Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 

A bőrünk alapvetően száraz, de ősszel megjelenhetnek a szárazságnak hatványozottabb jele is...

Az ayurvedikus egészségmegőrzésben és különösen a szépségápolásban különös jelentőségű az őszi szezon. Ilyenkor kell ugyanis bőrünknek szembenéznie a legnagyobb kihívással.

 

Fogápolás Ayurvedikus gyógynövényes készítményekkel

A szájápoláson belül érdemes nem csak a fogak ápolását megemlíteni, de ugyanúgy a nyelv és a torok megfelelő tisztítása is e témakörhöz tartozik. A száj a táplálék megemésztésének első állomása.

 

Ayurvedikus egészségvédő és gyógyító eljárások

A régi védikus hagyomány szerint minden emberben megtalálható a tökéletes egészség magva.

 

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya, más néven a SZÉP Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely a bankkártyákhoz hasonló, de inkább egy elektronikus cafeteria-utalvány

 

Immunerősítés természetesen

Immunrendszerünk a szervezet egyik legfontosabb egysége, amely megvéd a baktériumoktól és vírusoktól. Az őszi-téli hónapok előtt nem árt megerősíteni, hogy működése hatékonyabb legyen. Természetes védekezőképességünk nagymértékben javítható.

«      előző          1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következő     »

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.