Wellness Centrum.hu – belföldi wellness hotel szakértőinktől segítséget kap a testreszabott wellness akció megtalálásához. Keresgéljen a Wellness Centrum.hu-n, vagy hívja wellness utazás szervezőinket!
Regisztráció  
 

A Holt-tenger titkai

A cellulitisz elleni küzdelem komplex folyamat, amely számos életmódbeli változtatást követelhet az érintett hölgyektől.

 

Ayurveda- Karcsún, boldogan, jó közérzettel az ideális testsúly felé

Az Ayurveda ősi indiai orvoslási mód, amely nem csupán gyógyászatot, hanem teljes étrend javaslatot és életmódot is magában foglal.

 

Méregtelenítés ayurvedával

A szervezet méregtelenítése ma már egy sokak által ismert és használt terápia, amely nélkülözhetetlen az egészséges és kiegyensúlyozott életmód és a jó közérzet fenntartásához.

 

Egészséges táplálkozás ayurvedával

Az ayurveda nagy hangsúlyt helyez a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozásra. A nyugalomban és megfelelő időben elfogyasztott étel gyógyszerként hat.

 

Luxus a Balatonnál - Hotel Azúr**** Prémium

2004-es nyitása óta a Balaton egyik legnépszerűbb szálláshelyévé vált a Hotel Azúr**** Wellness & Konferencia Szálloda, mely 7. szülinapján új, exkluzív szárnyal bővül.

«      előző          3   |  4   |  5   |  6   |  7   |  8   |  9     következő     »

Akciós wellness ajánlatok
Több ezer vendégvéleménnyel segítünk Önnek a választásban! Ha Önnek is van tapasztalata valamelyik szállodánkról, kérem ossza meg velünk, hogy segíthessünk másoknak is!

A Széchenyi Pihenő Kártya

A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus fizetési eszköz, amely bankkártyákhoz hasonló,de inkább elektronikus cafeteria-utalvány


Hitelezői tájékoztató

Meghívó egyezségi tárgyalásra

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88399/2015.