Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 

Az élmény, ami gyógyít! Látogasson el a Mezőkövesd központjától 4 km-re fekvő Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe!

VIZESKEDD AKCÓ SZEPTEMBERBEN A ZSÓRYBAN! A Zsóryban szeptemberben sem áll meg az élet! Szeptemberben minden kedden (szept 4., 11., 18., 25.) 20 %-os kedvezményt adunk a felnőtt és a kedvezményes (érvényes nyugdíjas és diák igazolvány felmutatásával)

 

Természetes tippek gyomorégés ellen

A gyomorégés az emésztőrendszer túlterhelésének következményeként lép fel. Tartósan javulhat állapotunk és meggyógyulhatunk, ha az általános és speciális ayurvédikus étkezési szabályokat figyelembe vesszük.

 

Mottó: előkészületek- fokozatos lassulás- megnyugvás

Egy fárasztó hét után jólesik egy kis hétvégi pihenés Ayurvedikus tanácsainkat követve egy igazán kellemes, üdítő hétvégében lehet részed.

 

DHANVANTARI DÍJ ÜNNEPÉLYES ÁTADÁSA

India függetlenségének 65. évfordulója alkalmával, 2012. augusztus 16-án az Indiai Nagykövetség ünnepi fogadása keretében került átadásra a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány kuratóriumi elnöke, Riesz István által 2011-ben alapított Dhanvantari díj.

 

Szeretnéd tudni, hogy számodra melyik sport a legmegfelelőbb az Ayurveda szerint?

A sportnak és az edzésnek örömet kell szereznie, és mind gyakorlása alatt, mind utána erősítenie kell a testi és lelki jó közérzetet. Az ayurveda sportprogramjával tartós jó közérzetet teremthet, oldja a stresszt, nem pedig fokozza.

«      előző          1   |  2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7     következő     »

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.