírű gyógyvíz otthonában, Harkányban.

 

A Dráva menti Dél-Magyarország gazdag történelmi hagyatékban, kulturális és természeti látnivalókban.

A villányi borvidék és borút messze földön híres. Az ide látogatókat elbűvölik a hangulatos falvak, középkori várak, festői templomok. Az érintetlen táj és a Duna? Dráva Nemzeti Park védett természeti értékei kellemes kikapcsolódást és pihenést biztosítanak a vendégek számára és egy felejthetetlen élménnyé varázsolják az itt tartózkodást.

 

Körényékbeli Látnivalók

Villány: A Villányi Borvidéken végighúzódó borút telis-tele van látnivalókkal és gyönyörű élményeket tartogatnak a vendégek számára.

Villánykövesd: A csodálatos természeti környezetben elterülő település, része a történelmi borvidéknek. A műemlékileg védett háromszintes pincesor az ország egyik leglátványosabb műemlék-együttese, a turisták kedvenc helye, a festők és fotósok gyakori témája.

Siklós: Magyarország legdélebb városa, történelmi és műemléki nevezetességeiről ismert. Legfőbb nevezetessége a XVIII. századi külsejű vár, amely az ország egyik legépebben megmaradt várkastélya.

Máriagyűd: A Siklóshoz tartozó Máriagyűd ismert búcsújáró hely. A Tenkes-hegy oldalában messziről látható a jellegzetes kéttornyú római katolikus kegytemplom.

Pécs: Történelmi, kulturális, művészeti és szellemi öröksége, nemzetiségeinek hagyományai, valamint földrajzi fekvése, környezete révén az egyik legizgalmasabb magyar város. Egy hely, ahol a keresztény kultúra emlékei között barangolva a török hódoltság idejének nyomait is felfedezhetjük.

Duna-Dráva Nemzeti Park: A terület értékeit meghatározza az élő és holt víz: az árvízi területek gazdag növény- és állatvilága, különösen a madárfajok gazdagsága jellemzi.

Mecsextrém Park: Pécs határában fekvő kalandpark egész napos kikapcsolódás biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt - legyen szó egy kötöttségektől mentes napról vagy egy közösségkovácsoló programról.

Még senki sem töltött fel fényképeket.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.