Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Wellness Lexikon

Kezdőbetű: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Keresés kulcsszóra:
Teljes lista

Klasszikus hiánytünete emberben nem ismert. Az E-vitamin gyakorlatilag nem toxikus. Könnyen oxidálódnak a szervezetben, miközben antioxidáns hatást fejtenek ki, így védelmet biztosítanak a szabadgyökök képződése ellen. Ez a hatása egyes élelmiszerekben is érvényesül. Vegyes táplálkozás esetén megfelelő mennyiségű E-vitaminhoz jut szervezetünk. Zsírban oldódó vitamin, ami azt jelenti, hogy hasznosulásához szükség van zsírbevitelre. Megtalálható a növényi olajokban, gabonafélék csírájában, zöld növényekben. A húsok, máj és a tojás E-vitamintartalma az állatok takarmányozásának függvénye. Napi ajánlott bevitele: 8-12mg

Gyenge elektromos impulzusok segítségével stimulálják a szöveteket, amely vérellátás- élénkítő és fájdalomcsillapító hatással járhat. A kezelés fajtája szerint galvanoterápiát, diatermiát, ingeráram - és magas frekvenciájú terápiát különböztetünk meg.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.