Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 

Segítse adójának 1%-val a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány munkáját.

Célunk közös összefogással és támogatással a szükséges anyagi és szellemi eszközök biztosítása, hogy az egészségügyben dolgozó magyar szakemberek és a lakosság megismerhesse, és eredményesen hasznosíthassa ezt az ősi indiai gyógyászati rendszert.

 

Természetes megoldások meghűlésre és köhögésre

Keverjen össze egy kis borsot mézzel és naponta kétszer fogyassza, ezzel csillapítani fogja a köhögés és torokfájás tüneteit. Nyers hagyma fogyasztása is megkönnyebbülést hoz megfázás esetén.

 

Májregenerálás természetesen

A máj elváltozásai gyakran csendben, feltűnés nélkül zajlanak, s csak ritkán járnak egyértelmű tünetekkel, például sárgasággal. Az érintettek rendszerint csak annyit vesznek észre, erejük lassacskán elhagyja őket...

 

Gondoljunk a koleszterinszintünkre időben!

A civilizált országokban a legtöbb haláleset hátterében szív-és érrendszeri betegség áll. Ennek egyik leggyakoribb kiváltó tényezője a magas koleszterinszint, melyet az örökletes tényezők mellett, befolyásol a dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás...

 

Természetes gyógymódok a szív és érrendszeri betegségek megelőzésére

A szív fontos védőanyaga a magnézium. Vegyük ezt figyelembe táplálkozásunk összeállításánál, és együnk rendszeresen és változatosan.

«      előző          1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következő     »

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.