Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 

Legyen táplálékod a gyógyír a pollenszezonban!

Az ayurveda tanításai szerint az allergiának-valamilyen a légutakon vagy a tápcsatornán keresztül a szervezetbe kerülő, illetve a bőrrel érintkező anyag által kiváltott allergiás reakció-kétféle osztálya ismert.

 

Az ayurveda masszázs

A masszázst, az érintés gyógyító erejét évezredek óta sikerrel alkalmazzák a feszültségek, stressz oldására, különböző betegségek gyógyítására, a test és a lélek mindennapos terhek alól történő felszabadítására.

 

Kardamom kivonat

A kardamom javítja a szív saját vérellátását, ezzel fokozza energizáltságát és a gazdaságosságát. A szív ereinek, izomzatának rugalmasságát, így terhelhetőségét növeli.

 

Ayurveda a függőség ellen

Ayurveda a függőség ellen: Ha a leszokás megszokássá válik Ez az utolsó cigarettám, de tényleg. Nagyon sokan gyakran elhatározzák ezt. De a megrögzött, erős dohányos számára majdhogynem hősies vállalkozás ezt a rossz szokást egyik napról a másik

 

Természetes megoldások túlzott soványságra

Ezek a tanácsok azoknak szólnak, akik látszólag egészséges szervezetük ellenére soványságra hajlamosak, habár esetleg jó étvágyuk is van.

«      előző          2   |  3   |  4   |  5   |  6   |  7   |  8     következő     »

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.