Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  

Wellness Lexikon

Kezdőbetű: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Keresés kulcsszóra:
Teljes lista

A hamam a száraz és nedves gőzfürdő keleti változata, amelynek megfelelően masszázsok és egzotikus illateszenciák kapcsolódnak hozzá. Az izzasztókamrában uralkodó hőmérséklet eléri az 50 °C -ot.

A terápia a hangokon keresztül támogatja az immunrendszer megerősödését. Gyermekeknek tanulási és viselkedési problémák esetén, felnőtteknek öngyógyító képességük felerősítése érdekében ajánlott.

Gyógyvíz és galvánáram kombinációjával történik a kezelés, a végtagokra javasolják, nevezik négyrekeszes galván- kezelésnek is. Nagyobb részben korábbi idegfájdalmak és gyulladások maradványtüneteinél, kisebb részben kopásos elváltozások panaszainál alkalmazható sikerrel.

vízgyógyászat , olyan gyógyeljárások összessége, amelyeknél a víz fizikai tulajdonságait használjuk fel, pl.: hőmérséklet, áramlás, felhajtóerő. Ide tartozik a súlyfürdő, a víz alatti vízsugármasszázs stb.

Ez az alacsonyabb hőmérsékletű (40- 60°C) szaunák mai elnevezése. Javítják a vérkeringést, csökkentik az izomfeszültséget, kitisztulnak a bőr pórusai és a légzőszervek, az izom- és ízületi fájdalmak enyhülnek, továbbá erősítik az immunrendszert és stressz-oldó hatása is ismert.

A Holt-tenger vize nagyon egészséges, a benne oldott bróm az idegekre nyugtató hatással van, a magnézium a bőrnek használ, a jód pedig a mirigyeknek. A sókristályok méregtelenítik a bőrt és az egész szervezetet, az ásványi anyagok pedig elősegítik a bőr anyagcseréjét, fokozzák nedvességmegtartó és oxigénfelvevő képességét, ami által a bőr fiatalos lesz. A só továbbá jótékony hatású ízületi és reumás panaszok esetén is.

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.